Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kompilacje W Pes6 - Porada
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
matthew
Niedawno zacząłem robić kompilacje do PES'a 6. I mam beznadziejny, a wręcz głupi problem. Używałem do tworzenia Windows Movie Maker'a , Vegas i Ulead Video Studio. Kiedy już wszystko skończę, wybieram opcję, aby program zapisał to wszytsko jako normalny plik video (wszystkie formaty wybierałem m.in. WMV itd.). Niestety czasem na 20%, czasem na 40% a czasem na 60% WYŁĄCZA SIĘ KOMPUTER blink.gif Nagle, nie wiadomo z jakiej przyczyny. niemożliwe, że jest za słaby.
Dane mojego komputera:

1024 MB Ram
Intel Pentium 4, 3.00 GhZ

Więc co może być nie tak?.. robiłem defragmentację, formatowanie, ściagałem wszystkie sterowniki itd, usuwałem wirusy... i nic! Wie ktoś jak mi pomóc? Bardzo proszę o pomoc. Moje gg 8733734, lu proszę o pomoc w tym temacie. Zalezy mi, bo strasznie chce pokazac swoja komplike
Pozdro
Michael
ROni podeślij mi repleye z pesa to ci zrobie Twoja kompilacje że palce bedziesz lizał biggrin.gif
nie przywlaszcze rzecz jasna praw autorskich biggrin.gif
matthew
QUOTE(Michael @ Dec 29 2006, 19:41:00) [snapback]108411[/snapback]

ROni podeślij mi repleye z pesa to ci zrobie Twoja kompilacje że palce bedziesz lizał biggrin.gif
nie przywlaszcze rzecz jasna praw autorskich biggrin.gif

Jeśli o to chodzi to moje gole są już w kompilacji Lukasso.. Ale ja chce zrobić ją sam, inaczej bym się o to nie pytał.. wie ktoś co na to poradzić..?
rsix`
nigdy sie z takim czyms nie spotkalem, ale ja bym to zrobil tak :
1. Format (niekonieczne wszystkie partycje, ta z windowsem)
2. Nie instaluj zadnych kodekpakow bo to syf. Instaluj pojedynczo kodeki w takiej kolejnosci
a) Windows Media Video Codecs
cool.gif Xvid
c) ffdshow
d) matroska splitter
dlaczego? bo wmv do mpeg-2, a xvid to mpeg-4, nie ma sensu instalowac starszej wersji na nowa, bo wtedy sie gryza ( tak jak to jest w kodek pakach ), potem juz mozesz instalowac ffdshow i matroska, najwazniejsze, zeby te 2 pierwsze w takiej kolejnosci zapisac, potem tylko dajesz w vegasie render i lecisz..
matthew
QUOTE(rsix` @ Dec 30 2006, 12:00:55) [snapback]108562[/snapback]

nigdy sie z takim czyms nie spotkalem, ale ja bym to zrobil tak :
1. Format (niekonieczne wszystkie partycje, ta z windowsem)
2. Nie instaluj zadnych kodekpakow bo to syf. Instaluj pojedynczo kodeki w takiej kolejnosci
a) Windows Media Video Codecs
cool.gif Xvid
c) ffdshow
d) matroska splitter
dlaczego? bo wmv do mpeg-2, a xvid to mpeg-4, nie ma sensu instalowac starszej wersji na nowa, bo wtedy sie gryza ( tak jak to jest w kodek pakach ), potem juz mozesz instalowac ffdshow i matroska, najwazniejsze, zeby te 2 pierwsze w takiej kolejnosci zapisac, potem tylko dajesz w vegasie render i lecisz..

Stary, dzięki, udało sie ! wink.gif
Wielkie pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.