tak tak to nie zarty od jutra ruszamy z pracami nad liga polska do PES4
sklady staty itp rzeczy beda tez dzialac w ML - nie musicie sie o to martwic
zamiast jakich klubòw zrobicie Lige POLSKA? i czy bedzie ona dzialała z patchem Wolfa 3.0 ?
Sin3-16
Jan 14 2005, 18:42
Cytat
tak tak to nie zarty od jutra ruszamy z pracami nad liga polska do PES4
sklady staty itp rzeczy beda tez dzialac w ML - nie musicie sie o to martwic

He he wystarczyło spędzić "troche" czasu przed kompem i już wszystko działa ( Timak jak mogliśmy wcześniej na to nie wpaść ? ) :] qu*** pomyśleć że mogliśmy to zrobić już 2 miesiące temu :? ale co się odwlecze to nie uciecze :]
sin mozna bylo
liga polska bedzie za lige holenderska lub francuska
czy to znaczy ze wyszeł jakis tam ten program do edycji, czy coś całkiem nowegi :?:
i wywalcie lige francuska :]
culles
Jan 14 2005, 19:22
Jeśli trzeba to ja mogę zrobić przyśpiewki, tylko dajcie znać.
francuska zostawcie wydupic holenderska albo zrobcie z tych klubow bez ligi:D:P
sie jeszcze zobaczy, za sklady sie nie bedziemy brac jak nie zamknie sie rynek transferowy w Polsce
narazie to mozna elementy graficzne
raczek
Jan 18 2005, 22:20
A jak bedzie ze stadionami?
Krisbit
Jan 19 2005, 13:26
A moim zdaniem wkładanie polskiej ligi do PES4 to bezczeszczenie (nie wiem czy dobrze napisałem). Może jest wielu fanòw "Ekstraklasy" ale j osobiście do nich nie należę i napewno nie zaaplikuje swojemu Pesowi. Tyle
Oczywiscie to co napisales moze miec poparcie u czesci ludzi sciagajacych rozne patche, tylko jak sie dobrze zastanowisz to jednak jest "pare" osob ktore chcialyby miec polskie teamy w grze...
michau000
Jan 19 2005, 13:39
Cytat
A moim zdaniem wkładanie polskiej ligi do PES4 to bezczeszczenie (nie wiem czy dobrze napisałem). Może jest wielu fanòw "Ekstraklasy" ale j osobiście do nich nie należę i napewno nie zaaplikuje swojemu Pesowi. Tyle
a kogo to obchodzi
ja mam takie pytanko, ktòre komuś może wydać się głupie, ale nic to. jeżeli ktoś ma jakieś pojęcie w tym temacie, to proszę o odpowiedź.
otòż: czy patche na pc (w tym wypadku liga polska) da się zaaplikować xbox'owi? sądzę, że "tak po prostu" nie, ale czy jakaś konwersja jest możliwa? przyznam szczerze, że z miłą chęcią pograłbym taką np. Wisłą, ale gra na pc delikatnie mòwiąć nie satysfakcjonuje mnie. na xbox'ie gra się o niebo lepiej, więc interesuje mnie taka możliwość opisana wyżej..
gutted
Jan 19 2005, 14:35
nikt z ekipy nie ma xboxa ( podobnie jak ps2

), dostaniesz pliki i sam bedziesz musial kombinowac jak to przerzucic

, oczywiscie w miare mozliwosci pomozemy;)
raczek
Jan 23 2005, 01:50
A jaka jest przyblizona data premiery patcha i czy beda w nim rowniez polskie stadiony?
wy lepiej im niezadawajcie pytan bo oni cieżko pracują:D
ale napewno bedzie wyśmienity pacz
Cytat
A jaka jest przyblizona data premiery patcha i czy beda w nim rowniez polskie stadiony?
a po co Ci data, pozniej bedziesz pisał 20 razy "ejj juz 2 dzien, mial byc patch" lepiej czekac cierpiliwie.
na 100% nie podamy daty
lepiej poczekac i zeby był wypasiasty
Takiego nabijacza postow jak ty to dawno nie widzialem...
edit: tak sobie popatrzalem na wlasny licznik :shock:
wiesz...dla niektòrych liczy się ilośc nie jakość :?
korzen
Jan 23 2005, 20:27
Wiem wszystko o Legii wiec mozna pytac
niby ze ja sobie posty nabijam :?:
a czy moj post byl pod twoim? teraz sobie nabiles
_kamil_
Jan 23 2005, 23:10
ale nioe odpowiedzieliscie na pytanie: wyszedl jakis prog do edycji pes4.exe :?: cos w stylu WEditor :?:
Cytat
a czy moj post byl pod twoim? teraz sobie nabiles :lol:
no nie, ale ja wczesniej pisalem o tym nabijani, wiec myslaem ze to do mnie :]
Przerwe wam OT... Co do tego jakie kluby zastąpić to mam taką propozycje... Proponuje wywalić 4-ery z francuskiej, 4-ery z holenderskiej (najsłabsze), tak żeby każdy mògł sobie w ML zrobić lige holenderską, bo 4-ery za dużo jest, żeby stanowić grupę w ML... i reszte z tych mieszanych, ale fajnie by było jakby zostały portugalskie... W końcu portugalska piłka po ME i po LM wygranej przez Porto troche zyskała ;] Nie wyliczałem dokładnie ile było by to drużyn, ale mam nadzieje, że przemyślicie moją propozycje...
Krisbit
Jan 24 2005, 17:47
Obejzałem wlasnie probki strojòw od pavlosa i musze przyznac sa swietne.
Jednocześnie doszłem do wniosku ze wygrac ML Gieksą na 5* to bedzie nie lada wyzwanie (o ile statystyki nie beda przesadzone, wierzę w uczciwośc patchmakerow).
Jedna prośba: jesli sie nie da (wydaje mi sie ze nie) dorobic nowych sadionòw to wolałbym wcale nie widziec polskich boisk.
Cytat
Obejzałem wlasnie probki strojòw od pavlosa i musze przyznac sa swietne.
Jednocześnie doszłem do wniosku ze wygrac ML Gieksą na 5* to bedzie nie lada wyzwanie (o ile statystyki nie beda przesadzone, wierzę w uczciwośc patchmakerow).
Jedna prośba: jesli sie nie da (wydaje mi sie ze nie) dorobic nowych sadionòw to wolałbym wcale nie widziec polskich boisk.
Zmiana zdania co do polskiego patcha? ;] Master Leauge'a wygrać to nic, ale WEFA Championship to będzie coś hehe i fajnie jak odrazu pozamieniacie nazwy w OF i w grze ;]
Ja już nie umie się doczekać Polskiej Ligi do PES 4 !!!Grałem Polską Lige w PES3 i bardzo mi się podobało!Napewno stroje będą idealne!
raczek
Jan 24 2005, 21:49
A mozecie podac w jakim miesiacu mniej wiecej ukaze sie ten patch lub czy jeszcze dlugo musimy czekac?
janusz
Mar 16 2006, 15:24
DObra była by liga polska dobry pomysł
Czarny
Mar 18 2006, 10:37
spóżniłeś się stary lekko o ponad Rok
lookass
Mar 18 2006, 10:59
Hahaha następny wchodzi ma z 5 postow na liczniku znajduje jakiś stary temat i wpisuje byle co człowieku to jest liga pl do pes4 temat dawno nie odświeżany spójrz czasem na datę!!!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.