Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Moje Stadiony!
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
mata-on
Czesc wszystkim!!!
zaczynam robić stadiony i na pierwszy ogien robie stadion MAN.United oto fotka z prac(bede zdawał fotorelacje)mówcie co poprawiać itd.IPB Image
i jeszce jedno jak dać BMP na murawę??i dlaczego jak daje BMP to one są poprzestawiane np. do góry , albo na bok??
kostek
Na murawe nie musisz dawać BMP, to się samo zrobi podczas importu. Textury się przestawiają bo... bo tak. Musisz je sobie dopasować w PS albo innym programie graficznym.

Co to Twojego stadionu to texturki są słabe. Kolor kompletnie nie taki jak na Old Trafford i ten napis "Manchester United" kijowo wygląda.

pozdro,
kostek.
mata-on
Te teksturki inaczej wyglądają tylko taka jakość fotki. dzieki za rady wink.gif
masz moze link do jakiegos dobrego tutka
ComeBack
Ja na twoim miejscu zaczal bym od jakiegos mniejszego obiektu biggrin.gif np. zrob stadion Odry Wodzislaw cool.gif
POZDRAWIAM;)
LESZA
jak dla mnie to najlepiej jak bys zaczal od stadionu DYSKOBOLII tongue.gif
Z gory THX wink.gif
jano
Brawo!! Nareszcie ktos podja sie na poczatek takiego stadionu. Popracoj nad tym co Ci napisal kostek... i nie zniechecaj sie. smile.gif pzdr
mata-on
Będe pracował, nastepnego skrina dam za kilka dni. POZDRO FOR ALL smile.gif
Dżamper
To czekamy cool.gif
mata-on
Zacząłem prace od nowa i mam jak narazie tyle, moze nie jest najlepsze to wszystko , ale to wkońcu mój pierwszy stadionIPB Image
Dżamper
IMHO, te miejsca są do poprawki smile.gif

IPB Image
mata-on

Kolejny skrin
i mam pytanie skąd brać dobre tekstury , takie jak są naprawde na stadionie??IPB Image
walczu
najlepiej ze zdjęć stadionu
mata-on
Ja nie mam jeszcze strony z takimi dobrymi zdjęciami, aby zrobić daną teksturę. :/
Bartezz
Bardzo fajnie że robisz Old Trafford.
issonline
Witam.. Zacząłem budować własny stadion... Sciagnąłem tutorial... i mam problem.. Jak robie stadion to tam gdzie mają być ławki powinno być zacienione pole a ja mam normalne kreski... czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć co mam dalej zrobić... Aha i jak mam wstawić ławki?? mój nr . gg. : 2414867 unsure.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.