Robie juz twarze do Fify i chcialbym sprobowac do PES'a... Jednak nie wiem jak wyciagnac model z GGS. Exportuje go, dopisuje koncowke bin i niby jest...Ale co dalej? Co zrobic,zeby otworzyl mi sie w oEdit? Jakos nigdy sie tym nie zajmowalem,jesli chodzi o PES'a...Prosze o jakies porady Dowiem sie i temat bedzie do zamkniecia i wywalenia Pozdrawiam serdecznie!
Pelas
Dec 28 2006, 15:01
rozumiem że texturki już masz wyciągniete? a więc tak wyciągasz bina i przekonwertujesz go za pomocą Pes Oedit Converter a pózniej zabawa w oedit:D aha musisz w pes oedit converter wziąść options----> Oedit patch i wskazujesz oedita
Dominoz
Dec 28 2006, 15:03
Spoko...Tylko mam napisane: You Need Setup oEdit Patch... :/
A teksturki mam
Dominoz
Dec 28 2006, 15:33
No ok,juz jarze... Ale jak przerobic bmp na bin?
Stary, oglądnij jakiś tutek a nie ośmieszasz się tymi pytaniami.
A pewnie zamiast zmieniać str na bin, zmieniasz jedynie nazwę str`a zamiast rozszerzenia.
Dominoz
Dec 28 2006, 16:21
Model juz mam...Otworzylem go. Tylko nie wiem jak zamienic bmp na bin...Nie wiem co w tym trudnego,zeby mi odpowiedziec i wywalic temat...Juz bys opowiedzial zamiast gadac pierdoly.
Ziemniak201
Dec 28 2006, 18:03
Po co ci zamienianie bmp na bin ??!!! nie da sie tak zrobić :/
Dominoz
Dec 28 2006, 18:04
Jak nie kumasz o co chodzi,to sie nie da Ale juz temat do zamkniecia
Ziemniak201
Dec 28 2006, 18:13
nie będe cie tu obrazal
bmp nie da csie zamienić na bin zgrywasz takiego profesjonaliste oceniając twarze a nie wiesz nic
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.