Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Replay'ami.
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Andzi
Gram w ML na czempionie, strzelilem kilka ladnych bramek, jednak gdy wchodze w muzeum, to na replay'ach pisze ze bramka zdobyta jest na profesjonaliscie. Co jest grane ??
CeHa
Chyba to jest zwiazane z poziomem trudnosci master league ;]
Ujmeny
QUOTE(CeHa @ Dec 28 2006, 08:39:50) [snapback]107869[/snapback]

Chyba to jest zwiazane z poziomem trudnosci master league ;]

Mam to samo. Domniemam, że gra wczytuje ustawienia, które wybrałeś przy pierwszym uruchomieniu gry. Może pamiętasz. Tuż po wpisaniu nazwy użytkownika, oglądnięciu filmowej wstawki, na monitorze pojawiło się ci pytanie o poziom AI komputera?
Ja wybrałem regularny/normalny, więc pliki stanu gry opisywane są – regular.

Od poziomu ML zależy, kwota transferowa za danego zawodnika, jego chęć przystąpienia do transferu, oraz oczekiwane zarobki. Ponadto odpowiada za wytrzymałość zawodników, co odbija się na samym poziomie gry. Oczywiście dział to na naszą niekorzyść, gdyż drużyny komputera zawsze grają tym w tym samym składzie.
Chociaż dane zwarte w informatorze ligowym mówią nam, że w składzie przeciwnika występują rotację. Jednak działają one na zasadzie, pan X po 89 minutach schodzi z boiska, i już w następnym spotkaniu jest świeży, i zdrów.
Andzi
Ja dałem czempion biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.