Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Szukam Programu Do Pes 6
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Teco
Witam,mam pytanko ,chciałbym znaleźć program(może już jest) do edycji Ofa.ze moge ustawiac im special face itp..bo chce wgrac pare twarzy ale nie wiem jak to zrobi..Wie ktos gdzie moge takie cos wylukac??
Simon
a nie lepiej ci wrzucac twarze przez kitserver?
szczerze mowiac nie spotkalem sie z takim programem. mozesz najwyzej zmienic zawodnikow w edit mode. np przerobic Ballacka na Lamparda a Lamparda na Ballacka i zmeini ci sie twarz nr twarzy
Teco
PESOFEditor tego uzywałęm do Pesa 5.Ale nie moge wyczaić do Pesa 6.Wiesz ja wole mieć w Kicie tylko Tych co nie mam tam...
ciapke
Tez chcialem taki program ale narazie do PES 6 nie powstal zadny taki program smile.gif Pozostaje czekac ze kto sie zlituje i go stworzy a w 5 uzywalo sie do tego PESOfeditor tak jak napisales ;P

whan
Powstał ale jest mocno niedporacowany.
http://isspl.fifatainment.net/download/ind...f%20Manager.rar
Teco
Czemu??Co w nim nie tak;)??
Kami(L)
Zobacz sobie
smile.gif
Teco
Nie takiej odp oczekiwałem...zabawne..
saper
QUOTE(Kami(L) @ Dec 27 2006, 19:36:53) [snapback]107606[/snapback]

Zobacz sobie
smile.gif

Co to kurwa ma być ?! zobacz sobie ? nie możesz powiedzieć, dlaczego jest mocno niedopracowany ?

Tylko jakieś pierdolone nabijanie postu ? Nie dość, że chujowy nick, to i avatar, to jeszcze linux mu nie pasuje!

Idź pan w chuj!

Pozdrawiam,
saper
Teco
a tak przy okazji.ma Ktoś moze listy stadionów z numerkami i muzyczki lub lite wszytskich znaczacych rzeczy w grze jak było to w pes 5.A ten program to nie wiem zobacze na Moej narazie nie wiem co nie tak w nim:)
Kami(L)
QUOTE(saper @ Dec 27 2006, 17:09:55) [snapback]107626[/snapback]

Co to kurwa ma być ?! zobacz sobie ? nie możesz powiedzieć, dlaczego jest mocno niedopracowany ?

Tylko jakieś pierdolone nabijanie postu ? Nie dość, że chujowy nick, to i avatar, to jeszcze linux mu nie pasuje!

Idź pan w chuj!

Pozdrawiam,
saper

<Bez Komentarza>
A od Legii to się od*****l.
Moje poglądy na temat Linuxa nie powinny Cię interesować...

Pozdro.

Teco - Ten program praktycznie jest beznadziejny...
Nie polecam, a raczej odradzam ściagania go...
Jest nieprzejrzysty, kilka opcji po prostu jest zwalona , i tak w ogóle nie mogę się w nim połapać...smile.gif

P.s - Sorki za tamto "Zobacz Sobie smile.gif"
Teco
Tylko zapytałem...nie musisz byc taki nie miły.poprostu przrabiam pesa 6 a brakuje mi pewnych rzeczy.Ale jak nikt nie chce pomoc to trudno sam dojde jakos...dzieki za pomoc
CeHa
Twarze wgrywaj za pomoca kit severa najlatwiej jest

gdzie sa admini ze na takie zachowania pozwalaja :] % powinny poleciec
Kami(L)
QUOTE(CeHa @ Dec 27 2006, 17:48:06) [snapback]107666[/snapback]

Twarze wgrywaj za pomoca kit severa najlatwiej jest

gdzie sa admini ze na takie zachowania pozwalaja :] % powinny poleciec

Dla mnie??

Ja nic nie zrobiłem...

Tylko ten cały Saper zaczął się przedstawiać!
CeHa
On zaczał ale ty tez klniesz.Ale co sie dziwic z tego co widzialem nawet admini uzywaja tu wulgaryzmow a potem sie dziwic ze forum jest jakie jest.Na pro evo juz byscie dostali % jak nie odemnie to od innego moda tu widze ze za posiadanie sygny moga cie zbanowac a za obrazanie innych ani % nie ma
Falcon1
Dokładnie! Zgadzam się z CeHą w 100%. Tutaj jest burdel i wszyscy piszą sobie co chcą.
Patrz temat o nowych strojach na sezon 2006/07.
Jeden z modów, nie będe wymieniał nicku obraża drużynę przeciwną, a nie wiem czy tak być powinno...
Zdarza się ze i na pro-evo mod klnie, ale bez przesady.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.