Venomik
Jan 13 2005, 15:23
czesc...mozecie mi pomoc...mam problem z Stadion Packiem...nie mam zdjec przy wyboze stadionow...mial byc podany nowy pliczek dzieki ktoremu gierka miala normalnie dzialac a takto wywala caly czas do windowsa....jesli nie bedzie tego pliczku to chociaz napiszcie jak wgrac zdjecia tych nowych stadionow , tak aby gra stabilnie dzialala....
culles
Jan 13 2005, 16:27
Gra nie działa ci ze wzlędu na to, że coś zrobiłeś źle przy instalacji stadionòw, nie ma na to wpływu plik e_text.afs, on odpowiada jedynie za zdjęcia, znajdziesz go po newsem ze stadionami. Twoim problemem jest plik O_text i to przez niego gra się nie uruchamia. Proponuję nową instalację PES4
Albo zeby uniknac takiej sytuacji zrobic se kopie zapasowe plikow zeby pozniej nie instalować gry od nowa 8)
Venomik
Jan 13 2005, 16:47
Rozumiem....pokombinuje troszke....z nowa instalacja...ale wtedy jak wgrywac tego patcha ze stadionami....??bo stadiony nowe w grze sa....nie ma ich zdjecie w wyborze match mode...jak wgrywam ten plik odpowiedzialny za icvh zdjecia to gra wywala sie do windowsa...??wiec co mam zrobic zeby miec zdjecia tych stadionow....??
Drakkar
Jan 13 2005, 22:56
Ten sam problem występuje ròwnież z piłkami!! Tak więc ponowna instalacja nic tu nie pomoże. U jednych działa, a u innych nie.
Podobno uruchomienie gry z pomocą 3d Analyze'a pomaga (włączone opcje "Force T&L" i "Emulate T&L"). Już zainstalowałem, niedługo wrzucę piłeczki i sprawdzę czy działa....
Sin3-16
Jan 14 2005, 12:24
Cytat
czesc...mozecie mi pomoc...mam problem z Stadion Packiem...nie mam zdjec przy wyboze stadionow...mial byc podany nowy pliczek dzieki ktoremu gierka miala normalnie dzialac a takto wywala caly czas do windowsa....jesli nie bedzie tego pliczku to chociaz napiszcie jak wgrac zdjecia tych nowych stadionow , tak aby gra stabilnie dzialala....

Gra nie działa właśnie przez zaimportowanie e_text.afs niestety FCH robiąc tego patcha potraktował po macoszemu wersje angielską. Ja dałem swòj plik z zdięciami stadionòw ktòry importuje się do orginalnego albo Wolfowego e_text.afs. Plik do pobrania w newsie Mega stadiums pack !
Drakkar
Jan 14 2005, 12:53
Jest!!! Rzeczywiście przy użyciu 3d Analyze mogę nacieszyć się piłeczkami

(przypomnę, że wcześniej wywalało mnie do Windowsa). Tak więc wszyscy, ktòrzy mieli z tym problemy powinni Szeryfowi postawić piwo
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.