Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: K_patch 0.6 Pes 6
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Carlos
Witam wszystkim jestem tu pierwszy raz i odrazu spodobalo mi sie forum oraz stronka smile.gif chcialem sobie zainstalowac K_Patch 0.6 do Pro Evolution Soccer 6 ale niestety widac jestem zbyt ... poprostu jestem zielony i niewiem jak to zrobic :/ rozpakowalem wszystkie pliki co bylo i zostal mi jeden plik o taki ... i co tera ?? bardzo bylbym wdzieczny za pomoc

IPB Image

PS: Prosze o wyrozumienie bo nie lapie sie zabardzo w tych sprawach
whan
pierwsze to sciagnij k_patcha 1.4 smile.gif
ciapke
Potrzebujesz programu Dkz Studio jesli go sciagniesz zainstalujesz otwierasz ten plik wlasnie tym programem nastepnie wybierasz PATCH / Apply patch in folder ... nastepnie wybierasz Program Files / KONAMI / Pro Evolution Soccer 6 /dat i OK i masz Patch w gzre smile.gif)
Carlos
QUOTE(whan @ Dec 26 2006, 22:24:41) [snapback]107374[/snapback]

pierwsze to sciagnij k_patcha 1.4 smile.gif

Wow dzieki za tak expresowa odpowiedz ^^ jedno pytanie czy musze to sciagnac zeby dziala mi tamten ??
whan
własnie dodaje do downloadu... troche to waży ale patch naprawdę dobry wink.gif
K_Patch robiła tylko jedna, zawzięta osoba, a jest o niebo lepszy niż ten, zwany Evolution Patch huh.gif Zamiast ewolucji pasuje tu raczej cofanie się w rozwoju tongue.gif

Sorry za off-topic wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.