Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jaszczów Freestyle Team
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
lukaperry
Witam, chciałem zaprezentować pierwszy film w wykonaniu naszej początkującej grupy, komentarze i uwagi mile widziane smile.gif
Jaszczów Freestyle Team
Mortin
tricki same w sobie sa dobre, ja nic z tego co pokazaliscie nie potrafie, chyba tylko zwykle zonglowanie xD... jedynie martwi mnie montaz, a w nim skladanie podkladu muzycznego... jest na maksa beznadziejny tongue.gif najpierw leci kawalek, przez chwile wskakuje holly dolly, tak na 2 sekundy, a pozniej znowu jakis inny kawalek..
pozdro
switek
Filmi jest nawet niezly. Moze montaz nie jest najcudowniejszy ale nie to sie liczy. Co do trickow to musicie bardziej popracowac nad ich udosknolaniem czesto pilka wam odskakuje. Sztuczki bardzo zroznicowane ( nie chwalac sie z wszystkich to chyba nie potrafie tylko 3XATW szacunek za to smile.gif) Filmik bardzo fajny gratuluje bo sztuczki nie sa najlatwiejsze.

Ps. Gratki dla jednego z was ktory kopal w zwyklych trampkach.
Prz3m4s
triki naprawde dobre wink.gif najlepsze robił ten w takich najtańszych trampkach, i musze przyznac ze na mniej więcej 12 trików które tam pokazaliscie umiem tylko z 9 sad.gif tongue.gif gracie moze w jakims klubie ? bo Jaszczów jest zaraz koło mojego miasta, i nie wykluczone, ze gralismy juz ze sobą w lidze biggrin.gif
Pelas
filmik mi się b.podobałbiggrin.gif dobra robota z waszej strony:D

jedyne co mi się nie podobało to piłka która sprawiała wrażenie nienampopwanej . Zresztą dużo freestyllowców woli piłkę niedompowaną.
lukaperry
Więc tak gramy w drużynie Tur Milejów, piłka nie jest niedopompowana to po poprostu Nike Mercurial ale do hali więc 4 i obciążona. Kwestie dźwięku poprawimy w kolejnych odsłonach. A to było kręcone 22 Grudnia więc zimno i nam się aż nogi trzęsły ;D czekam na inne opinie, pozdro
StraY
chlopak w trampkach na plus, reszta sztywna za bardzo.
montaz pelna amatorka
3+ wink.gif
kostek
Więc:
Koleś w trampeczkach niezły acz szkoda, ze tylko 2-3 tricki i jedna noga.
Reszta średnia, ale widać, ze coś tam potrafią i chwałą im za to.
Ćwiczta i nie pijta a będzie dobrze.

ps. Montaz chujowy. wink.gif

edit: W montazu wszystko jest nie tak. Jak nie umiesz to nei dawaj zadych efektów ani nic, bo po co?
lukaperry
A co byście proponowali w montażu poprawić i co jest w nim nie tak?
Prz3m4s
lukaperry z kim gracie w lidze tongue.gif ?

sorry za OT tongue.gif
lukaperry
QUOTE(Prz3m4s @ Dec 27 2006, 17:16:29) [snapback]107633[/snapback]

lukaperry z kim gracie w lidze tongue.gif ?

sorry za OT tongue.gif

No to tak kilka tylko wymienię. Orion Niedrzwica, Piaskowia Piaski, Tajfun Ostrów Lubelski, Orły Kazimierz, Sygnał Lublin
Prz3m4s
szkoda tongue.gif to jestescie w pierwszej grupie bo są 2 tongue.gif mój zespół niestety w tej drugiej sad.gif
lukaperry
QUOTE(Prz3m4s @ Dec 27 2006, 21:58:02) [snapback]107789[/snapback]

szkoda tongue.gif to jestescie w pierwszej grupie bo są 2 tongue.gif mój zespół niestety w tej drugiej sad.gif

No szkoda, a jak wam w tej grupie waszej idzie?? My narazie wicelider biggrin.gif dwie porażki i reszta zwycięstwa ;P

Koniec off-top z mojej strony biggrin.gif
Prz3m4s
QUOTE(lukaperry @ Dec 28 2006, 09:15:48) [snapback]107872[/snapback]

No szkoda, a jak wam w tej grupie waszej idzie?? My narazie wicelider biggrin.gif dwie porażki i reszta zwycięstwa ;P

Koniec off-top z mojej strony biggrin.gif

my narazie 5 miejsce sad.gif ale na wiosne pójdziemy na bank w góre biggrin.gif

koniec off'topów również z mojej strony tongue.gif
lukaperry
No to już drugi film nasz smile.gif

http://luka-perry.wrzuta.pl/film/6QvbU55fa...tyle_team_vol.2

http://rapidshare.com/files/13648377/Jaszc..._Vol.2.WMV.html - do ściągnięcia (lepsza Jakosc
lukaperry
No oceniajcie coś smile.gif zachecam zachecam tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.