Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kits By Darespl
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Stron: 1, 2
darespl
Cześć, postanowiłem spróbować sił w tworzeniu strojów do PES, w grafice troszkę już siedzę dlatego nie miałem w tym problemu (jasne, gdyby nie Prz3m4s to bym tego nie wrzucił do PES'a ) to jest mój pierwszy kits, teraz mam tylko problem z dobraniem do tego cyferek i literek smile.gif. PZDR.
IPB Image
Pelas
jak na 1y nie jest tak źle:D
powodzenia w dalszym kitsrobieniu
misiek64
Na początek nieźle. Mógłbyś zrobić Wisłę Kraków?
Kami(L)
Jak na pierwszy raz swietny!

Znajdzie sie może czas na zrobienie kitsów dla Legii Warszawa??

Za fatygę wielkie thx.
Pozdro!
smile.gif
darespl
Dzięki za komentarze, co do tego czy zrobie Wisłe i Legie, to uwazam ze nie ma sensu bo takich kitsów jest już pełno. Nowy, lepszy kits alternatywny dla ManUtd. PZDR.
IPB Image
Pelas
mi się podoba biggrin.gif prosty ale ładny ;d

mam prośbe jaki jest model i collar?
Prz3m4s
mi sie bardzo podoba smile.gif
darespl
# Attribute configuration file auto-generated by GDB Manager

collar = no
logo.location = off
model = 0
name.location = bottom
name.shape = type1
numbers = "..\px-third v2\num-gold2.png"
shirt.number.location = off
shorts.num-pal.px-third v2 = "..\px-third v2\num-gold2.png"
shorts.number.location = left
Wszystkie dane biggrin.gif tongue.gif
prosze
chatek
Bardzo ciekawy strój Manchesteru. bravo
darespl
Dopiero teraz zauważyłem ze Herb manchesteru się troche rozciaga w grze, jutro to poprawie. PZDR, więcej, więcej komentarzy :E smile.gif
kostek
Dobre te kitsy.
Szczególnie ten alternatywny ManU przypadł mi do gustu. Jedynie logo na piersi nieco pomniejsz i na rękawkach popraw.
Nelson
Nie trzeba długo robić kitsy czy coś takiego, żeby być dobrym w tym fachu.
Nie trzeba się też na tym zbytnio znać.
Wystarczy być zajebistym grafikiem, no i np. robić tak wyjebiste sigi jakie właśnie robisz.
Wiedza graficzna Ci wystarcza, no i efekty są super.
Pozdro.

P. S: Jestem ciekaw jak w Twoim wykoaniu wyglądał by strój Arsenalu wink.gif .
zyga
Nawet niezle, sprubuj kozystac z innych tekstur.

http://www.wevolution.org/forum/showthread.php?tid=1826

Riki101
I ty darespl tutaj biggrin.gif

ps. Stroje trzymają poziom smile.gif
darespl
Dzięki za komenty, co do tego linku który mi dałes zyga to przesyłają mi oni link aktywacyjny chyba trzeci dzień.
zyga
No to zarzuce niektorymi tutaj...

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

... napewno sie przydadza.
darespl
Dziękuje za komenty i dziękuje za template zyga smile.gif, stworzyłem na jednym z nich mój nowy strój, po kolei, najpierw:
Auxerre alternative...
IPB Image
I ten w którym uzyłem jednego z tych temptków smile.gif, chyba mój najlepszy:)
Celtic alternative...
IPB Image
Prosiłbym o powiadomienie mnie jeżeli ktoś chce collar i model do tego, będe wiedział wtedy czy moja praca sie podoba czy poszłą na marne smile.gif
Prz3m4s
zajebiste prace, naprawde świetne biggrin.gif dawaj model i collar do Auxerre biggrin.gif
darespl
Ja nie mogłem swojego tematu znaleść biggrin.gif, a tu się okazało że jakaś dobra dusza go przypięła biggrin.gif, dziękuje, tylko szkoda że tylko przemas docenił moją prace i mnie ocenił, ludzie PLS powiedzcie coś, no może nie tylko coś biggrin.gif.
tadzik_666
bardzo dobre kitsy a ten auxerre to już wogóle mistrzostwo świata.tak trzymaj
Nelson
Oba stroje super.
Kriss91
Bardzo ładne kitsy. Jedynie jakaś obróbka logosów by się przydała.
Widzę, że rośnie mi konkurencja biggrin.gif Zyga, Darespl...
zyga
Widze, ze Photoshopa masz obcykanego wink.gif .

Kriss dajta se spokoj tongue.gif .
Simon
fajne robisz kitsy. troche treningu i dojdziesz do perfekcji
coley
łks był jeszcze średniawy ale nastepne juz duuużo lepsze wink.gif
szybko sie uczysz
keep it up
kluivert777
powiem tylko jedno darespl...wymiatasz biggrin.gif
oby więcej takich kits'ów biggrin.gif
darespl
Dzięki za komenty, ma ktoś jakieś pomysły na mój przyszły kit's??
Jimmy

Kisty bardzo Fajne
Moze byc wykonał koszulke adidasa
http://www.adidas-group.com/en/bizmedia/Wo...unit/TUNIT7.jpg
qazwsx
Według mnie kitsy robisz świetne. Podawaj od razu model i collab swoich prac. Może spróbujesz sił na strojach HD ?? :> Jestem ciekaw jakby Ci to wychodziło wink.gif PzdR
matthew
QUOTE(darespl @ Dec 28 2006, 14:57:17) [snapback]108015[/snapback]

Dziękuje za komenty i dziękuje za template zyga smile.gif, stworzyłem na jednym z nich mój nowy strój, po kolei, najpierw:
Auxerre alternative...
IPB Image
Celtic alternative...
IPB Image
Prosiłbym o powiadomienie mnie jeżeli ktoś chce collar i model do tego, będe wiedział wtedy czy moja praca sie podoba czy poszłą na marne smile.gif

blink.gif Super, szczególnie ten Celticu, powodzenia przy kolejnych wink.gif
norek
QUOTE(darespl @ Dec 28 2006, 14:57:17) [snapback]108015[/snapback]

Auxerre alternative...
IPB Image
Celtic alternative...
IPB Image

Bardzo dobra robota. Widać że już sporo umiesz. Krzywe, szycia, tak 3maj.
jestin
Stary Auxerre alternative... WYMIATA. Krissow rosnie konkurencja .I oto własnie chodzi . biggrin.gif REWELKA
darespl
Dzięki wielkie za komenty, teraz przedstawiam wam nowy template który wzorowałem na tym co mi Jimmy pokazał smile.gif, jest jeszcze nie dopracowany do końca, ale będe go dopracowywał jak będe go przerabiał dla poszczególnych drużyn. PZDR i mówcie dla jakiej drużyny go przerobić, tylko nie znowu Barcelona i Arsenal tongue.gif... i oczywiście nie zrobie go dla 100 000 000 drużyn tylko najwyzej dla trzech smile.gif
IPB Image
I mały preview...
http://img387.imageshack.us/img387/7966/pr...templateki3.png
Pelas
może Bayern Monachium Liverpool i Bolton?
taka moja propzycja a tempalte świenty tylko logo adidasa na koszulce jest za duże. Troche zmniejsz
Simon
wogole pomniejsz wszystkie loga adidasa. na getrach i spodenkach tez. poza tym template ekstra. moze real madryt...?
zyga
Template nawet fajny, troche nierowny jeszcze ale beda z ciebie ludzie wink.gif .
matthew
QUOTE(darespl @ Dec 31 2006, 17:02:51) [snapback]108941[/snapback]

Dzięki wielkie za komenty, teraz przedstawiam wam nowy template który wzorowałem na tym co mi Jimmy pokazał smile.gif, jest jeszcze nie dopracowany do końca, ale będe go dopracowywał jak będe go przerabiał dla poszczególnych drużyn. PZDR i mówcie dla jakiej drużyny go przerobić, tylko nie znowu Barcelona i Arsenal tongue.gif... i oczywiście nie zrobie go dla 100 000 000 drużyn tylko najwyzej dla trzech smile.gif
IPB Image
I mały preview...
http://img387.imageshack.us/img387/7966/pr...templateki3.png

Bardzo ładny. Proponuję drużynę FC Porto, ostatnio Quaresma nieźle tam sobie radzi wink.gif
Pozdro
kostek
Ja bym zaproponował Villarreal moze... A template fajny.
zyga
Do PES'a 6 proponowalbym uzywac innej tekstury (z wycignieta kooszulka).
darespl
Dzieki za komenty, zarzucam strój dla FC Porto, wiem że oni mają stroje Nike ale to jest wkońcu template Adasia smile.gif. PZDR.
IPB Image
matthew
QUOTE(darespl @ Jan 4 2007, 18:23:53) [snapback]109920[/snapback]

Dzieki za komenty, zarzucam strój dla FC Porto, wiem że oni mają stroje Nike ale to jest wkońcu template Adasia smile.gif. PZDR.
IPB Image

Dzięki, że FC Porto, ale...ADIDAS? blink.gif wiem, że template Adidasa, ale mi to nie pasuje. Jakoś wolę Nike. Chociaż kits ładny.
pozdro
krolu
fajny kits ale nie podoba mi się logo Porto...za bardzo wyróznia się na tle całego kitsu...ale tak to wszystko gites.
prutek
Może machniesz Southampton zwarzywszy na postawe najlepszego polskiego Drwala Grzegorza R.
Pelas
Gr8 strój:D brawo aby więcej takich prac
zyga
Nawet fajny brawo, szkoda, ze ja nie moge machnac jakiegos... narazie brak czasu ale od weekendu bede szalec.
Simon
fajny kit porto. wogole fajny ten template smile.gif
kostek
QUOTE(darespl @ Jan 4 2007, 18:23:53) [snapback]109920[/snapback]

IPB Image

Świetny kits. Własnie takie stroje, moim skromnym zdaniem, obecnie najbardziej opłaca się robić. Przynajmniej nikt takowego nie wykonał 54 razy. Jedyne do czego bym się przyczepił to do koloru spodenek. Ten czarny taki jakiś za jasny nieco.
pzdr,
kostek.
Jimmy
no no kits zajeb***sty
Może zrob kits Legii Warszawy na tym templu
NipponJapanBoy
QUOTE(darespl @ Dec 26 2006, 20:53:51) [snapback]107213[/snapback]
Dzięki za komentarze, co do tego czy zrobie Wisłe i Legie, to uwazam ze nie ma sensu bo takich kitsów jest już pełno. Nowy, lepszy kits alternatywny dla ManUtd. PZDR.
IPB Image

bardzo ładny... smile.gif
darespl
Dzięki, mili jesteście smile.gif, teraz zapodaje nowy template, jeszcze nie wiem dla jakiej druzyny go zrobiłem, mam nadzieje że wy mi to powiecie, walnąłem napis na środku bo jest biały i bez żadnego loga więc łatwo go zaje......hać, PZDR.
IPB Image
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.