culles
Jan 13 2005, 00:14
Nio całkiem niezłe te rękawice, mam jednak małą poradę, a mianowicie: nie trzeba importować po kolei za pomocą Graphic Studio, można zaimportować jako folder do 0_text.afs za pomocą DKZStudio.
Sin3-16
Jan 13 2005, 00:41
Cytat
Nio całkiem niezłe te rękawice, mam jednak małą poradę, a mianowicie: nie trzeba importować po kolei za pomocą Graphic Studio, można zaimportować jako folder do 0_text.afs za pomocą DKZStudio.

Niestety w niektòrych przypadkach rękawice zaimportowane przez DKZstudio są delikatnie mòwiąc zrabane. Pewnie zauważyłes dla większości rękawic trzeba resizować plik afs a przez DKZstudio nie zawsze to wychodzi ( rękawice są dziwnie rozmazane ) oczywiście można pròbować najwyżej zaimportuje się je jeszcze raz przez Graphic studio :]
a AFS Explorer odszedl juz w zapomnienie? PReciez tez swietny program!
Sin3-16 zgodze sie z tobą bo ja zastosowalem sie do porady cullesa i zrobilem przez DKZStudio te rekawice i niestety wyszly jakies takie nieteges ... sprobuje AFS Explorerem tak jak radzi Pik
lukasz0
Jan 13 2005, 15:27
czesc
eee jak mam dodac 3 stroj do jakiejsc druzyny przez tego nowego kitserwer?
czekam na odp bo nie czaje anglika;d
culles
Jan 13 2005, 16:25
No macie rację, cyba się nadto pospieszyłem z tym DKZStudio, jednak najlepszy okazuje się Graphic
Szeryf
Jan 13 2005, 16:26
W katalgu ze strojami (KDBuni*) są dwa oddzielne poskatalogi px i gx tam wciskasz dodatkowe stroje. Żeby było śmieszniej i trudniej do każdego dodatkowego stroju musisz spreparować odpowiednie kolory numeròw i nazw zawodnikòw. Robi się to dodając do katalogu ze strojami plik attrib.cfg, ktòry wygląda tak:
# Arsenal third "yellow" kit
shirt.name = 000088 # dark blue
shirt.number = 000088 # dark blue
shorts.number = 888800 # yellow
collar = yes
model = 45
to jest oczywiście przykład (tutaj dla trzeciego stroju Arsenalu). Plik wykonujemy notatnikiem zmieniając rozszerzenie na cfg. Kupa roboty w sumie szczegòlnie ze znajdowaniem odpowiednich modeli (wyjaśnienia w pliku readme programu "WE Set Default Colour" v3.2.0). Kto chce niech się bawi ja pasuję.
popek_52
Jan 28 2005, 00:25
ej gdzie moge znależć te rękawice bo szukam
i szukam i znależć nie moge
Raffels
Jan 29 2005, 11:16
Popek kto szuka ten znajdzie!!
popek_52
Jan 30 2005, 12:01
dzięki nie ma za co ale dzięki :oops:
www.google.pl hmm...a moze zupełnie niespodziewanie są gdzieś na IO :?:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.