Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Sombrero
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
szolpas
wie może ktoś jak sie robi sombrero w pesie 6 ???? bo ja próbowałem i sie nie da a w pesie 5 prawie cały czas wychodziło blink.gif I jeszcze jedno jak się wrzuca tą raboną bo robie tak jak piszecie i robi to tylko że zamiast wrzucić to leci gdzieś w trybuny!!! huh.gif
czarek
jeżeli sombrero to jest to, co stoisz tyłem do zawodnika i on zamiata tak nogą to tego nie ma, a wrzuctę rabona trzeba dobrze wycwiczyc
szolpas
Chodzi mi o to: http://www.youtube.com/watch?v=cjIgywd_2qI

w pesie 5 prawie cały czas mi to wychodziło a w Pesie 6 nie wychodzi dlatego nie wiem czy sie to da zrobić dry.gif
czarek
aha, to spróbuj tak, jak jest piłka blisko faceta to równocześnie [] + X, powinien sobie podrzucic leciutko piłkę i wtedu strzałka .

P.S. nie wiem czy to prawda, ale gdziś czytałem, że tego nie ma w pes 6
szolpas
Nie da sie bo robie tak jak ty mówisz a on mi markuje strzał wink.gif daje square.gif a potem szybko x2.gif i lipa mad.gif
Prz3m4s
da sie to zrobic, i robi sie to tak samo jak w PESie 5, tylko nie wychodzi tak często smile.gif

sam zrobiłem juz kilka razy, więc moge wam zapewnic, ze jest smile.gif
szolpas
Mi jakoś dziwnym trafem to nie wychodzi a robie to chyba po 5000000000 razy na treningu i na meczu wink.gif blink.gif
Prz3m4s
mi wyszło na meczu z 5 razy ( na 200 meczy tongue.gif) przez przypadek
sk8erboy
mi też przez przypadek się udało
szolpas
no a mi nie wychodzi dry.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.