Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: System rang
board.issonline.pl > Issonline.pl > Wiadomości
shai
Hm, czegos tu brakuje... TAK! Systemu rang uzytkownikow! Aby wprowadzic zludzenie demokracji na naszym totalitarnym forum postanowilem zapytac Was o propozycje takiego systemu. Nazwy rang prosze podawac w kolejnosci od najmniejszej liczby postow do najwiekszej.
T-Mac
cos zwiazane z footballem najlepiej
Fajnicki
Trampkarz młodszy
Trampkarz starszy
Rezerwowy
Piłkarz
Reprezentant U-20
Reprezentant kraju
Najbardziej rozpoznawalna gwiazda footballu smile.gif

oczywiście co chcecie to edytujcie (liczba postòw to wedle uznania adminòw)
Pio G
moze : szmaciaz,gnojek,cieniaz,lolek,borowik,taki sobie,klawy gosciu,mastah,the god, the one ? heh lol zartuje nie mam pomyslu zdam sie na wasza redakcyjna inwencje wink.gif
michau000
ja jestem przeciwny rangom 8)
podobnie jak licznikowi postòw, ale to juz inny temat smile.gif
kemot
brak rang, brak licznikow
Perconte
Wyrzucić licznik postòw i zrobić możliwość że każdy user w polu ranga może sobie wpisać co chce smile.gif
Tom_my
najsłabasza: fifowiec
najlepsza: Pesowiec

biggrin.gif
StraY
fifowiec to raczej jako ostrzeżenie przed banem :wink:
shai
albo juz po banie :-D
Kod
serczin for fifans...

Łarinin! 1 faken fifan detekted!

preperin tu korrekt e mistejk...

abdzekt hew bin signd.

abdzekt hew bin bannd.

operejszyn sykcesfyl.
Pio G
buehehe shai gut woork smile.gif :wink:
Gevaar
wywalic licznik postow !!!! a ranga to juz calkiem odpada !!!

potem beda sie tylko niepotrzebne posty wkradaly :> a tego ekipa i my dzielni fani nie chcemy prawda wink.gif
Kusik
A te niepotrzebne posty mozna kasowac tongue.gif Licznik moze byc, ranga tym bardziej. Ja bym dał taką rangę:

Klasa C
Klasa B
Klasa A
Okręgowka
5 liga
4 liga
3 liga
2 liga
Ekstraklasa

smile.gif
wilimowski
Cytat
A te niepotrzebne posty mozna kasowac tongue.gif Licznik moze byc, ranga tym bardziej. Ja bym dał taką rangę:

Klasa C
Klasa B
Klasa A
Okręgowka
5 liga
4 liga
3 liga
2 liga
Ekstraklasa  

smile.gif

Okręgòwka to jest 5 liga :] Ja zgadzam się z Gevaarem zeby nie robic rang i skasować licznik postòw.
Borinho
a 5 liga to nie okręgòwka ???
buuheheeh odkąd to 6 lige mamy !!!!
Kusik
A zebyscie wiedzieli ze to nie to samo mistrzowie. Zròdło zzpn.pl

III liga
IV liga
V liga
Kl.okręgowa gr.1 seniorzy
Kl.okręgowa gr.1 juniorzy
Kl.okręgowa gr.2 seniorzy
Kl. okręgowa gr.2 juniorzy

Kl. A gr.1 seniorzy
Kl. A gr.2 seniorzy
Kl. A gr.3 seniorzy
Kl. A gr.4 seniorzy
Kl. A gr.5 seniorzy
Kl. B gr.1 seniorzy
Kl. B gr.2 seniorzy
Kl. B gr.3 seniorzy
Kl. B gr.4 seniorzy

Powykreslalem rozgrywki juniorow z klasy A i B. Klasy C w zachodniopomorskim nie ma smile.gif
wilimowski
Hmm u mnie w Małopolsce klasa okręgowa to 5 liga.Taki nieporządek w rozgrywkach świadczy tylko o bałaganie jaki panuje w PZPN.
albertkhaine
Ja jestem za tym zeby tych licznikow nie bylo bo jak tu ktos dobrze powiedzial, chcial czy nie chcial, beda durne posty od tzw statsiarzy... Rozpatrzcie to koniecznie! Pozdrawiam
lazy_bum
Cytat
Ja jestem za tym zeby tych licznikow nie bylo bo jak tu ktos dobrze powiedzial, chcial czy nie chcial, beda durne posty od tzw statsiarzy... Rozpatrzcie to koniecznie! Pozdrawiam

Popieram, licznik postow powinien byc ukryty (a najlepiej powinno go w ogole nie byc). ZAWSZE jest tak, ze ludzie sobie nabijaja posty. Chyba, ze forum jest naprawde dla ludzi ktorych wali jakis tam ranking. Z drugiej strony czesto ludzie ktorzy sa nabijaczami po upomnieniu przez ,,sile wyzsza'' staja sie normalnymi wartosciowymi userami, ale z tym akurat roznie bywa.... Ale juz dawno ktos powiedzial (a nawet napisal) ,,wszystkie zwierzeta sa rowne, ale niektore sa rowniejsze''.
siano
krzysiu, wladze wyzsze to my mamy wyjatkowo srogie, nie booj sie wiec o nabijanie postoow, bo do takiej sytuacji raczej nie dopuscimy.
Oto slowo boze.
sianu niech beda dzieki !
amen ;p
StraY
ale system rang by się jednak przydał, mały drobiazg niby, a mnie ucieszy jak butelka... hmm... pepsi wink.gif
Mariolo
a może po prostu damy gwiazdki jakieś? takie odpowiadające poziomowi w PESie ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.