Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: The Wolf 2005 Evolution Patch--->problemo:/
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
owenik
Siema wszystkim!

Mam taki problem... po zainstalowaniu w/w łatki kiedy włączam jakikolwiek mecz gra wychodzi mi do windowsa:/ Zainstalowałem wszystko dobrze, gra mi się normalnie odpala, menu, wszystko jest, ale kiedy włączam np. towarzystki, to na samym początku pojawia się boisko w lewym dolnym rogu płytka wczytywania, i po jakichś 2 sekundach wychodzi do wina:/

pomòżcie!!! (jestem chyba uzależniony od PESa więc się streszczajcie biggrin.gif:D:D hehe)
JAR0
Mam ten sam problem co przedmòwca. wgralem wcześniej mega patch ze stadionami myslałem że to przez to. Odinstalowałem gre, zainstalowałem onownie i wgrałem patch wolfa na czystą instalacje i nadal to samo sad.gif A wczesniejszy wolf patch 2.0 działą bez problemu.
Pik
Po 1. http://www.issonline.pl/board/viewtopic.php?t=613

po 2. http://www.issonline.pl/board/search.php

po 3. popatrz zanim coś napiszesz, czy ktoś już tego nie napisał
JAR0
Fajnie tylko tam rozwiązania problemu nie znajdziemy :?
Szeryf
Spròbuj 3d analyzer i zaznacz opcje emulate hw tnl caps może to coś da.
JAR0
Wielki dzięki już działa biggrin.gif
Pik
Cytat
Fajnie tylko tam rozwiązania problemu nie znajdziemy  :?

a niby dlaczego nie?? takie same tematy, wystarczy jak zapytasz :]
JAR0
Cytat
Cytat
Fajnie tylko tam rozwiązania problemu nie znajdziemy  :?

a niby dlaczego nie?? takie same tematy, wystarczy jak zapytasz :]

Dla ścisłości to nie ja ten temat założyłem smile.gif
owenik
Jezu, sorki ludzie... byłem zdesperowany kuuurde bo mi nie działało a tak sie napaliłem na tego patcha. Sorki za zaśmiecanie forum i już teraz będę się 3mał Twoich 3 przykazań Pik wink.gif

Dzięki Szeryf za pomoc, teraz ściągnąłem tego 3d analyzera i wszystko działa smile.gif

Pozdro 4 all
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.