Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Prosze O Pomoc,bo Inaczej Niebede Mial Co Robic Przez Swieta
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
niedzwiedzpn
Witam

gram od dobrego miesiaca w pesa6 a tu nagle za ktorym razem daje load na master league i gra sie wyjebeuje,przeinstalowalem ja myslac ze moze cos sie poprostu wyjebalo ale nadal to samo mysle moze save sie wyjeba... / wiec tworze nowa masterlige i tez to nic niedalo.sory za bledy i wogle ale jestem wkurwiony w huj jak niemoge grac w pro.

Pozdrawiam

ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif
Xfazi
hmmm,moze formata zrob?
niedzwiedzpn
moze inna rada ???
snake
Podaj całą specyfikacje komputera oraz system i sterowniki.
maku1988
Miałem podobny problem w 5. A co zrobiłem zrzuciłem save'a z ligą na pendrive poszedłem do kolegi i u niego przeszedłem ten mecz. Sposób troszeczkę śmieszny ale u mnie to sie sprawdziło, więc może spróbuj. Pozdrowiam i Wesołych Świąt
niedzwiedzpn
[b] Wyslalem ziomkowi poprzez @ moj save przeszedl mi mecz i juz jest ok cale szczescie bo inaczej mialbym wplecy master lige a mam juz tam 2017
cale szczescie ze wszystko si bo chyba bym zrzucil sie z mostu jak by to niemialo juz chodzic

w pesie jest jakas granica lat grania w master lidze oczywiscie???[/b]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.