lukasso
Jan 10 2005, 18:28
Wpisuje taktyki ktore preferujecie , sklady jakimi gracie najlepszych talentow i klubiki ktorymi pykacie zeby gracz mogl wiedziec co i jak i po co
ja osobiscie gram interem sklad przebudowany

2 sezon ML na 6*
GK LEWIS-super talent na paczatku 16 lat
SB kaebi - zajebisty obronca po 2-3 sezonach( nastepca carlosa) serio
DF KOmpany
DF Martin Craine
SB bethford czy jakos tak wiem ze gra w LYON i ma 20 latek
DMC Maukon!!
OMF DIEGO
LMF BEN ARFA wonderkid!!
RMF CARDOZO WONDERKID!!
CF RONALDO

CF HENRY
moja taktyka 4-4-2 counter attack[img][/img][list]
lukasz0
Jan 10 2005, 19:19
hmm
ale jak pisze to napisz skad sa te talenty
lukasso
Jan 10 2005, 19:39
wez negotiation,search a nastepnie advanced!! : )
cardozo -boca
diego-porto
ben arfa-lyon
reszta wolny transfer
ty moze napisz jakis
ja mam farfana jeszcze arzo , chapi itd
Drakkar
Jan 10 2005, 20:33
Co to ma być.... Temat: Ankieta (w ogòle co to za ankieta??!!) a piszesz o składzie i taktyce w ML (ten temat JUŻ BYŁ!!!) :twisted:
Young_KSC
Jan 10 2005, 21:07
Po co zakładasz 2 takie same tematy??
lukasso
Jan 10 2005, 21:17
dobra juz dobra
nie czepiajcie sie sam nie wiem czemu ankieta rzeczywiscie moglem nazywac inaczej ale co toma do rzeczy

nie chcecie to nie piszcie ale ciekawi mnie np to kim gracie i kogo kupujecie a was to nie??
pozdrawiam
walczu
Jan 10 2005, 21:18
Jeden z tematòw wywaliłem, ankiete wywaliłem i zmieniłem temat
Na co robić ankiete
Ronaldo:
a). Ronaldo

. Ronaldo
n/c
lukasso
Jan 10 2005, 21:26
dzieki
poczekam kto wymysli lepszy temacik
dla graczy pes4
ale zeby porownac sklady talenty i kto kim gra to nie byl zly co??
ale patrze ze nikt sie nie zainteresowal i nikt nie napisal oprocz mnie
a jak se chcecie<lol>
po tej krotkiej dzialalnosci zalozyciela tego tematu widze ze p@vlo$ przejal obowiazki "ciecia i mazania"(i dobrze), co do tego geniusza: fajny ten gosciu, malolat, pewnie z domu nie wychodzi i ma caly pokoj w plakatach grubasa, na meczu byl 2 razy (stad ten kozacki opis) i napina sie na necie, forum upada...
Na początek głębsza myśl: ... kurwa...( jak jesteś za młody, wrażliwy czytaj jako: ... kurcze...

)
Teraz troche płycej będzie... Forum(jak i strona) z elitarnego Undergroundu z za czasòw Brata przeistoczyło się w dostpępne, bo popularne, dla mas wciekłego, leniwego, nie-do-końca inteligentnego/wychowanego motłochu ktòre panoszy się po necie na całym świecie. Teraz tu nie ma TYLKO ludzi łaknących wiedzę zaawansowaną o ISS/PES, dołączyło pełno nowych useròw ktòrzy robią to co robią i piszą to co piszą. Nagonka ktòrą "sympatyczniejsza" część sceny na nich zrobiła okazuje się na razie słabym rozwiązaniem. Będzie chyba trzeba zmienić troche polityke i mniej ingerować w głupote ludzką słynną metodą: olać to
Cytat
forum upada...
ja bym powiedział, że zmienia się na gorsze... dostało jakąś transgresje i nie powròci do poprzedniej formy, trzeba się chyba z tym pogodzić :cry:
ehhh Kemot ma cosik racji ze cosik z naszym forum sie zlego dzieje ( kurde zgdzam sie z Toba chyba sie starzeje

) no i cosik trza zrobic
Zgadzam sie w 100% z przedmowcami, StraY- ja juz to olalem, JTK- tez je olej, niestety z systemem nie wygrasz, a niestety nasz fajny klimat WE(a nie PES) sie rozwial... Myslalem ze troche ogranicze idiotyzm na forum, ale mnie to przeroslo, moze jakbym mial wladze banowania?(troche drastyczne ale oprocz olania nie wiedze innego) Poprostu skupie sie na lidze, fajni ludzie, fajny klimat, wkoncu I liga, pozdro "stara gwardio"...
Nie mam pytań he he
lukasso
Jan 11 2005, 08:17
NIC o mnie nie wiecie !! po pierwsze lubie inter to gram nimi po drugie na mecz jagi chodze kazdy po trzecie mam lat 17 a po 4 nie mam zadnego plakatu w pokoju a i po piate co do tego wychodzenia z domu to nie musze wam nic udowadniac robie co mi sie podoba i kiedy
a jesli wam przeszkadzam to moge nie pisac takich głupot bo tak naprawde to jest głupota
tylko z ciekawosci spytalem rzesze graczy kim graja i czy np tak ja ja lubia inter
to wszystko
a i jeszcze jedno po takich tekstach juz was nie lubie (KEMOT

)
" malolat, pewnie z domu nie wychodzi i ma caly pokoj w plakatach
grubasa, na meczu byl 2 razy (stad ten kozacki opis) i napina sie na necie, forum upada..."
dobciu1990
Jan 11 2005, 08:23
jak mozece mi powiedziec gdzie tam sa wolne transfery dzieki z gory
lukasso
Jan 11 2005, 08:30
select by team un belong
jak zawodnik mlody to tylko kontrakt podpisujesz ale jak juz troche starszy to musisz zaplacic ale mnie niz jakby byl w klubie
pozdrawiam
lukasso
Jan 11 2005, 08:31
komus sie przydalo jednak

nie bylo takie glupie co ??
jak sadzicie??
kemot i reszta krytykow mojej osoby :twisted:
te 3 twoje posty sa typowo gejowskie...
lukasso
Jan 11 2005, 13:44
i wicewersa
lukasso
Jan 11 2005, 13:48
odpierdolcie sie ode mnie!!
a ciekawe jaki ty kemot jestes
typowy geju
pewnie siedzisz w Gdynni:) przed kompem ciagle grasz w tej lidze PESA masz okolo 20 lat i mase kompleksow
a i jeszcze jedno piszecie ze jestem malo wychowany i malo inteligentny to pewni wy jestescie zajebiscie kulturalni i wielkie z was mozgu
zwracam honor
pierwsi zaczeliscie!!
pozdrawiam
Offtopicowo........a kto może banować?
timak?
siano?
shai?
bo coś mi sie tak tu widzi że innego wyjścia nie ma. Trzeba być konsekwentnym.
Big up kemot!!
lukasso
Jan 11 2005, 14:10
a za co ten ban?? oni pierwsi zaczeli z tym gejem i malo wychowanym ja tylko chcialem sie spytac o talenty sklady i klubiki . mam pytanko a ten ban to na stronke czy forum
bo jak cos to moge juz nie pisac na tej ankiecie i nigdzie indziej jesli przeszkadza
a i jeszcze jedno
przepraszam kemota i innych jesli was zranilem:)
bardzo mi przykro
pozdro
kemocik
Jan 11 2005, 14:31
Cytat
a za co ten ban??
A chociażby za nieedytowanie postòw.
Poza tym na forach są dwie głòwne zasady:
1. Moderator/Administrator ma zawsze rację.
2. Jeśli nie ma racji - patrz punkt pierwszy.
Cytat

)
ten tekst mnie rozwalił

:shock: o mało co się nie wykopyrtnąłem z krzesła

:D
coś pòźno żeś się zreflektował.... wiesz,to żadna metoda bluzgać a potem przepraszać.....już tu takich wielu było..... :?
ps. kończę z tobą dialog bo jesteś dla mnie nikim.
korzen
Jan 11 2005, 16:04
Ahahah uśmiałem się na maksa jak to czytałem. I teraz myśle ze jezeli masz 17 lat to jestes jakis nie douczony. Bo ja miałem w III klasie podstawòwki co to jest ankieta!
Jan 11 2005, 16:14
eee ...drogi MC ,,,, chyba łatwo zgnoić jakiegoś biednego chłopca, ktòry pròbował o czyms napisać na tym forum< swoja drogą też uważam, że bez sensu:)>,,,,,,,,typ ewidentnie wykazuje dobre chęci a wy go zgnoiliście,,,,,,jego reakcja była jakimś dziecięcym protestem<to widać o d razu>,,,,ale oczywiście musialo mu sie dalej oberwać bo 'takiemu' można dopierdalać dowolnymi metodami,,,w druga strone za to nie bardzo ....... bany itp..... troche słabo ...
p.s kemot ....co masz na myśli pisząc 'typowo gejowskie'? jakaś obelga,, czy może komplement?? a może należy gnoić i wyśmiewać rzeczy ci obce? peace i więcej liberalizmu,,,,,,,,
hall(bo z zalozycielem nie bede polemizowal, sami zescie mu pojechali): czy ja napisalem pedalskie? nie gejowskie, uwazam zwrot gej za malo obrazliwy, a dlaczego tak napisalem? Tekst "was juz nie lubie" pasuje do MOJEGO stereotypu geja lub malego dziecka, jako ze szkoda mi dzieci to napisalem gejowskie, a nie "jestes dziecinny"(co brzmialo by jak sam byl bym dorosly) Poprostu ten gosc mnie rozjebal zakladajac 2 tematy, piszac o Ronaldo(nawet emoty daje przy nim), jakas ankiete o tresci ronaldo. Widze hall ze bronisz nowych userow, ja nie mam ochoty, przez cala obecnosc na tym nowym forum(jak i kontakty na privie) z fajnych nowych ludzi(kultura, brak nachalnosci, dowcip) poznalem jakies 5(piec) osob, a zglaszalo sie do mnie min. 10 dziennie...
halladin
Jan 11 2005, 18:26
eeee.....eeeeeee nie rozumiem za bardzo o co ci chodzi w tym poście.........komentarz, że 'coś jest gejowskie' miał ewidentnie negatywny wydźwięk.....
piszesz, że słowo gej jest dla ciebie mało obraźliwe- hahahah:) a nie sądzisz, że to jest 'zwykły' nieobraźliwy wyraz ??
nie wiem za bardzo jak mam odebrać wypowiedź, że bronie nowych useròw-------czyli mam mu dojebać, bo jest nowy?? swoją drogą paru 'starych' wychowanych/ inteligentnych/ktòrym już nic do łba nie wbijesz, bo sa za starzy<hehe>, też się znajdzie---zastanòw się co ty w ogòle napisałeś, bo jest nad czym-------zresztą po chamsku napadając na to dziecko< bo napisało cos debilnego> zecydowanie przesadziliście----to takie fajne zgnoić kogos, kto się nie obroni?? poziom '0'
nie lepiej zamknąć taki temat od razu, albo podejśc z humorem do wyboru ronaldo czy ronaldo?
lukasso
Jan 11 2005, 18:59
najlepiej zamknac to dno
ronaldo i ronaldo wyszlo przez przypadek jestem nowy nie nie wiem za bardzo co do czego sluzy i za duzo powciskalem i wyszlo to co wyszlo (lol) a aniekta uzylem dlatego bo chcialem zobaczyc np ktorzy sa najbardziej popularni zawodnicy albo kim najczesciej gracie
a emoty przy ronim to znaczy ze mam takiego gwiazdora w druzynie

jestem very happy!! ze mam ronaldo w interze ot i cala filozofia
pozdro
Hall..........widziałeś post tego delikwenta w pierwotnej formie?
Wiesz...można w ròżny sposòb pròbować zaistnieć...ale chamstwo i prostactwo to raczej kiepska ścieżka....
pozdrawiam
Dj_Dario
Jan 11 2005, 20:20
Zastanawia mnie jeden fakt, czemu jeszcze nikt nie zamknął tego tematu, skoro jest debilny, to po co jeszcze jest

Skończcie te kłòtnie, bo to chyba nie na temat naszej kochanej gierki PES4, a po to jest to forum przecież. Moim zdaniem powinien ktoś zamknąć ten temat. POZDRAWIAM fanòw PES4.
lukasso
Jan 11 2005, 20:53
racja zamknac te glupie i bezsensowne forum
pozdro fani pes%iss
popek_52
Jan 24 2005, 21:56
wiese
dune pablo ibanez setaridis
hleb Kim De Heon
c.Ronaldo

ronaldinho

joaquin
ibrahimovic

tevez
halladin
Jan 24 2005, 22:04
MC.....nie widzialem:),,,,ale małych dzieci nie powinno sie niszczyc na forum, bo to moze zrypac im psychike:)..i tak juz pewnie zrypaną :wink:
moze zamknijcie ten temat???, no i pamietajcie ze geje to tez ludzie a kibic moze byc gejem :wink:
a ja mam narzeczoną:)
Raffels
Jan 24 2005, 22:06
Cytat
Cytat

)
ten tekst mnie rozwalił

:shock: o mało co się nie wykopyrtnąłem z krzesła

:D
Fakt, trochę gejowsko, no ale trza dać chłopakowi szanse. Rodzicom na razie się nie udało, może nam uda się go wyprostować ;-).
Cytat
Może zrobić dwa oddzielne fora:
- pierwsze dla normalnych ludzi, do ktòrego potrzebne jest hasło(przekazywane na privie albo na gg) ktòrzy cos robią dla sceny
- drugie dla lamusòw, ktòrzy olewają cudzy wysiłek i oscylują lenistwem i brakiem chęci do podjęcia pròby szukania informacji i "samoradzenia" sobie z problemami = czekanie na gotowe. Sami musieliby sobie odpowiadac na swoje beznadziejne i głupie posty.

:D :D :D :D
PS.Ale wymyśliłem z tym hasłem

:)
Wtedy zrobiło by się koło wzajemnej adoracji, poza tym "ktòrzy coś robią dla sceny", a po co to wszystko? Dla graczy PES'a takich jak ten, bo nie zrobisz tak, żeby on akurat nie dostał jakiejś rzeczy wypuszczonej przez "osoby robiące coś dla sceny", bez urazy ale ten pomysł bez sensu, chociaż rozumiem, że mògł być żartem, mimo tego początek postu tego nie wykazywał... pzdr. ;]
Raffels
Jan 24 2005, 22:33
Oczywiscie, ze to byl zart!!!!!!!!!!!

Nikt by czegos takiego nie zorganizowal!!!!!!!A pozatymzeczywiscie zrobiloby sie zamieszanie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.