Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Dla Tych Co Psuje Sie Komentarz
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
.:KUNA:.
Ile razy to grajac m.borek (po wgraniu of oczywiscie) w 15 minucie meczu mówił"w imieniu naszym i pracowników konami dziekujemy"itp. błędy.MOŻNA TEMU ZARADZIĆ!!!!Po wgraniu of'a trzeba po prostu jeszcze raz wybrac w grze język komentarz (options,language,cimenntary i np. polski).Mam nadzieje, ze to komus pomoze.
Dominoz
O lol biggrin.gif
Ja tak zrobilem juz z miesiac temu :]

Ale wiemy,ze chciales dobrze :]
Ja to tez zrobilem bardzo dawno, lecz widze, ze wiele ludzi sie podnieca of'ami, ktore to niby naprawiaja!
Żukinho
eeeeeeee dzięki ze napisales o tym smile.gif zrobilem to i wkoncu komentarz wyglada troche lepiej smile.gif dzięki smile.gif zawsze mialem np 15 minute a komantator gadal ze pozostało 15 minut do konca polowy
Wojo
no i teraz jest zarombiscie wielkie dzieki biggrin.gif teraz borek i kołtoń nie popełniają ani jednego błędu THX!!
walczu
Mi to pomoglo biggrin.gif jest 2min wynik 0-0 a on gada "on dzisiaj strzelil juz 4 gole to teatr jednego aktora" czy cos w tym stylu... dzieki
prosze!
Kami(L)
Fajnie...nareszcie jakoś to można wytrzymać!!

THX
Dominoz
Ale macie reflex wink.gif
Kami(L)
QUOTE(Dominoz @ Dec 27 2006, 16:30:56) [snapback]107597[/snapback]

Ale macie reflex wink.gif

Jak woda w klozecie
smile.gif biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.