Witam. Pomyślałem sobie, że wśród naszej społeczności tego forum znajdą się osoby które nie mają wielkiej zdolności w kompletowaniu wszystkich twarzy dla zawodników swoich ulubionych zespołów, chodzi oczywiście o zbiór twarzy dla całego zespołu, tu przykładem jest moja paczka graczy z Madrytu:) Zebrałem dla każdego gracza twarzyczke i teraz wrzucam wam na server i jednocześnie proszę wszystkich o wrzucanie tutaj linków z folderami zespołów do PES6 faceserver. A więc na początek jak mówiłem, skompletowana paczka Realu Madryt:
http://www.speedyshare.com/824889723.htmlPS. Gdyby ktoś znalazł lepszą twarz dla któregoś z zawodników, proszę o tzw. update(podmiane gorszej twarzy, lub nie aktualnej fryzury na nowszą)
Pozdrawiam fanów Blancos:)
PS1Widze że coś się stało nieciekawego, w jednym momencie powstały 3 takie same tematy, nie wiem jak to się stało. Jakaś przycinka internetu:/ proszę moderatora o usuniecie pozostałych 2 tematów...
PS2:
To Screen tej paczki dla wymagających, którzy zanim pobiorą paczkę muszą sprawdzić zawartość:)