Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Paczki Twarzy Do Faceservera Dla Różnych Zespołów.
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
BoBaN
Witam. Pomyślałem sobie, że wśród naszej społeczności tego forum znajdą się osoby które nie mają wielkiej zdolności w kompletowaniu wszystkich twarzy dla zawodników swoich ulubionych zespołów, chodzi oczywiście o zbiór twarzy dla całego zespołu, tu przykładem jest moja paczka graczy z Madrytu:) Zebrałem dla każdego gracza twarzyczke i teraz wrzucam wam na server i jednocześnie proszę wszystkich o wrzucanie tutaj linków z folderami zespołów do PES6 faceserver. A więc na początek jak mówiłem, skompletowana paczka Realu Madryt:

http://www.speedyshare.com/824889723.html

PS. Gdyby ktoś znalazł lepszą twarz dla któregoś z zawodników, proszę o tzw. update(podmiane gorszej twarzy, lub nie aktualnej fryzury na nowszą)
Pozdrawiam fanów Blancos:)

PS1Widze że coś się stało nieciekawego, w jednym momencie powstały 3 takie same tematy, nie wiem jak to się stało. Jakaś przycinka internetu:/ proszę moderatora o usuniecie pozostałych 2 tematów...

PS2:
To Screen tej paczki dla wymagających, którzy zanim pobiorą paczkę muszą sprawdzić zawartość:)
IPB Image
Simon
Ja tez mam paczke Realu ale troche inne twarze wiec zamieszczam + paczka twarzy milanu.
sa tez pliki map. moze nie pasowac gago, higuain i marcelo bo to sa pilkarze stworzeni przeze mnie i moga miec inne id niz w waszym pesie

DOWNLOAD

edit:
w paczce milanu nie ma Serginho - zostaje twarz KONAMI bo nie znalazlem zadnej fajnej jego twarzy do pesa
kilku pilkarzom (cassano, minambres, r. bravo, mejia, kalac, fiori) musicie sami dobrac wlosy.
BoBaN
A teraz coś dla kibiców Czerwonych Diabłów:)
Screen:
Click>>>IPB Image

Download:
Click>>> http://www.speedyshare.com/835804799.html
Co do Realu, fajna paka. trzeba jedynie usunąć z BMP De La Reda Resztki po wlosach, i poprawić włosy Emersonowi, bo dziwnie wygląda wink.gif
Ziemniak201
BoBan jeśli możesz to przy następnych pakach wydawaj map.txt wink.gif

albin99
QUOTE(Simon @ Dec 23 2006, 15:18:36) [snapback]106146[/snapback]

Ja tez mam paczke Realu ale troche inne twarze wiec zamieszczam + paczka twarzy milanu.
sa tez pliki map. moze nie pasowac gago, higuain i marcelo bo to sa pilkarze stworzeni przeze mnie i moga miec inne id niz w waszym pesie
DOWNLOAD
edit:
w paczce milanu nie ma Serginho - zostaje twarz KONAMI bo nie znalazlem zadnej fajnej jego twarzy do pesa
kilku pilkarzom (cassano, minambres, r. bravo, mejia, kalac, fiori) musicie sami dobrac wlosy.

siemka mam probloem morzesz dać twojego of z góry dzięki
Simon
Prosze LINK

nie sadze zeby to byl dobry pomysl z wgrywaniem mojego ofa bo pomieszaja ci sie buty, inne twarze itd. mozesz sprobowac
BoBaN
QUOTE(Ziemniak201 @ Dec 23 2006, 22:01:33) [snapback]106327[/snapback]

Na życzenie smile.gif

http://www.speedyshare.com/415430846.html

PS. Następna będzie paczka Chelsea smile.gif
BoBaN
Jak wcześniej pisałem tak też zrobiłem o to paczka dla kibiców Chelsea Londyn:
Screen:
IPB Image
Download:
http://www.speedyshare.com/951754432.html
Mortin
jak kompletujesz paczki, to staraj sie dawac najlepszej jakosci twarze, a nie takie jak w paczce czelsi dales cole'a(dla mnie najlepszy to ten wykonany przez dap019 albo timaka) czy tez twarz terrego... a w manchesterze wolalbym zwyklego scholes'a od konami, niz tego co dales biggrin.gif
ale i tak szacun za robote, ze chce Ci sie kompletowac takie paczki...
pozdro
BoBaN
Spoko wezme do siebie te rady na przyszłość. Mortin jeśli nie sprawi Ci kłopotu to zapodaj linki do tych twarzy o których wspominałeś a wtedy pozmieniam wszystko tak jak trzeba. Pozdro!

PS. Wesołych Świąt:)
Voytec
a gdzie mój boulahrouz? biggrin.gif dawaj te best ever a nie pierwsze z brzegu. np scholes jest słaby, smith, saha mystiqa wcale nie jest najlepszy, tylko NorDa. kompletuj najlepsze a nie to co ty masz w 0_texcie. pozdro biggrin.gif wesołych wszystkim.
Mortin
korzystaj z tej strony www.pesfaces.tk
tutaj jest a.cole produkcji timaka i dap019 wink.gif
pozdro
thmc88
a czy nie lepiej ściągnac 60MB twarzy z patcha Evolution ? ...
ja tak zrobiłem i mam około 80% twarzy ....
Kiziaczek
Ej ta sie zrobic żeby ten plik można wwalic na star downloadera(odpowiednik getrighta) zeby sie przez neigo sciagalo. Jak ktos wie to niech powie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.