Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Grafiką....
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
padaka
Siema wszystkim forumowiczom, wielbicielom PES!!!!! Mam niestety problem potrzebuje porady.
Mój komp
GeForce 7600GS Gigabyte 256 Ram
512 Ram
Pentium 920D 2x2.80Ghz
Problem mam taki że podczas gry pojawiają sie zamazane różnej grubości paski jakby wychodzą od piłkarzy.
Usawienia mam na max detalach .1280x1024. Zmniejszenie detali nie pomaga.Gra chodzi płynnie z czego to wynika. Pomocy!!!!!!!!thx
Rafael07
Też tak miałem tylko ze na radeonie 9600 pro tylko ze u mnie jest ona pod agp i po przestawieniu agp na wyl z 8x jest wszystko okey wiec ty jak przypuszczam w swoim expressie powienienes tez wylaczyc przyspieszenie i powinno pomoc albo zmienic plyte glowna bo podobno jest to spowodowane kryzieniem sie karty graficznej z plyta glowna napisz czy to cos dalo !!
padaka
Rozumiem że w ustawieniach karty graficznej czli Nvidia control panel. Rzeczywiście przyspieszenie było ustawione na tryb wieloekranowy wysokowydajny i zmieniłem na przspieszanie sprawności w trybie zgodności. Jaki wpływ na różne problemy z grami mają najnowsze sterownik?? Czy dobrze jest jak się je aktualizuje?? Mam pobrane dzisiaj ale nie wiem czy je zainstalować.
Twoja rada nie pomogła sad.gif Przecież PES6 nie ma takich wymagań.
Rafael07
Ale mi nie o to chodzilo musisz zmienic szybkosc pci expressa ktory pewnie ma 16x spruboj wylaczyc przyspieszenie . Pewnie bedziesz musial jakis bardziej zaawansowany program sciagnac zeby to zrobic ale reki sobie nie dam uciac ja tak mialem na agp gdyz podobno karta graficzna z plyta glowna sie gryzly poszukaj tego anie jakis trybow wieloekranowych
padaka
Możesz mi zaproponowac jakis program czy cuś bo musze z tym coś zrobić a chodze cały czas wkurwiony. PES 6 to najlepszejsza moja gra więc please a ja nie bardzo sie na tym znam.
Rafael07
niestety ja mam ati ale powinienes znalaezc cos na :
www.megapliki.pl
lub www.dobreprogramy.pl
moze ktos inny ci napisze kto ma karte nvidi
padaka
Zapodaje linka http://img84.imageshack.us/img84/1808/htb0.png
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.