Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Moje Pierwsze Stroje W Pesie
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
kksm
patrz tu
Co powiecie o tym?Prosze o niezbyt surowe oceny ponieważ co dopiero mam photoshopa i jest to mój pierwszy strój.Z góry dzięki.Jest to oczywiście wymyślony kits.
lala6000
wyjebany kits!! tylko szkoda ze nie znam tego zespolu biggrin.gif
NipponJapanBoy
QUOTE(kksm @ Dec 22 2006, 16:06:49) [snapback]105736[/snapback]
patrz tu
Co powiecie o tym?Prosze o niezbyt surowe oceny ponieważ co dopiero mam photoshopa i jest to mój pierwszy strój.Z góry dzięki.Jest to oczywiście wymyślony kits.

bardzo mocno daje rade...ladnie wykonane...ja zamawiam w takim razie jakis fajny stroj Manchesteru...bialo niebieski...
kksm
No czemu nikt tu nie zagląda.Prosze o ocenki i słowa krytyki.Zależy mi na ocenie i doradzaniu Krissa. square.gif circle.gif x2.gif triangle.gif

Danioo z jakim chcesz logiem i jakiej firmy.Zarzuć obrazki
kksm
To mój drugi strój MEN UTD dla Danioo i dla innych fanów tego klubu.Zapraszam do oglądania i oceniania.MAN UTD rolleyes.gif
walczu
Jak dla mnie to słabiutko, nawet bardzo, nic sie nie napracowales, na gotowy szablon wkleiłeś loga sponsorów i zmieniłeś kolory...
Kriss91
Walczu ma trochę racji, ale przynajmniej dobrze zeskalowałeś logosy. Co do ostatniego stroju ManU, to trochę źle zrobiłeś z logiem (90). Nie widać templatu w białych częściach logosa.
walczu
QUOTE(Kriss91 @ Dec 22 2006, 16:44:58) [snapback]105772[/snapback]

Walczu ma trochę racji, ale przynajmniej dobrze zeskalowałeś logosy. Co do ostatniego stroju ManU, to trochę źle zrobiłeś z logiem (90). Nie widać templatu w białych częściach logosa.

Na żadnym logu nie widać templatu, bo one są poprostu tak jak pisałem wklejone na strój, bez żadnej dodatkowej roboty
kksm
dzięki za krytyke a co powiecie na to.Strój PES UNITED.To dopiero mój trzeci strój w życiu.A jak Kriss pierwszy strój wypadł.
PES UNITED

P.S A tak wogóle to jak zrobić żeby było widać TEMPLATE na logosach
NipponJapanBoy
QUOTE(kksm @ Dec 22 2006, 18:53:16) [snapback]105777[/snapback]
dzięki za krytyke a co powiecie na to.Strój PES UNITED.To dopiero mój trzeci strój w życiu.A jak Kriss pierwszy strój wypadł.
PES UNITED

obiecująco...pracuj...ale razi to ze uzywacie gotowych szablonów grzebiąc tylko w kolorach...
kksm
Uptade ManUtd.I ktoś powie mi co z tymi logami i templatem. blink.gif Uptade ManUtd
Prz3m4s
lipne stroje moim zdaniem sad.gif zle dopasowane loga, w złych miejscach i za duze
walczu
QUOTE(kksm @ Dec 22 2006, 16:53:16) [snapback]105777[/snapback]

PES UNITED

Musisz stroj robić na kilku warstwach (co najmniej dwóch). Na górnej warstwie umieść teksturę i nadaj warstwie status "multiply" (w polskiej wersji photoshopa to jest "mnożniej"), a na niższych warstwach rób strój. Lepiej by było jakbyś robił własne stroje i robił stroje na innym template, takim żeby plecy i rękawy były większe. Jak coś nie jasne to pytaj, chętnie pomogę
kksm
Dzięki walczu a dałbyś instrukcje jak to zrobić na jakiś server bo korzystałem z tutorialu Murazosa czy jakoś tak i takie coś mi wyzhodzi.
kksm
Łapcie,patrzcie co mam.Dosyć dobry strój interu,barcy i liverpoolu.inter kits
barca kits
liverpool kits
Żeby nie było to są przerobione przezemnie kitsy innego kitsmakera który jest moim kolegą.Co nieco mi podpowiedział./
jano
QUOTE(walczu @ Dec 22 2006, 18:28:16) [snapback]105764[/snapback]

Jak dla mnie to słabiutko, nawet bardzo, nic sie nie napracowales, na gotowy szablon wkleiłeś loga sponsorów i zmieniłeś kolory...

Rowniez ja sie zgadzam z Walczu. Loga za duze wogole. Ale jak na pierwszy stroj ?? !! Bardzo ale naprawde Bardzo ladnie biggrin.gif
gavi
mógłbyś zrobić stroje Legii i Wisły z tą rozdzielczością?
z góry thx smile.gif
zyga
E tam wlasny template bys dal, w ogole dawanie takich prac jest bezsensu dry.gif. Kolega chyba nie ma pojecia o robieniu kit'ow, bo jakby mial, to zapewne powiedzialby Ci, ze na znaczki 'jakies' efekty sie daje.
krolu
QUOTE(kksm @ Dec 23 2006, 13:33:12) [snapback]106021[/snapback]

Łapcie,patrzcie co mam.Dosyć dobry strój interu,barcy i liverpoolu.inter kits
barca kits
liverpool kits
Żeby nie było to są przerobione przezemnie kitsy innego kitsmakera który jest moim kolegą.Co nieco mi podpowiedział./

ej sory to na huj dajesz te stroje i pokazujesz jeżeli nie są twoje.To że nie są twoje widać na pierwszy rzut oka i po porównaniu kitsu interu i barcelony...domyślam sie ze inter zrobiłeś sam lecz barce....widac to np: po logach i jak wczesniej zyga powiedział, po "efektach" użytych na logosie barcy czy na łyżwie Nike'a..
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.