Witam,
chciałbym się dowiedzieć czy istnieje możliwość rozgrywania pucharów na 2 playerów na jednym kompie? Po krótce wyjaśnię o co dokładnie chodzi. Przy wyborze drużyn do turnieju zaznaczam iż chcę prowadzić dwie natomiast cpu ma "zająć" się resztą. Wybieram powiedzmy Polskę i Niemcy. Do komputera mam podłączonego pada i klawiaturkę. Pierwszy mecz gra Polska-i ja chciałbym na klawiaturze prowadzić zespół Polski i ustawić tak żeby brat padem mógł sterować przeciwnikiem. To samo w drugą stronę przy meczu Niemców-brat prowadzi Niemców na padzie a ja na klawiaturce chciałbym grać jego przeciwniekiem. W PES5 normalnie mogłem przeunąć sterowanie na "połowę" przeciwnej drużyny i nie było żadnego probelmu natomiast tutaj klawiatura musi "zostać" po stronie drużyny wybranej do turnieju natomiast pad ma jeszcze możliwość "wskoczenia na środek" czyli pozycję neutralną...niestety nie wiem jak ustawić żebym mógł zagrać jako przeciwnik pucharowy:( Nie wiem czemu tak jest ponieważ przy meczu towarzyskim mogę dowolnie "przeskakiwać" kontrolerami w obie strony.
Proszę o pomoc.