Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Czy Da Się Grać Na 2 Na Jednym Kompie?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
praktiker
Witam,
chciałbym się dowiedzieć czy istnieje możliwość rozgrywania pucharów na 2 playerów na jednym kompie? Po krótce wyjaśnię o co dokładnie chodzi. Przy wyborze drużyn do turnieju zaznaczam iż chcę prowadzić dwie natomiast cpu ma "zająć" się resztą. Wybieram powiedzmy Polskę i Niemcy. Do komputera mam podłączonego pada i klawiaturkę. Pierwszy mecz gra Polska-i ja chciałbym na klawiaturze prowadzić zespół Polski i ustawić tak żeby brat padem mógł sterować przeciwnikiem. To samo w drugą stronę przy meczu Niemców-brat prowadzi Niemców na padzie a ja na klawiaturce chciałbym grać jego przeciwniekiem. W PES5 normalnie mogłem przeunąć sterowanie na "połowę" przeciwnej drużyny i nie było żadnego probelmu natomiast tutaj klawiatura musi "zostać" po stronie drużyny wybranej do turnieju natomiast pad ma jeszcze możliwość "wskoczenia na środek" czyli pozycję neutralną...niestety nie wiem jak ustawić żebym mógł zagrać jako przeciwnik pucharowy:( Nie wiem czemu tak jest ponieważ przy meczu towarzyskim mogę dowolnie "przeskakiwać" kontrolerami w obie strony.

Proszę o pomoc.

Żukinho
Mozesz zmienic w czasie gry ale zato jest jeden feler bo oczywiscie masz 3 zmiany a najlepiej sie przed maczem ustawia.Pozostalo ci tylko wybrac 32 grzaczy na 32 chodzi o to ze bedziecie musieli rozgrywac takze mecze innych druzyn :/ tez mi sie to nie podoba bo z kuzynkiem w "PIĄTCE' gralismy tylko swoimi wybranymi
praktiker
QUOTE(Żukinho @ Dec 21 2006, 21:55:52) [snapback]105604[/snapback]

Pozostalo ci tylko wybrac 32 grzaczy na 32 chodzi o to ze bedziecie musieli rozgrywac takze mecze innych druzyn :/

A czy tych pozostałych nie da się jakoś symulowac?
Żukinho
QUOTE(praktiker @ Dec 21 2006, 22:00:41) [snapback]105606[/snapback]

A czy tych pozostałych nie da się jakoś symulowac?

niestety nie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.