Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kits By Juhas
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
juhas
Witam zrobiłem swój pierwszy kits, a jest nim strój treningowy NIKE TOTAL90

IPB Image

collar = no
model = 8

Jest to mój pierwszy kits więc wiadomo, że strój nie jest rewelacyjny, ale proszę o wyrozumiałe ocenki.
Prz3m4s
jak na początek to bardzo ładnie smile.gif

moze troszke zbyt pusty tongue.gif
Pelas
dorzuć pare bajerów i będzie spox:D
Kriss91
Nie no ludzie!! Juhas, powiedz mi dlaczego nie chcesz sam kombinować i poprawiać swojego poziomu??
Powiedzieć ci jak zrobiłeś kits?? Wziąłeś sobie czysty template, potem dodałeś środek spodenek z innego tempa, następnie pokolorowałeś koszulkę i rękawy. Kolejną rzeczą było kiepskie zmniejszenie logosów. Na samym końcu dałeś spodenki, getry, i kilka rzeczy ze stroju Norka.
Dla porównania:
IPB Image
Powiedzieć ci dlaczego to zrobiłeś??
-jesteś zbyt leniwy
-nie umiesz (dobrze) wycinać i skalować logosów
A teraz otwierasz oczy i już się nie boisz biggrin.gif biggrin.gif
juhas
QUOTE(Kriss91 @ Dec 21 2006, 19:06:31) [snapback]105528[/snapback]

Nie no ludzie!! Juhas, powiedz mi dlaczego nie chcesz sam kombinować i poprawiać swojego poziomu??
Powiedzieć ci jak zrobiłeś kits?? Wziąłeś sobie czysty template, potem dodałeś środek spodenek z innego tempa, następnie pokolorowałeś koszulkę i rękawy. Kolejną rzeczą było kiepskie zmniejszenie logosów. Na samym końcu dałeś spodenki, getry, i kilka rzeczy ze stroju Norka.
Dla porównania:
IPB Image
Powiedzieć ci dlaczego to zrobiłeś??
-jesteś zbyt leniwy
-nie umiesz (dobrze) wycinać i skalować logosów
A teraz otwierasz oczy i już się nie boisz biggrin.gif biggrin.gif

Od kiedy Norek kitsy robi??Nigdy nie widziałem.
Ja sam ten kits zrobiłem.
Prz3m4s
przeszukaj forum to sie dowiesz od kiedy norek robi kitsy tongue.gif

mógł bys wrzucić czysty template tego stroju ?
Kriss91
Jezus Maria. Miej choć trochę odwagi i się przyznaj. Przecież widać ewidentnie, że zerżnąłeś (niecały) kits od Norka.
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=3278&st=0
Post 9.
Im dłużej się wypierasz tym gorsza twoja sytuacja. Przemyśl to.
juhas
QUOTE(Prz3m4s @ Dec 21 2006, 19:18:32) [snapback]105540[/snapback]

przeszukaj forum to sie dowiesz od kiedy norek robi kitsy tongue.gif

mógł bys wrzucić czysty template tego stroju ?

IPB Image
Kriss91
A czemu nie odpowiesz na mój post?? :| Co mi z tego, że dałeś template, skoro był dostępny dla wszystkich.
juhas
QUOTE(Kriss91 @ Dec 21 2006, 19:20:37) [snapback]105543[/snapback]

Jezus Maria. Miej choć trochę odwagi i się przyznaj. Przecież widać ewidentnie, że zerżnąłeś (nie cały) kits od Norka.
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=3278&st=0
Post 9.
Im dłużej się wypierasz tym gorsza twoja sytuacja. Przemyśl to.

Widziałem i co z tego??
Ja kurde nic nie zarżnąłem od tego kitsa Norka

JA MÓWIE PRAWDĘ!
zyga
Cos mi tu smierdzi, 997 zglos sie!

Nie no wydaje sie ze loga na koszulce sam zrobil bo sa innego ksztaltu biggrin.gif. Jednak rzecz nie polega na sciagnieciu gotowego templata, ja np. sam je robie, w moim temacie masz template adidasa a stroje od kilku dni robie. Sprubuj sam zrobic szycia i wzorek, wtedy pokaz smile.gif

PS. Widac ze na innej teksturze robione, spojrzcie na przod koszulki, Juhas chyba nie klamie smile.gif
Prz3m4s
w sumie to nie miało by sensu, bo zrobienie takiego kitsu jest naprawde banalne :/
zyga
No racja, kwestia wklejenia logosow i pokolorowania koszulki, spodenek itp itd etc, bezsens...
Prz3m4s
moze dajmy mu juz spokój, bo wydaje mi sie to bez sensowne, to jest zbyt proste do zrobienia, zeby to krasc tongue.gif
Kriss91
No więc tak. Koszulkę (samą)+rękawy zrobił juhas. Jednak zwróćcie uwagę na opaskę kapitana, spodenki oraz getry. Owszem jest tam tylko znaczek Nike, ale spójrzcie z innej strony. Skoro juhas dał taką jakość loga na przodzie koszulki i na dodatek w takim rozmiarze (tzn. powinno być gładziutkie biggrin.gif ), to jakby zeskalował znaczki Nike na w/w elementach, byłyby one w ogóle nie do zindetyfikowania. Więc co pozostało zrobić juhasowi?? Skopiować te elemnty ze stroju, na którym chciał się jedynie wzorować. Właśnie o to mi chodzi.

PS. Jestem dość doświadczony w kitsach i raczej wiem co jest kradzione, a co nie smile.gif Prz3m4as już się o tym przekonał biggrin.gif

EDIT: Zbyt proste, żeby kraść?? Porównajcie sobie jeszcze raz jakość loga na koszulce i jakość logosów na reszcie stroju.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.