Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 6 [xbox@360]
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
adiusz
Witam,
Chcialbym sie dowiedziec czy sa jakies patche do Pes 6 na XBOX'a360 ? Jesli tak to jak je wgrac?
Dzisiaj kupilem angielska wersje i chcialbym sie na ten temat troche dowiedziec.. moze jakies zagraniczne strony cos robia w tym kierunku? pozdrawiam smile.gif
Terry24
Nie wiem czy ktokolwiek cos robi zwiazanego z ta wersja gry poniewaz jest ona ponoc porażkowa. Oczywiscie wersja na ps2 rzadzi.
adiusz
QUOTE(Terry24 @ Dec 23 2006, 04:11:50) [snapback]105974[/snapback]

Nie wiem czy ktokolwiek cos robi zwiazanego z ta wersja gry poniewaz jest ona ponoc porażkowa. Oczywiscie wersja na ps2 rzadzi.

jak dla mnie jest lepsza od wersji PC...
Ale o gustach sie nie dyskutuje;)
no i kibice wygladaja nareszcie jak ludzie (miodzio smile.gif) a nie tekturki postawione na krzeslach pozdro
Ujmeny
Po pierwsze w Polsce nie ma za dużo użytkowników najnowszej konsoli Microsoft, dlatego z takimi pytaniami kieruj się na zagraniczne fora. Na 100% coś tam znajdziesz.
QUOTE(adiusz @ Dec 23 2006, 08:23:31) [snapback]105982[/snapback]

no i kibice wygladaja nareszcie jak ludzie (miodzio smile.gif) a nie tekturki postawione na krzeslach pozdro

W końcu to konsola nowej generacji, grafika musi prezentować lepszy poziom od wersji puszkowej (ekstremalnie widać to na przykładzie gry EA, NBA Live 07).
lukasso
fakt,wersja na xklocka pozostawia wiele do zyczenia
oprocz plastikowej grafiki mamy tu az 8 stadionow
brak mozliwosci zapisywania powtorek czy przy grze online
niektorzy gracze "zamrazają modem", mecz konczy sie na niekorzysc uczciwych graczy
Songo Q
QUOTE(lukasso @ Dec 23 2006, 18:03:18) [snapback]106209[/snapback]

oprocz plastikowej grafiki mamy tu az 8 stadionow

Plastikowej grafiki, która tak czy siak w starciu z PES-em na innych platformach, prezentuje się najlepiej smile.gif.
Poza tym, stadionów jest 10. tongue.gif

QUOTE(lukasso @ Dec 23 2006, 18:03:18) [snapback]106209[/snapback]

brak mozliwosci zapisywania powtorek

Prawda, ale mozna tez zauwazyc, ze konsola podczas powtorki rejestruje dwa razy dluzszy okres gry, zawsze irytowały relatywnie krótkie ripleje na chociażby PS2. ;]

Oczywiście, możecie stwierdzić, że to co tutaj pisze "jes bes sęsó i wogle gópi jezdem", ale mimo tych wszystkich braków, ograniczeń, które są w sumie nie do pomyślenia na konsoli o takiej mocy, to tak czy siak gra się bardzo przyjemnie - fizyka uległa nieznacznej poprawie, rozgrywka jest nieco bardziej płynna, to są smaczki, które wyłapuje się po rozegraniu setki spotkań.

Jestem pewien, że kolejna odsłona serii na Ikz czystasześdziesiond zarządzi, jest to pierwsza część PES-a na tej konsoli, więc można w pewien sposób niedociągniecia, które wystąpiły programistom z Tokyo wybaczyć. Wystarczy spojrzeć na PSP - pierwsze "wcielenie" Pro Evo na kieszonsolkę Sony, czyli piątka - zawiodła po prostu, zaś szósta część wymiata i jest wg. mnie najlepszym tytułem na wymienioną wyżej platformę. wink.gif
Terry24
Oczywiscie tobie moze sie jak najabrdziej podobac to samo mozesz sadzic ze Doom 1 ma lepsza grafike nic Call of Duty 2. To pozostaje w twoim wyborze. Ale idac za wiekszoscia to pada na Pes6 na ps2 i nie chodzi tu o to ze tej konsolsce gra jest popularna po prostu wydaje mi sie ze rozgrywka jest realistyczniejsza. Wyczytalem w pisemku ze pilka w wersji na x360 w momencie podania dziwnie sie zachowuje nie pamietam tylko czy toczy sie za wolno czy za szybko ale ponoc wyglada to sztucznie ; )
adiusz
QUOTE(Terry24 @ Dec 24 2006, 05:59:55) [snapback]106414[/snapback]

Oczywiscie tobie moze sie jak najabrdziej podobac to samo mozesz sadzic ze Doom 1 ma lepsza grafike nic Call of Duty 2. To pozostaje w twoim wyborze. Ale idac za wiekszoscia to pada na Pes6 na ps2 i nie chodzi tu o to ze tej konsolsce gra jest popularna po prostu wydaje mi sie ze rozgrywka jest realistyczniejsza. Wyczytalem w pisemku ze pilka w wersji na x360 w momencie podania dziwnie sie zachowuje nie pamietam tylko czy toczy sie za wolno czy za szybko ale ponoc wyglada to sztucznie ; )

a masz xboxa360 czy opierasz sie na slowach goscia z pisemka, ktory nie ma pojecia o pilce noznej?
Terry24
ale to nie jedyna osoba ktora tak stwiedzila po zagraniu w wersje na 360
takich osob jest cale multum
aha i zle ci sie wydaje ja nie chce ci popsuc zabawy z czerpania przyjemnosci w te gre
tobie sie podoba to graj i alleluja
i rozumiem ze bronisz swojej konsolki to normalne
zreszta ja do niej nic nie mam i uwazam ze pewnie jest bardzo dobra ale wiem tez ze wersji z ps2 nic nie dorowna
adiusz
a tam bronie swojej konsolki, po prostu gralem na obydwu konsolkach i PCecie i sam stwierdzam fakty i mimo, ze jest to pierwsza czesc na X to juz bije na glowe inne, Pleja 2 tez mam, wiec porownanie zrobilem smile.gif
ale nie o tym temat, wiec jak ktos bedzie mial zagraniczna stronke to poprosze
Teofilowiak1908
mozecie napisac jakie ligi sa z licencja w wersja na x ?
narazie gralem w demo i gra sie zupelnei inaczej niz w wersji i na PC i na ps2 ( gralem w kazda tongue.gif) co do powtorek to lipa ze nie mozna zapsiywac ale przeboleje to w fifie 07 tez chyba nie mozna ale ta gra na xboxa to jest totalna porazka drewno ze glowa boli
(moze ktos chce kupic biggrin.gif fife 07 oryginalka w idealnym stanie) ?
EDIT: jeszcze 1 pytanie jakie sa poziomy trudnosci bo w demie jest tylko regular czy jakos tak i gra sie dosyc ciezko
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.