QUOTE(lukasso @ Dec 23 2006, 18:03:18) [snapback]106209[/snapback]
oprocz plastikowej grafiki mamy tu az 8 stadionow
Plastikowej grafiki, która tak czy siak w starciu z PES-em na innych platformach, prezentuje się najlepiej

.
Poza tym, stadionów jest 10.

QUOTE(lukasso @ Dec 23 2006, 18:03:18) [snapback]106209[/snapback]
brak mozliwosci zapisywania powtorek
Prawda, ale mozna tez zauwazyc, ze konsola podczas powtorki rejestruje dwa razy dluzszy okres gry, zawsze irytowały relatywnie krótkie ripleje na chociażby PS2. ;]
Oczywiście, możecie stwierdzić, że to co tutaj pisze "jes bes sęsó i wogle gópi jezdem", ale mimo tych wszystkich braków, ograniczeń, które są w sumie nie do pomyślenia na konsoli o takiej mocy, to tak czy siak gra się bardzo przyjemnie - fizyka uległa nieznacznej poprawie, rozgrywka jest nieco bardziej płynna, to są smaczki, które wyłapuje się po rozegraniu setki spotkań.
Jestem pewien, że kolejna odsłona serii na Ikz czystasześdziesiond zarządzi, jest to pierwsza część PES-a na tej konsoli, więc można w pewien sposób niedociągniecia, które wystąpiły programistom z Tokyo wybaczyć. Wystarczy spojrzeć na PSP - pierwsze "wcielenie" Pro Evo na kieszonsolkę Sony, czyli piątka - zawiodła po prostu, zaś szósta część wymiata i jest wg. mnie najlepszym tytułem na wymienioną wyżej platformę.