Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Propozycja
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
czarek
tym pomysłem jest aby zrobic z tych dwóch serwisów o pesie jeden wielki. połaczyc iss i pro-evo
malas2
to zalezy od obu adminow. ale mysle ze to by nie wypalilo. chociaz pomysl dosyc wedlug MNIE
kostek
RZAL, BUL...
lukasso
ale po co?
to jest elementem konkurencji
dwa serwisy walcza o miano najlepszego
laugh.gif
BartekRym
Właśnie, dzięki istnieniu pro-evo.pl IO jest coraz lepsze i odwrotnie.
Bakel
Najlepsze w pro-evo.pl jest to, że ma za konkurencje ISSOnline wink.gif
BartekRym
QUOTE(Bakel @ Dec 19 2006, 19:16:44) [snapback]104933[/snapback]

Najlepsze w pro-evo.pl jest to, że ma za konkurencje ISSOnline wink.gif

I to jest jedyna tegoż serwisu zaleta.
Beny13
Moim zdaniem to niewykonalne a po 2 po co Ci jeden servis jak mozesz miec 2
Draki
a tam btw dziala wam pro-evo.pl bo mi cos nie bardzo, a lubie tam czasem zaglądnąc bo pisza duzo newsów, ktore czasem sie nie pojawiaja na IO:(
czarek
pod innym adresem, ale jest problem z wejsciem w tematy. są problemy z domeną
Nelson
W ciągu kilku dni powinno już być wszystko ok...
siano

Propozycja mocno niezyciowa.
Forum pro-evo wrecz karmi sie nienawiscia do IO (do mojej osoby zwlaszcza), wiec na wiesc o polaczeniu serwisow zareagowaloby co najmniej panicznie.

Chcialbym tez zwrocic uwage na niesamowita roznice nastawienia redaktorow, zupelnie inna target grupe, klimat, cele i srodki.

Nie ukrywam, ze zalezy mi na istnieniu pro-evo (mam ku temu swoje, zupelnie powaznie, powody), choc jestem gotowy do dyskusji. Inna sprawa, ze sie takowej nie spodziewam.

Fanom serwisu pro-evo pozostaje cierpliwie czekac az chlopcy uporaja sie z problemami technicznymi.
Vadim06
QUOTE(siano @ Dec 19 2006, 22:48:51) [snapback]105015[/snapback]

Propozycja mocno niezyciowa.
Forum pro-evo wrecz karmi sie nienawiscia do IO (do mojej osoby zwlaszcza), wiec na wiesc o polaczeniu serwisow zareagowaloby co najmniej panicznie.

Ja tam do Ciebie sianecki to nic nie mam xD Nie zauwazylem, aby inny userzy pro-evo byli karmieni nienawiscia do Twojej osoby ;]

RZAL, BUL...

Dokładnie dry.gif
zyga
IO to inna bajka, maja swoje cele, male szanse na polaczenie.
Dominoz
Ja powiem tak: pro-evo.pl ma wiecej dodatkow- facjatki, tablice wynikow, stadiony...Ale forum ma do bani.

A issonline ma super forum, super userow i modow...I patchmakerzy nie spia.

Jesli chodzi o portal wole pro-evo, a jesli chodzi o forum to zdecydowanie IssOnline wink.gif

Pozdro!
Vadim06
QUOTE(Dominoz @ Dec 19 2006, 23:37:10) [snapback]105033[/snapback]

Ja powiem tak: pro-evo.pl ma wiecej dodatkow- facjatki, tablice wynikow, stadiony...Ale forum ma do bani.

A issonline ma super forum, super userow i modow...I patchmakerzy nie spia.

Jesli chodzi o portal wole pro-evo, a jesli chodzi o forum to zdecydowanie IssOnline wink.gif

Pozdro!

Kwestyja gustu smile.gif

chodz oczywiscie zgadzam sie z tym, ze IO ma zdecydowaną przewage nad pro-evo pod wzlgedem ludzi tworzacych dodatki smile.gif
Dominoz
Mysle, ze jakby dac forum issonline do portalu pro-evo, to byloby ideolo...
Tam facemakerow nie ma w zasadzie w ogole...

A wiara tez dretwa- dostalem np 3 warny za nic od moda...
A tutaj lajcik i mila atmosferka smile.gif

Possssdro wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.