czarek
Dec 19 2006, 16:17
tym pomysłem jest aby zrobic z tych dwóch serwisów o pesie jeden wielki. połaczyc iss i pro-evo
malas2
Dec 19 2006, 16:25
to zalezy od obu adminow. ale mysle ze to by nie wypalilo. chociaz pomysl dosyc wedlug MNIE
kostek
Dec 19 2006, 16:26
RZAL, BUL...
lukasso
Dec 19 2006, 16:56
ale po co?
to jest elementem konkurencji
dwa serwisy walcza o miano najlepszego
BartekRym
Dec 19 2006, 17:00
Właśnie, dzięki istnieniu pro-evo.pl IO jest coraz lepsze i odwrotnie.
Najlepsze w pro-evo.pl jest to, że ma za konkurencje ISSOnline
BartekRym
Dec 19 2006, 17:41
QUOTE(Bakel @ Dec 19 2006, 19:16:44) [snapback]104933[/snapback]
Najlepsze w pro-evo.pl jest to, że ma za konkurencje ISSOnline

I to jest jedyna tegoż serwisu zaleta.
Beny13
Dec 19 2006, 17:56
Moim zdaniem to niewykonalne a po 2 po co Ci jeden servis jak mozesz miec 2
a tam btw dziala wam pro-evo.pl bo mi cos nie bardzo, a lubie tam czasem zaglądnąc bo pisza duzo newsów, ktore czasem sie nie pojawiaja na IO:(
czarek
Dec 19 2006, 18:09
pod innym adresem, ale jest problem z wejsciem w tematy. są problemy z domeną
Nelson
Dec 19 2006, 19:58
W ciągu kilku dni powinno już być wszystko ok...
Propozycja mocno niezyciowa.
Forum pro-evo wrecz karmi sie nienawiscia do IO (do mojej osoby zwlaszcza), wiec na wiesc o polaczeniu serwisow zareagowaloby co najmniej panicznie.
Chcialbym tez zwrocic uwage na niesamowita roznice nastawienia redaktorow, zupelnie inna target grupe, klimat, cele i srodki.
Nie ukrywam, ze zalezy mi na istnieniu pro-evo (mam ku temu swoje, zupelnie powaznie, powody), choc jestem gotowy do dyskusji. Inna sprawa, ze sie takowej nie spodziewam.
Fanom serwisu pro-evo pozostaje cierpliwie czekac az chlopcy uporaja sie z problemami technicznymi.
Vadim06
Dec 19 2006, 21:21
QUOTE(siano @ Dec 19 2006, 22:48:51) [snapback]105015[/snapback]
Propozycja mocno niezyciowa.
Forum pro-evo wrecz karmi sie nienawiscia do IO (do mojej osoby zwlaszcza), wiec na wiesc o polaczeniu serwisow zareagowaloby co najmniej panicznie.
Ja tam do Ciebie sianecki to nic nie mam xD Nie zauwazylem, aby inny userzy pro-evo byli karmieni nienawiscia do Twojej osoby ;]
RZAL, BUL...
Dokładnie
IO to inna bajka, maja swoje cele, male szanse na polaczenie.
Dominoz
Dec 19 2006, 21:33
Ja powiem tak: pro-evo.pl ma wiecej dodatkow- facjatki, tablice wynikow, stadiony...Ale forum ma do bani.
A issonline ma super forum, super userow i modow...I patchmakerzy nie spia.
Jesli chodzi o portal wole pro-evo, a jesli chodzi o forum to zdecydowanie IssOnline

Pozdro!
Vadim06
Dec 19 2006, 21:38
QUOTE(Dominoz @ Dec 19 2006, 23:37:10) [snapback]105033[/snapback]
Ja powiem tak: pro-evo.pl ma wiecej dodatkow- facjatki, tablice wynikow, stadiony...Ale forum ma do bani.
A issonline ma super forum, super userow i modow...I patchmakerzy nie spia.
Jesli chodzi o portal wole pro-evo, a jesli chodzi o forum to zdecydowanie IssOnline

Pozdro!
Kwestyja gustu
chodz oczywiscie zgadzam sie z tym, ze IO ma zdecydowaną przewage nad pro-evo pod wzlgedem ludzi tworzacych dodatki
Dominoz
Dec 19 2006, 21:42
Mysle, ze jakby dac forum issonline do portalu pro-evo, to byloby ideolo...
Tam facemakerow nie ma w zasadzie w ogole...
A wiara tez dretwa- dostalem np 3 warny za nic od moda...
A tutaj lajcik i mila atmosferka

Possssdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.