Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Klika łatwych Pytań (łatwych Dla Profesionalisty...)
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Hitmanek
1. Jakim jestem graczem jeśli próbuje wrzutki (huj bo i tak wybijają), próbuje markować strzały i przebijam się głównie środkiem boiska?? (średnim, musisz potrenować (porady), graj lepiej w fife itp.)

2. Nie da się jakoś zmniejszyć wymagań PES'a ?? bo na podkręconym GF 2mx 400 się wiesza

czarek
1. nie rozumiem pytania
2. wejdź w settings o pozmieniaj na low i daj mniejszą rozdzielczośc
Hitmanek
1. Chodzi mi o jakieś porady na początek smile.gif czy np. przy dośrodkowaniu da się odpychać itp. Poprostu jakich rad udzieliłbyś dziecku NEO xD

2.No właśnie dałem i klops nadal się jeszcze ciut wiesza....
czarek
jeżeli chodzi ci o skakanie do główki to ustawiaj się R2 + R1 + strzałki i troche się poprzepycha
lukasso
IPB Image

a co do wskazowek
wlacz sobie trening,opannuj wszystkie elementy gry(rozne ,podania strzały)
potem wlacz sobie jakis mecz w TV
a nastepnie nasladuj ich w grze;)
Hitmanek
a jakieś łatwe tricki do klawy podacie?? smile.gif a ską ściągnąć tego directa??

LOL co ty odpierdoliłeś z tym 3d analyze?? po pierwsze nie widzę menu a po drugie mecze chodzą jeszcze gorzej
Ujmeny
Ad. 2
Na tej karcie graficznej z wiadomych powodów (produkt z 99/00 roku) w PES6 nie pograsz.
Hitmanek
no i o taką konkretną odp. chodziło a nie jakieś sranie się ze screenami z programów prawa dla pana ujemny
Żukinho
Jak opanujesz granie to pogadamy nara tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.