Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Normalne zespoly
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
Mlody_g4ce
No wlasnie... Czy istnieje do Pro evolution soccer patch ktory zmienia nazwy zespolow i zawodnikow na normalne?
kucharz
sciagnij sobie patcha WOLFA LUB OLE MIX a jesli chcesz miec tylko nazwy druzyn to OPTION FILE smile.gif

culles
Oczywiście, że istnieje, to option file Wolfa:

http://files.filefront.com/SEARCH/;3761286...;/fileinfo.html
Mlody_g4ce
Jak zainstalowc ten pliczek?
kucharz
option file do folderu save w grze skoppiuj :wink: i po klopocie .

Mlody_g4ce
Dzieki chlopaki:p
Mlody_g4ce
Wgralem tego patcha i mam pytanie... Teraz jak biore Match z kumplem i patrzymy forme zawodnika te strzaleczki to wszystkie sa zawsze zielone.. Mozna to poprawic?
kucharz
nie mozesz tego od tak sobie zmienic :wink: To jest forma(nastroj) zawodnika i z czasem strzalka bedzie innego koloru np. czerwonego....
z meczu na mecz forma sie zmienia.

Krisbit
a wlasnie ze mozna
przed rozegraniem meczu towarzyskieg mozna to ustawic w tym samym menu w ktorym wybierasz pilke, stadion, masz condition home i condition away ja ustawisz sobie znak zapytania to bedze losowo reszta wiadomo
kucharz
Cytat
a wlasnie ze mozna
przed rozegraniem meczu towarzyskieg mozna to ustawic w tym samym menu w ktorym wybierasz pilke, stadion, masz condition home i condition away ja ustawisz sobie znak zapytania to bedze losowo reszta wiadomo

Tak masz racje Krisbit nie pomyslalem ze chodzi o zwykly mecz :wink: pozdro

Raffels
Kolejny powtarzający się i niepotrzebny temat!!!!!!!!ARGHHH :evil: :evil: :evil: :evil:
ftomekk
Hej,Raffels wyluzuj,chyba za bardzo wczules sie w role przyszlego moderatora laugh.gif laugh.gif Wszystkie nowe tematy mlodych "userow"podsumowujesz w ten sam sposob a od pilnowania porzadku jest tu chyba ktos inny(moze sie myle i juz masz "moda " ? ) :shock:
kucharz
popieram ftomekk :wink: Forum jest po to by pytac o to czego sie nie rozumie, nie wie, a takze by pomagac tym mniej kumatym smile.gif Ja juz boje sie odzywac na forum bo kazdy post jest "ponizany" :x

Raffels
Rozumiem, ale po co zakładać sto razy te same tematy??Przecież można połazić po forum i poszukać!!

PS.Z takimi tematami można przecież na gg!!Narazie wszystkim (a mam sporo pròżb o pomoc na gg) starałem się pomòc nawet tym kompletnie zielonym.Po co więc zaśmiecać forum??Przecież ono ma być przejrzyste głòwnie dla nowych useròw smile.gif smile.gif smile.gif
kucharz
Cytat
Rozumiem, ale po co zakładać sto razy te same tematy??Przecież można połazić po forum i poszukać!!

Raffels o to musisz juz zapytac samego zalozyciela tego tematu :wink:
P.S. lenistwo w Nas tkwi biggrin.gif

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.