wojtek2012
Jan 9 2005, 02:56
Halo znawcy tematu!!!. Poprostu guzik umiecie, jak wam ktoś łoji skòre, wtedy uciekacie się do sztuczek informatycznych. Jakie to polskie i ten cynizm w wypowiedziach "poszukaj we wcześniejszych wypowiedziach, dalem ci adres, albo to że, idę na łatwiznę i inne tego typu poszukaj tam gdzieś jest". Nie ma nigdzie nic, od Annasza do Kajfasza, możecie sobie ściągnąć z netu sznuròwki, trampki, "globus" Kossowskiego i Krzynòwka.
Jesteście narzędziem w grze, tylko nie jest to PES4. Pozdrawiam "Asy i tytani pracy, a jacy otwarci jesteście i jakie macie dobre ojcowskie rady". No dziękuje "fascynaci".
Coś w tym jest co mòwisz niektòrzy ludzie na tym forum poprostu mają to gdzieś że ktoś jest nowy "zielony" jesli ktos ma dużo postòw to mògł by sie spytać w ktòrą bramke ma strzelać i za chwile miał by pełno odpowiedzi a z drugiej strony to ludzie wogule nie czytają postòw i zadają pytanie ktòre było omawiane już 10x to może wkurzyć :twisted: :evil:
Jak dla mnie jest ok :wink: NAJLEPIEJ O NIC SIE NIE PYTA
o chuj ci chodzi wojtek2012
pokazac ci moje archivum GG ile to osob dzienie odzywa sie do mnie o pomoc jak wrzucic to jak zrobic to itd...
I nie ma tak ze nie odpisuje chyba ze juz mnie nie ma albo jestem bardzo zajety
krstian
Jan 9 2005, 09:36
Stary mylisz sie,ja jeszcze nigdy nie dostalem odp. od T-Mac ze nie ma czasu jak tylko moze to pomoze a twoja wypowiedz jest jak najbardziej nie uzasadniona!Moze masz problemy z przysfajaniem sobie wiedzy,mnie tez by slabilo jak ktos by sie pytal jak to a jak tamto,pokaz mi krok po kroku!Troche trzeba samemu pocwiczyc-wtedy jest wieksza radosc ze udalo sie samemu przynajmniej tyle co zaaplikowac jakis dodatek!
Pozdrawiam T-Mac!
yarodragon
Jan 9 2005, 09:44
Stary......godzina 9 rano...niedziela...T.Mac....daje pomocna dłoń! Dlaczego!? dlatego ze moze kiedys on tez bedzie potrzebowal pomocy! a wtedy moze walic do kazdego z nas!!! na tym polega kolezenstwo,kultura i dobre wychowanie! PEACE<peace>a swoja droga ja tez czasem nie umiem czegos zrobic/zainstalowac,ale wtedy robie krok po kroku z forum i dziala,ale znalezc trzeba samemu,a nie pytac gdzie jest to i tamto<peace> POZDRO T.MAC
nie moglem spac zreszta jak zawsze
dzis na ryby, dzis na ryby, dzis na ryby
ftomekk
Jan 9 2005, 10:11
No prosze,nie dosc ze "wporzo gosc" to jeszcze wedkarz
kiedy zrobie skan moich Dyplomow i fotki puchrow
co prawda tylko i az 2 ale mam

, za 1 i 3 miejsce
>pit< mylisz sie ze jesli ktos ma wiecje postow to jest szanowany. To nie jest CF. Liczy sie tresc tego co piszesz a nie... Dziwisz sie ze sie wkurzamy na forum bo jak kazdy temat jest walkowany kilka razy to robi sie tu niepotrzebny smietnik.
PS. T-Mac moi kolesie lubia wedkowac musisz sie z nimi kiedys wybrac

:P
A ja tam sie nie dziwie ze "stara gwardia" szyderkę sprzedaje , bo naprawde niektòrzy mnie rozbrajają swoim tematami . Nie dosc ze nic WAM sie nie chce szukać to jeszcze bezczelni sie zrobiliście. Jak nie wiedziałem jak skonfigurować epsxe zeby grać na necie, to zgłosiłem sie na gg kolegi STRAY'a . Ponad 3 godziny cierpliwie mi tłumaczył co i jak i sie chłopak nie skarżył. Ale nie najlepiej zrobić temat, zjeb.. wszystkich i isc w długą.... tyle na temat zdenerwowałm sie.....
taaa T-Mac tez mi pomagał, i było dobrze, tylko na łatwizne się nie da, trezeba być cierpliwym i umieć zagadac :]
ty wiesz ile ja skonfigowrowalem Epesxow w palniku sie nie miesic
hehhe
zapomnieliście wszyscy o jednej bardzo ważnej kwestii....trzeba wiedzieć komu zapłacić...
halladin
Jan 9 2005, 15:33
Timacu.....ze do ciebie dzienne wali armia kotlesi z idiotycznymi pytaniami to jeszze jestem wstanie zrozumiec,,,,a le dlaczego do mnie???
cosik wydaje mi się, że jestem graczem, ktòry od czasu do czasu cośtam sobie pisze na forum i tylko tyle,,,,,,,,,niestety kilka razy w tyg ktoś musi mnie zaczepic w sprawie pes4,,,i wszystko byloby jeszcze ok gdybym nie mial doczynienia z totalnymi ekstremalnie zuzytymi debilami bijącymi wszelkie rekordy kretynizmu< poważnie, nie przesadzam>
przyklad z soboty ::: typ pyta się mnie o lige pes4,,,,odsyłam go na forum<cytuje siebie 'zajrzyj na forum issonline.pl'>,,,,,typ zadaje masę pytań dalej o lige pes4,,,,,,,,w koncu po 10 minutach niedowierzania<jakoś typ nie potrafił mnie nawet rozbawić > znowu odsyłam go na forum pisząc tym razem, aby jednak zajrzal na forum, gdyż tam z pewnością jest wątek o ligach pes4,,,,,,,na to kolega z pretensja do mnie, żebym nie 'filozofił' tyle:) i trzeba było tak odrazu,,,,,,,opisując tą historie chciałem połaczyć sie wbòlu:) z Tmc,, stary składam ci najszczersze kondolencje, bo wiem, że rozmowy z patałachami, ktòrym nie jestes w stanie nic wyjaśnić po pewnym czasie zaczynaja mocno irytować <nawet jak to pisze to jestem lekko podkurwiony:)>
hehheeh thx
yarodragon
Jan 9 2005, 22:20
no i dzisiaj sobie zepsułem pesa,wszystko wgrywam od poczatku i kapa,chce mi sie płakać! tyle roboty ...<buuu>
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.