Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stadiony Od Malasa
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
malas2
bede tutaj wrzucal swoje stadiony. niestety mam juz pierwszy problem...oto screen
IPB Image
nie wie ktos dlaczego te textury sa obrocone??jak je sprawdzalem w innych programach byly normalne. blink.gif prosze o pomoc w tej sprawie...
walczu
QUOTE(malas2 @ Dec 17 2006, 20:16:44) [snapback]104485[/snapback]

bede tutaj wrzucal swoje stadiony. niestety mam juz pierwszy problem...oto screen

nie wie ktos dlaczego te textury sa obrocone??jak je sprawdzalem w innych programach byly normalne. blink.gif prosze o pomoc w tej sprawie...

Obróc texturę o 90" w jakimś edytorze graficznym i będzie ok
malas2
oto projekt stadionu. ale to nie tam zaden stadion.... chcem pierw zrobic jakis testowy....
IPB Image

chcialem zrobic trybuny za bramkami. ale nie wiem czemu nie moglem dobrze obrocic. a staralem sie robic tak jak w tutorialu.... Jakies wskazowki??
malas2
http://www.sendspace.com/file/obwll2. zrobilem sobie taki pierwszy slabiutki stadion. moglby go ktos przekonwenterowac??bardzo prosze..probowalem juz nie raz. i ani razu sie nie udalo:(. takze prosze o pomoc.
malas2
SIEMKA:). Zrobilem stadion(nie caly). I tu mam prosbe zeby go ktos dopiescil. wystarczy 2 kawalki trybun zrobic( w tym jedno polkole...). i dorobic ladne jupitery. oto link do projektu w formacie 3-d cos tam..
http://www.sendspace.com/file/4y46zq

a oto screen stadionu
IPB Image

ja mysle ze Wam to duzo nie zajmie wiec prosze o ta pomoc:). a i prosze oceniac i dawac porady co poprawic itp:)
seen
a jakiego klubu to stadion jak mozna wiedziec? proponuje zrob stadion Lechii Gdańsk
malas2
CODE
seen      Napisano Wczoraj, 19:45:35
      a jakiego klubu to stadion jak mozna wiedziec? proponuje zrob stadion Lechii Gdańsk

heh. ja jeszcze nie umiem robic stadionow tak aby robic jakiegos klubu. moglbys mu dorobic jupitery i ta jedna trybune??nie to polkole tylko tam gdzie nie ma wogole trybuny...
malas2
hmm. w zasadzie chyba skonczylem. chcialbym te jupitery zrobic ale nie umiem.... oto screen
IPB Image
malas2
oto kolejny stadion.. skonczony w zasadzie....
IPB Image

heh zapomnialem jeden jupitery, ale juz ja zrobilem. prosze o oceny. moge sie sprobowac zabrac za stadion jakiegos klubu. tylko jakiego<co>. prosze o oceny
Szymi
Idzie Ci narazie bardzo ładnie wink.gif Podobają mi się Twoje prace.
Zrób stadion Zawiszy Bydgoszcz, tylko żeby dało się przekonwertować do gry,a nie że na samych skrinach z Rinho sie kończy smile.gif
Pozdro
malas2
przeciez stadion zawiszy juz ktos robi(konczy chyba)....
kostek
Zawisze robi teofilowiak. A ty malas zrobił byś wkońcu stadion jakiejś normalnej druzyny.
malas2
lo. tylko jakiej. nie umiem jeszcze tak dobrze robic....duzo rzeczy jeszcze nie umiem....
jano
Melas mam nadzieje ze juz sie nauczyles importowac stadioniony do gry ?? smile.gif Tak jak teraz pracujesz idzie ci bardzo ladnie, pracoj sam i duzo a dopicujesz forme. pzdr
Dżamper
QUOTE(malas2 @ Dec 24 2006, 09:22:42) [snapback]106426[/snapback]

oto kolejny stadion.. skonczony w zasadzie....
IPB Image
heh zapomnialem jeden jupitery, ale juz ja zrobilem. prosze o oceny. moge sie sprobowac zabrac za stadion jakiegos klubu. tylko jakiego<co>. prosze o oceny

Jabkyś usunął dach poza trybuną główną (i w niej zrobił 4 kolumny) oraz zmienił kolory krrzesełek to byłby stadion górnika ewidentnie biggrin.gif
kostek
Proponuję wejść na stadiony.net i tam znaleźć jaki prosty stadion i starać się go odwzorować w rhino. Malas, jak wyjdzie, tak wyjdzie! Ale robienie zmyślonych stadionów jest bez sensu.

QUOTE(jano)
(...)pracoj, dopicojesz(...)

Pamiętasz ty Janek, jak pani w podstawówce mówiła, ze "uje się nie kreskuje!" ?
heja
Tosz nie kreskował tongue.gif napisał przez "o" bez kreski laugh.gif

To tak dla ubarwienia atmosfery przed sylwestrem. Ostatnio brakowało mi weny by się udzielić na tym forum. A tu proszę jaka piękna wena przyszła prawie w nowy rok. laugh.gif
malas2
no wlasnie szukam stadionu jakiegos malego ze stadiony.net. ale nie mam zbyt wiele textur. prosilem aby ktos mi zuploadowal textury normana. seena prosilem ale tez nie pomogl. jezeli ktos je zuploaduje. bo jak sciagam to pisze ze 14 mb czy ile tam. a sie sciaga 2mb i blad archwium. a jest tam tyle textur.... bez niech nie zaczne zadnego stadiionu. te co mam to za malo....

[quote]jano Napisano Wczoraj, 18:02:48
Melas mam nadzieje ze juz sie nauczyles importowac stadioniony do gry ?? smile.gif Tak jak teraz pracujesz idzie ci bardzo ladnie, pracoj sam i duzo a dopicojesz forme. pzdr[quote]

Malas a nie Melas noobie. naucz sie czytac i pisac mad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.