Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Ze Zmianą Stadionu.
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Jarek19
Mam pytanie. Otóż, dlaczego w niektórych ligach np. Lique 1, Primera Division – nie można zmieniać stadionów poszczególnym drużynom. Gdy zrobię edytuj drużynę, opcja stadion jest nieaktywna.

Można coś zrobić, by móc ją uaktywnić i zmienić stadion?

Z góry dziękuję za pomoc!

Pozdrawiam
saper
Hmm, a nie trzeba coś kupić w pes shopie, żeby można było zmieniać w edit mode ?

Pewny nie jestem, ale chyba takie cos wydzioł żem jo ; )

Pozdrawiam,
saper
Jarek19
QUOTE(saper @ Dec 16 2006, 23:18:28) [snapback]104207[/snapback]

Hmm, a nie trzeba coś kupić w pes shopie, żeby można było zmieniać w edit mode ?

Pewny nie jestem, ale chyba takie cos wydzioł żem jo ; )

Pozdrawiam,
saper

Na razie kupiłem ''stadiony'' i jedyne co mogę, to… obejrzeć je w muzeum. Trochę mnie to zdziwiło - w poprzednich częściach można było zmieniać dowoli, a teraz tylko u niektórych drużyn, a w Lique 1 i Primera Division - przy żadnej!

Może ktoś ma inne pomysły, co do zmiany stadionu w ww. ligach?
Jarek19
Kupiłem wszystkie dodatki ze sklepu i niestety nadal nie mogę zmieniać stadionów, drużynom z Lique 1, Primera Division i Eredivisie! sad.gif

Dzięki za jakieś rady.

Pozdrawiam.
Terry24
Kolego nie mozesz zmieniac stadionow Oryginalnym zespolom. Czyli tym na ktore Konami wykupilo licencje.
Jesli masz gre na PC to moze jest jakis program do zmieniania. Mi nic na ten temat nie wiadomo bo loje juz w Pes6 na ps2 od prawie 2 miechow. Oczywiscie 2 miechy temu to mialem francuska wersje.
Jarek19
Niby racja, tylko pytanie dlaczego można zmieniać w Serie A - na którą przecież Konami ma licencję.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.