Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zbiór Butów Na święta:p
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
BoBaN
http://www.speedyshare.com/229719791.html
w związku z nadchodzącymi świętami mam dla wszystkich prezent w postaci paczki butów do pesa. jest ich około 40mb zbierałem te tekstury przez jakis czas i teraz wrzucam na server, mam nadzieje ze sie przydadzą bo niedługo wychodzi upragniony bootserver i tekstury to dobry przedsmak:) Pozdrawiam:)
Nelson
QUOTE(BoBaN @ Dec 16 2006, 13:19:20) [snapback]103997[/snapback]

w związku z nadchodzącymi świętami mam dla wszystkich prezent w postaci paczki butów do pesa. jest ich około 40mb zbierałem te tekstury przez jakis czas i teraz wrzucam na server, mam nadzieje ze sie przydadzą bo niedługo wychodzi upragniony bootserver i tekstury to dobry przedsmak:) Pozdrawiam:)

Dziękuję ślicznie :*...
Przyda się.
BoBaN
spoko Nelson:) ale bez czułości:P
PS. Jak ktoś zna jakieś strony z teksturami to mógłby zapodać to zbiorę kolejną paczuszkęsmile.gif albo pozbieram i posortuje odpowiednio wszystkie kapcie:)
czarek
dobrą stroną jest user o imieniu Vadim biggrin.gif ma ponad 100 mb teksturek. pisał, że to ze strony capelli, ale nie pamiętam adresu

z nim spróbócjcoe zagadac
Nelson
Ja razem z tą paczka już mam kilka tysiaków teksturek biggrin.gif .
BoBaN
QUOTE(fan pro-evo.pl @ Dec 16 2006, 14:42:23) [snapback]104027[/snapback]

dobrą stroną jest user o imieniu Vadim biggrin.gif ma ponad 100 mb teksturek. pisał, że to ze strony capelli, ale nie pamiętam adresu

z nim spróbócjcoe zagadac

ja te textury brałem od Capeli, min. bo tam sa jeszcze z roznych forów.
NipponJapanBoy
QUOTE(BoBaN @ Dec 16 2006, 15:19:20) [snapback]103997[/snapback]

no no ja podobnie jak Nelson slicznie dziekuje :* a wiadomo kiedy ta nowa zabaweczka wyjdzie ?
chlebo
dzieki miszczu biggrin.gif
akurat teraz szukałem texturek bootkow, bo chcialem sie pobawic "BootPack Creator". :]

EDIT:
Niestety wiele tekstur "neichce" sie wkleic do BP Creator :/
NipponJapanBoy
QUOTE(chlebo @ Dec 18 2006, 20:50:18) [snapback]104681[/snapback]
dzieki miszczu biggrin.gif
akurat teraz szukałem texturek bootkow, bo chcialem sie pobawic "BootPack Creator". :]

EDIT:
Niestety wiele tekstur "neichce" sie wkleic do BP Creator :/

bo mają 172x270 a musza byc 170x270 czy jakos tak...pobaw sie paintem i pozmiejszaj...ale mimo wszystko ciagle jeszcze wychodzą jakies poszarpane i dzurawe te niektore buty...mam nadzieje ze w BS nie bedzie takich niespodzianek...
Simon
nie wie ktos pod jakim linkiem jest aktywny bootmaker robiacy aktualne buty? bo chiztopher nagle zniknal, capel tez duzo butow nie wydaje. ktos ma jakas stronke?
norek
QUOTE(Danioo7 @ Dec 20 2006, 13:45:59) [snapback]105112[/snapback]

bo mają 172x270 a musza byc 170x270 czy jakos tak...pobaw sie paintem i pozmiejszaj...ale mimo wszystko ciagle jeszcze wychodzą jakies poszarpane i dzurawe te niektore buty...mam nadzieje ze w BS nie bedzie takich niespodzianek...

Dziurawe robia sie tylko i jedynie wtedy kiedy to barwa w obrebie buta jest bardzo bardzo ciemna (niemal ze czarna). Wystarczy zaznaczyc obszar tekstury gdzie sie dziurawi i lekko rozjasnic i to rozwiaze wszystkie klopoty.
Simon
juce pisal ze bootserver bedzie przyjmowal 170x256 i 256x256
misiek1899
Dajcie jakies inne teksturki o lepszej rozdziałce.
karpik17
ja mam na kompie troche tych teksturek jak komus sie chce to zlorzyc w jedna calosc to moge je wrzucic..czekam na chetnych smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.