Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: HELP
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
lukasso
mam pytanko?? :?:
jak zamienic plik wav na adx ? chciałbym zimportowac przyspiewki konkretnej druzynie a mianowicie INTEROWI czy ktos wie jakim programem i krok po kroku jak to zrobic i jak zimporotwac akurat interowi a nie np zeby spiewali mi przyspiewke kibice chelsea itp
prosze o pomoc smile.gif smile.gif smile.gif
culles
Do tego służy program adx tools ktòry znajdziesz na: http://pespc-files.soccergaming.com/downlo...?cat=tools&id=1
culles
A tutaj masz tutorial co i jak zrobić:

a}open mp3 with Nero Wave Editor select save as, options and set frequency to 24000 [save]
b)move the file to adxtools folder and move the folder to c:
c)klick start/run enter cmd type cd [enter] cd adxtools [enter]
d)type adxencd filename.wav [enter]and this text would appear (the **** is string of numbers diffrent for each file)

Input sound data file: 'filename.wav'
ADX Compressed data file : 'filename.wav'
Sampling frequency : 24000 Hz = Input sound data
No. of channels : 1
Input audio sample : ****** smpl = 120.0 sec <24000 Hz>
ADX output sample : ****** smpl(Blk:****** smpl) = 120.0 sec <24000 Hz>

e)type adxencd filename.wav -lps0 -lpe"******" (quotations marks needed!)
f)open adxplay and check if the file plays correctly and loops
g)import the file with ASF Explorer. You may have to rebuild 0_sound.asf
lukasso
DZIEKI WAM ZAJEBISCI JESTESCIE biggrin.gif
oto moj skladzik w PES4 1 sezon w 1 lidze na 6 *

Toldo
kaebi kompany cordoba

maukon emre

van de meyde diego ben arfa

Utaka RONALDO!!!!
lukasso
cos mi nie wychodzi moze moglbys wyslac polska instrukcja bo nawet jak probuje cos skumac to jakis blad wychodzi sad.gif albo mozna jeszcze inaczej zrobic ja ci wysle plik a ty mi go skonvertujesz co?? biggrin.gif odpisz szybko
culles
Dajesz plika! [email protected]
Krisbit
culles mam pytanko: ile plikow dzwiekowych (chants) mozna wgrac dla jednej druzyny i czy moge ci je wysłać dla fc schalke bo nie rozumie wogole tej instrukcji, pliki mam w formacie .wav
lukasso
plikow mozesz wgrac tyle ile schalke ma przyspiewek w grze!! inter ma 5!! plus do tego ogolne wloskie ole ole i takie tam mi culles pomogl biggrin.gif i wgralem juz 3 swietne przyspiewki dla interu za co mu bardzo dziekuje !! mozesz zobaczyc ile ma schalke przyspiewek afs ale to duzo szukania ale zawsze jest
sciagnij se stadium patch jest tam arena auf schalke 8)
pozdro
lukasso
zawsze plik sie zamienia nie mozna ich dodawac np jak inter ma 5 to nie moge zrobic zeby bylo 10 lipa ale tak juz jest
Krisbit
Stadion patch juz dawno sciagnalem ale przyspiewki nie sa ciekawe mam leszpe w formacie .wav i nie umiem ich zamienic na afs w tym problem
Dj_Dario
"lukassoronaldo"
Prześlij mi te przyśpiewki Interu jak możesz, na [email protected]. Zajebiste jakieś? I ile zajmują? pozdro :twisted:
lukasso
przeslac ci je w formacie adx czy wav bo ja juz mam zrobie i tylko mozesz to gry wrzucic
Dj_Dario
w adx, żebym mògł już do gierki walnąć, i napisz kròtko jak to zrobić, tzn. ja je zaimportować, dzięki wielkie
lukasso
DO convertowania potrzebny jest program wave editor i adxtools
adxtools od razu zamiesc na dysku C
odpal wave editor otworz plik mp3 wez save as wejdz w opcje i ustaw czestotliwosc na 24000HZ i zapisz w folderze adxtools
teraz
wcisnij starturuchom i wpisz: cmd type cd wcisnij enter ,potem cd adxtools wcisnij enter ,nastepnie adxencd filename.wav z tym ze w zamiast filename wpisz plik taki jak zapisales w adxtools ,wcisnij enter nastepnie wpisz adxencd filename.wav -lps0 -lpe"******" i wcisnij enter

KONIEC!!
zamknij okno wejdz do folderu adxtools i masz juz przyspiewke ktora mozna wrzucic do gry np programem afs explorer biggrin.gif
pozdro 8)
lukasso
otwierasz plik 0_sound
szukasz przyspiewki interu to bedzie od SP_0119_01 do SP_0119_05
zaznaczasz bierzesz import plik adx i sejwujesz
w afs mozesz odsluchiwac to bedziesz wiedzial za jaka zamienic
lukasso
ej krisbit masz moze przyspiewki dla interu??
dario juz wyslalem:)
KTO MA PRZYSPIEWKI dla interu????????
Krisbit
nie lubie wloskiej ligi ogòlnie wloskiej pilki przyznam adriano jest dobry i marnuje sie tam ale coz gra sie tam gdzie dobrze placa
mam tylko dla S04 bo reszta mnie srednio interesuje :?
lukasso
A w niemieckiej tylko sie kosic umieja smile.gif to we wloskiej jest najwiekszy kunszt futbolu i wielka technika!!FORZA INTER!!
Krisbit
heheheh
WIELKA ŚCIEMA
kunszt aktorstwa
culles
Mam takie pytanko, a mianowicie:
-czy jest możliwość stworzenia pliku przyśpiewek dla rep.Polski?
Ja sobie takowe zrobiłem, ale nasza kadra nie ma plikòw przyśpiewek gdzie mògłbym to wrzucić, macie jakieś pomysły?

PS.Jeżel ktoś chce to mam sporo fajnych muzyczek do menu np. BLUR(Song2), czy The Eye of the Tiger. Mogę podesłać ma mailai
lukasso
polska nie masz przyspiewek w pes4 wiec nie da rady sad.gif
culles sciagnij se nowe intro dostepne na IO
sporo jest o Barcelonie 8)
pozdro
juz barca wysiada: ( 3-0 w plecy z villareal
forza inter!!
real do przodu biggrin.gif
StraY
a jakby Polske zamienić z jakąś drużyną ktòra ma przyśpiewki i wtedy naszych kiboli wrzucić?? takie WYPIER***A
kemot
Sam Lech ma swoje mp3 z dopingiem wiec nie widze problemu
lukasso
ciekawe biggrin.gif
drako1
ma ktoś przyśpiewki dla Barcy??????Mòj meil [email protected]
Jest już poprawnie dzialający ten e text afs?????????????jak tak to gdzie????
popek_52
___________________PYTANKO___________________________________
zainstalowałem pecha 4 nastepnie odpaliłem afs i podmieniłem fevernove za serduszka narazie ok działa następnie podmieniłem roteiro orange za normal roteiro number 8 i coś jebneło textury podejrzewam piłka jest cała pomieszna dobra ale mòwie nie będe sie łamał wziełem arowa 90 i wymieniłem ją za plain wszystko zrobiłem dobrze powtarzałem ten trick 10 razy i nic nie mogę podmieniac piłek mòj funfel mòwi ze to jakaś virtualna pamięć ale tu ciekawostka włacza się pes i tam load option files niema tego huj by to strzelił pomocy
POmOcYPOmOcYPOmOcYPOmOcYPOmOcYPOmOcYPOmOcYPOmOcYPOmOcYPOmOcYPOmOcYPOmOcYPOmOcYPO
mOcYPOmOcYPOmOcYPOmOcYPOmOcYPOmOcYPOmOcYPOmOcYPOmOcYPOmOcYPOmOcYPOmOcYPOmOcYPOmOc
Y
kemot
nie podmieniles pliku z modelem pilki (*.mdl) wszystko o podmienianiu pilek z ball revolution w temacie o ball revolution
Regz
http://board.issonline.pl/viewtopic.php?t=563&start=0

Za pierwszym razem też mi dobrze nie wyszło bo coś tam przeoczyłem smile.gif
popek_52
właśnie to jest najdziwniejsze że podmieniłem robiłem to u kolegi i wyszło a u siebie klapa
VANDERSERGIO
elooo czy ma ktos z was gotowe przyspiewki do man.utd ??? bo znalazlem jakies ale nie moge ich przerobic poprostu nie kumam nigdy nic takiego nie robilem wiec ostra lipa a w patchu wolfa sa ale jakos malo.Jesli mozna to prosilbym o pomoc :wink:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.