Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: jak to zrobic?
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
zglman
witam
zainstalowalem sobie swego czasu PES 4 na dysku D, jednak sformatowalem kilka dni pozniej dysk C i jest taki problem -mam wszystkie pliki pes-a na D jednak mimo to nie da sie odpalić go a o dziwo patent ten działa mi z PES 3 .... moze ktos wie czy da rade zmienic coś np w rejestrze by działał pes 4? wszystkie pliki gry przeciez są cacy .. jedynie komp nie widzi zainstalowanej gry sad.gif a moze da rade mając pliki zrobic samemu instalke ??? z gory dzieki za odpowiedzi
pozdrawiam
kucharz
hmmm.... powiem Ci jak robilem z pewna gierca... wiec zrob kopie calego pesa 4!!! Wklej go najlepiej na dysk C(wazne zeby nie na D) Nastepnie wszystkie pliki pesa usun..( DYSK D OCZYWISCIE TAM GDZIE MASZ GRE PO FORMACIE :wink: ) No i potem zainstaluj pesa na dysk D... i nastepnie skopiuj tego Twojego starego i zastap nowego laugh.gif P.S. Nie mam pojecia czy to wypali ale nic innego nie przychodzi mi do glowy :wink: pozdro

gringo
Spokojnie. Nie ma co panikować. Najważniejsze pliki czyli: text_0 (te wszystkie z folderu dat) save, pes4 exe, setings, przewal sobie do jakiegos katalogu, pozniej zainstaluj pes4, i podmien te pliki, i będzie to samo.
Pablo_el
jest protszt sposbo

zrob plik txt a potem wpisz w nim

Cytat
Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREKONAMIPES4]
"installdir"="D:GryPES4"
"lang_e"=dword:00000001

a potem zmien rozszezenie pliku na reg i odpal smile.gif
kucharz
Cytat
Spokojnie. Nie ma co panikować. Najważniejsze pliki czyli: text_0 (te wszystkie z folderu dat) save, pes4 exe, setings, przewal sobie do jakiegos katalogu, pozniej zainstaluj pes4, i podmien te pliki, i będzie to samo.

dokladnie tak jak mowil gringo podniem najwazniejsze pliki :wink:

zglman
Pablo_el Twòj sposòb okazał sie najlepszy i najszybszy! dzieki smile.gif
zglman
no cóz.... minelo wiele czasu a ja mam identyczny problem z pes 5 ...........
ale powyzszy sposob mi nie dziala juz.... moze umiecie zaradzic jakos?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.