Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Lista Plikow Sound
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
kamilao17
Czy wie ktos jakie numery plikow sa przypisane danemu zespolowi??(chodzi mi o przyspiewki kibicow)
bolek
Dołączam się do prośby smile.gif
Rafi86
ja też dołaczam sie do prośby ale ogólnie to tez mógłby ktoś podac mi jakiegoś działającego linka do tego pliku z przyśpiewkami kibiców i tym programem którym się to wszystko wrzuca noi oczywiśćie jakiś opis jak to zrobić pozdro Forza Juve
Żukinho
QUOTE(Rafi86 @ Dec 22 2006, 04:52:38) [snapback]105673[/snapback]

ja też dołaczam sie do prośby ale ogólnie to tez mógłby ktoś podac mi jakiegoś działającego linka do tego pliku z przyśpiewkami kibiców i tym programem którym się to wszystko wrzuca noi oczywiśćie jakiś opis jak to zrobić pozdro Forza Juve

więc tak :http://www.issonline.pl/download/index.php?act=category&id=64 to jest link z przyspiewkami wybierz ten 2 plik "Tommsens Chant Pack"
potem rozpakuja go i programem zainportuj poprostu podmien stare pliki tymi nowymi jak nie wiesz jak to zrobic to pisz tutaj bo poco ci mam tłumaczyc jak moze potrafisz tongue.gif
Rafi86
a ma mozę ktoś linka do tych przyspiewek ale nie z megauploud bo niemoge coś z tamta ściągać a chciałbym te przyśpiewki noi oczywiśćie program do tego zęby je wgrać do gry
Żukinho dzieki za link ale ja z megauploudu niemoge śćiągać niewiem dlaczego pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.