Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Najwyższa Wygrana Na Poziomie Czempion
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Ogród
Moja najwyższa wygrana to 3-0.Grałem Urugwajem na jakis zespół,nie pamietam juz jaki
Wypowiedzcie się teraz Wy.
Dominoz
Ja gralem Polską w meczu z Freancja i wygralem 13:1 (poziom czempion- masz 20 minut)
JuveR
Ja grałem Juventusem na Cagliari. Wygrałem 7:0 (czempion - 15 minut)
lukasso
moze jakies dowody?
JuveR
A jakie ???
Bo zabardzo niewiem jak to udowodnic. Moge wkleic screena z kalendarzem PES, ale wtedy nie będziecie mi wierzyć że grałem na czampionie.
ury
Wygralem Barceloną 6:0 z AC Milan (4-ETO, 1-RONALDINIO, 1-XAVI) oczywiscie na poziomie Czempion
chlebo
Moja najwyższa wygrana to 7:0 Celticem przeciwko Sparta Rotterdam w Master League w 2 lidze czyli normalnym składem bez tranferów. Żuraw strzelil 5 bramek biggrin.gif Na poziomie Czempion, mecz 10min.
http://img204.imageshack.us/img204/4205/ch...onpoziompr7.jpg
ushat
QUOTE(Dominoz @ Dec 15 2006, 11:50:33) [snapback]103729[/snapback]

Ja gralem Polską w meczu z Freancja i wygralem 13:1 (poziom czempion- masz 20 minut)

Nierealne...wybacz, ale coś nie bardzo chce mi się w to wierzyć...

Moje największe zwycięstwo to kilka razy po 6:0 jak na razie (m.in. w meczu Arsenal - Real Madryt, grałem "Królewskimi, na wyjeździe)
Prz3m4s
QUOTE(chlebo @ Dec 15 2006, 14:56:45) [snapback]103753[/snapback]

Moja najwyższa wygrana to 7:0 Celticem przeciwko Sparta Rotterdam w Master League w 2 lidze czyli normalnym składem bez tranferów. Żuraw strzelil 5 bramek biggrin.gif Na poziomie Czempion, mecz 10min.
http://img204.imageshack.us/img204/4205/ch...onpoziompr7.jpg

szkoda, ze poziomu nie widac dry.gif moja największa wygrana to było 7-1 Barcelona-Betis
Dominoz
QUOTE(ushat @ Dec 15 2006, 15:25:07) [snapback]103763[/snapback]

Nierealne...wybacz, ale coś nie bardzo chce mi się w to wierzyć...

Moje największe zwycięstwo to kilka razy po 6:0 jak na razie (m.in. w meczu Arsenal - Real Madryt, grałem "Królewskimi, na wyjeździe)

Czemu niemozliwe?
Gram w PES'a od 3 lat, wiec jestem dobry.

Skoro ty umiesz wbic tylko 6 goli, to nie znaczy, ze inni nie umieja.
Prz3m4s
ja gram w Pes'a od 5 lat, i az tak spektakularnych wygranych na najwyzszym poziomie w tej części nie miałem, tym bardziej patrząc na różnice druzyn, moze dał bys jakis dowód, na którym widac, wynik i poziom ?
Dominoz
1. Poprawilem umiejetnosci polakom- mam specjalnego of'a.
2. Niby jak mam udowodnic tongue.gif Nie da sie raczej.
3. Jakos specjalnie nie zalezy mi,zebyscie mi wierzyli tongue.gif
4. Bez odbioru.
Szkiełol
Oczywiscie ze realne ja wygralem 9-0 Manchester UTD - Iran (Puchar Reeboka grałem) tongue.gif tongue.gif
CHAMPION OCZYWISCIE
Lisek
ja też puchar reeboka gralem, wszystko losowalem, trafil mi sie liverpool, przeciwko jakims wlochom wygralem 9-2
zyga
A moja to 56784:0, gralem Realem z Barca. Wszystkie Ronaldo.
NipponJapanBoy
na co takie tematy ?... ja 10-1 Manchesterem z Chelsea...czempion w Master League...i nawet sie jakos tym zbytnio nie jarałem... huh.gif
kostek
8:1 villarreal (ML) - real... /15 minut...
Prz3m4s
odswieze troszke temat smile.gif

pobiłem przed chwilą rekord, jezeli chodzi o najwyzsza wygraną i najwyzszą note biggrin.gif

wynik

Barcelona 10-0 Saint Etienne

poziom-czempion
tryb-kariera
czas-10 minut

screen: IPB Image

nota: Ronaldinho 9.5
Hayalet
7:8 przegrałem z kuzynem na multi

a w singlu na czempionie to 9:1 default składem screena nie mam, bo kogo to obchodzi czy sciemniam czy nie w koncu nie grą z kompem mierzy się umiejętność gry w PESa

a to mi sie rzuciło w oczy

:DDDDDDDDDDDDDDDD
Tomak
Ajj, jak czytam Wasze posty to mi staje.

QUOTE(Dominoz @ Dec 15 2006, 16:47:22) [snapback]103769[/snapback]

A przez to stwierdzenie, to już mi w ogóle kapło... Jakieś sukcesy odnosisz na ogólnopolskiej scenie PESa biggrin.gif ? Znam ludzi co grają w ISSa od '97 i są lepsi od Ciebie xDDDDDDD

Chcecie grać na rekordy to se w fife zagrajcie, ale szacun dla Prz3m4s'a za to, że chociaż jakoś udokumentował swoje dokonania biggrin.gif
Dominoz
A czy ja napsialem,ze jestem lepszy do tych,ktorzy graja dluzej?
Umiesz ty czytac?
A po sieci nie gram,bo zawsze mialem piraty... :]
Tomak
Nie napisałeś, ale idąc tak Twoim tokiem rozumowania wpadłem na taki wniosek ;d
E tam piraty, nie piraty, czy na Turnieje jeździsz biggrin.gif Tam możesz sprawdzić czy jesteś dobry ;]
Hayalet
W sumie Tomak te dowody Pr23m454 też są nikłe weźmy np. takiego Mietka przychodzi i:
"Muj dzisiejszy meczyk, statsuw nie zmieniałem bo dobre one som:
IPB Image
Uwieżcie mi, ja nie kłamie!!!111jedenjedenjeden"

I ciężko zweryfikować jego umiejętności. Temat bez sensu moim skromnym zdaniem.
Tomak
Taa, masz rację. W pełni popieram Twoje zdanie.

PS. Daj jakiś namiar na tego Mietka, pyknąłbym se z nim ;D ;];];]
Dominoz
Nie napisałeś, ale idąc tak Twoim tokiem rozumowania wpadłem na taki wniosek ;d
E tam piraty, nie piraty, czy na Turnieje jeździsz biggrin.gif Tam możesz sprawdzić czy jesteś dobry ;]

Na turnieje nie jezdze...Jakos pes,to nie jest moja pasja wink.gif
Czasem pykam se z kumplem na dwoch,czy cos...

I zle zinterpretowales moj tok rozumowania, zapewniam cie :]
Michael
miałes dużo czasu to strzeliłes te 90 bram...
Tomak
QUOTE(Michael @ Dec 30 2006, 00:40:09) [snapback]108493[/snapback]

miałes dużo czasu to strzeliłes te 90 bram...

blink.gif <jebuuuuut> ...i leżę na ziemi ;DDDD
zagroo
JUVENTUS - SIENA 9:0 ,mecz na 15 minut oczywiscie na poziomie Czempion smile.gif (5 bramek F.Torresa)
matthew
CF Valencia - Real Saragossa 11-0 (15 minut mecz).
Rivaldinho
Bedzie z 5:0, 10 minut mecz , ligowiec Manchesterem United.
Xfazi
3-0:P gralem Chelsea 10 minut mecz,dopiero dzisiaj zaczełem grać na Czempionie:P
Massimo
8:0, Master League, mecz finałowy Pucharu 1L, Celtic - Milan, 8:0, wszystkie C. Ronaldo, Milan od 40 minuty w 10 biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.