Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stadion Arki Gdynia
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
Dawkii
Siemka wszystkim,chciałbym się zapytać kto zrobi stadion Arki Gdynia .Chętnie chciał mieć ten stadion w swoim Pesie
Young_KSC
QUOTE(Dawkii @ Dec 13 2006, 12:55:53) [snapback]103247[/snapback]

Siemka wszystkim,chciałbym się zapytać kto zrobi stadion Arki Gdynia .Chętnie chciał mieć ten stadion w swoim Pesie

A kto by go chciał nie miec...
zyga
Stadion powstanie raczej przy tworzeniu patcha Orange Ekstraklasa.
Dawkii
Ja sie tylko pytam czy ktoś stadion zrobi ,tak ciężko to zrozumieć
siano
Jeszcze jeden post odnosnie klubow, a (pomimo swojej wielkiej sympatii do Krakowian) posypia sie banany.
Dawkii
To kto zrobi ten stadion?? jak nikt to chociaż dajcie link do rinho3d to sam sobie zrobie
Dawkii
z kąd moge wziąść rinho3d ???podajcie link
seen
www.google.pl biggrin.giftongue.gif:P:P:P ph34r.gif cool.gif
Dawkii
ale gotowy link nie podrzucicie??prosze
Young_KSC
QUOTE(Dawkii @ Dec 15 2006, 23:33:08) [snapback]103873[/snapback]

ale gotowy link nie podrzucicie??prosze

http://download.mcneel.com/rhino/3.0/eval/default.asp

lub wersja beta http://download.mcneel.com/beta/?p=25
Dawkii
dzieki juz biore się do roboty stadionu Arki
Dawkii
jest mały problem nie mam stadium template .kto by mi dał linka do niego
Dawkii
POTRZEBUJE STADION TEMPLATE POMÓŻCIE PROSZE
Levis17
QUOTE(Dawkii @ Dec 16 2006, 18:17:01) [snapback]104061[/snapback]

POTRZEBUJE STADION TEMPLATE POMÓŻCIE PROSZE

Łochocho blink.gif jesli ktos ma template to niech pmoze koledze unsure.gif nie badzcie tacy... Fajnie bedize miec stadion Areczki w PESiku... huh.gif
POZDRAWIAM
Dawkii
Ja nie moge się doczekać stadionów lecha łks-u wisły widzewa hetmana ,a po tych wyjdzie mój stadion arki
Levis17
Cos temam w miejscu stanal,a szkoda...bo fajnie by bylo na stadionie Areczki zagrac... huh.gif
POZDRAWIAM
E 9
QUOTE(Levis17 @ Dec 18 2006, 17:26:00) [snapback]104644[/snapback]

Cos temam w miejscu stanal,a szkoda...bo fajnie by bylo na stadionie Areczki zagrac... huh.gif
POZDRAWIAM

Kur** uspokuj sie poj****.Czepiasz sie za wszystko.

PS:Też nie lubie Arki ale zachowuje to w sobie.Oni ci nic nie zrobili tylko ich klub.wink.gif
seen
Ja tez bym sobie zagral na stadionie "areczki" derby z Lechią ( WISŁA POZDRAWIA LECHIĘ I ŚLĄSK!!! )
aaa o wyniku nawet nie wspomne cool.gif czekam na stadion biggrin.gif
Levis17
QUOTE(E 9 @ Dec 18 2006, 19:32:39) [snapback]104649[/snapback]

Kur** uspokuj sie poj****.Czepiasz sie za wszystko.
PS:Też nie lubie Arki ale zachowuje to w sobie.Oni ci nic nie zrobili tylko ich klub.wink.gif

Moze sie niejesano wyrazilem...niewiem....moze jestes za mlody zeby zrozumiec to zdanie...niewiem...poprostu niemoge sie doczekac stadionu Areczki w PESiku(nawet Areczki z duzej lit)
POZDRAWIAM
Dawkii
Narazie musze rozszyfrować program rinho .ta wersja co mam jest troche lipna bo nie moge skopiować trybunę .Ja robie nowy stadion areczki ponieważ od następnego ruszy budowa jego .
E 9
QUOTE(Levis17 @ Dec 18 2006, 18:17:10) [snapback]104667[/snapback]

Moze sie niejesano wyrazilem...niewiem....moze jestes za mlody zeby zrozumiec to zdanie...niewiem...poprostu niemoge sie doczekac stadionu Areczki w PESiku(nawet Areczki z duzej lit)
POZDRAWIAM

Po to co wstawiasz huh.gif taką emotikonę.?to oznacza jakbyś się nasmiewał z kogoś postów.Jeżeli jest inaczej to zwracam honor wink.gif.Skończmy te klótnie między nami.POzdro Levis
seen
To co z tym esatdio Arki?? blink.gif

http://ekstraklasa.wp.pl/kat,1715,wid,8710...mp;ticaid=13233
Dawkii
No jakieś mam problemy w rinho niechce mi się zapisać stadion albo podczas tworzenia mam błędy
Varies.
jak stadion naprawilo ci sie rhino??
seen
Chyba wogole nie bedzie stadionu Arki huh.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.