Panowie,
powstal w naszych glowach pewien niesmialy projekt, mianowicie urzadzenie turnieju PES4.
Odbywac mialby sie on w Bydgoszczy w dniach 13-15 sierpnia przy okazji konwetnu anime Reanimation4.
Organizatorzy konwentu zapewniaja nocleg i szereg atrakcji zwiazanych z manga i anime, my ze swojej strony organizacje turnieju PES4 oraz nagrody.
W zeszlym roku organizacja turnieju zajela sie warszawska firma Ultima, turniej jednak odbyl sie bez wiekszego oddzwieku na scenie.
W tym roku natomiast pragniemy zaprosic do wspoolpracy CDProjekt, aby turniej moogl zyskac range oficjalnych mistrzostw Polski.
Chcialbym w zwiazku z tym poznac Wasze zdanie na ten temat.
Jesli macie siakies sugestie, propozycje - piszcie smialo!
Pamietajcie jednak, iz jest to narazie POMYSL i do jego realizacji mamy jeszcze 8 miesiecy (jak sie postaracie to moze zostaniecie ojcami ;p).
Licze na powazne podejscie do tematu, wszak nie czesto zdaza sie napic..yyy.. pograc z kumplami z ligi i sceny
Oto fotka z zeszlorocznego turnieju:
ps. dzieki dla garreta za fotke
Moje zdanie na ten temat znasz... 8)
a toto na PS2 by miało hulać?

bo ja bym ogòlnie był za :wink:
ja mysle ze to
swietny pomysl, aczkolwiek ja bym nie przyjechal, jednakowoz, mysle ze znajdzie sie wielu chetnych do gry
jak dla mnie super
ale gdyby było w Łodzi to dopiero było by zajebiście!!!!! :mrgreen:
Cytat
jak dla mnie super
ale gdyby było w Łodzi to dopiero było by zajebiście!!!!! :mrgreen:
jak zwykle, kazdy mysli o swojej dupie :] nie dziwie sie, bo ja tez bym chcial zeby bylo w Rzeszowie....normalna rzecz, kazdy orze jak moze
Jak będzie w rzeszowie to na bank jade !! 8)
Good idea
Cytat
Jak będzie w rzeszowie to na bank jade !! 8)
Good idea
krajan :?:
ja juz pedze, dla mnie to jak gwiazdka z nieba
taki turniej to jest to
jak patrze skad jestes to sie nie dziwie
A co do mojej skromnej osoby, to anime i manga(nawet nie wiem czym to sie rozni) to nie moja "bajka" wiec mnie tam nie zobaczycie...
ja tez sie nie interesuje anime i mangą, ale to będzi chyba taki tylko dodatek, więc da się wytrzymać
Ma byc konwent manga i anime, a dodatek to turniej, czytajta ze zrozumieniem...
polska młodzież ma z tym problem chociaż u mnie nie występuje to często :oops:
A gdzie w bydgoszczy mialoby to byc dokladniej? TAk pytam z ciekawosci:D . Oczywiscie jesli sie odbedzie to ja przyjezdzam na 100% i jeszcze jedno pytko ten turniej to na ps2 tak?
po kolei wiec,
turniej bylby "przy okazji konwentu", co chyba jest wystarczajaco wymowne.
turniej prawdopodobnie odbywa sie na konsolach ps2 (tak bylo rok temu).
chcialbym tez zakomunikowac, iz w zwiazku z marnym zainteresowaniem sprawa wszelkie dzialania organizacyjne zostaja wstrzymane.
Jesli fundusze i czas pozwola to jak najbardziej sie zjawie i wezme udzial w turnieju. Na cale szczescie z Kolobrzegu daleko nie jest.
No niestety Bydgoszcz to dla mnie troche za daleko, ale RZESZ
crusader
Jan 11 2005, 21:13
A ja chcialbym w Lublinie.....
HEHEHE........zartuje sobie
Rozumiem ze Bydgoszcz jest juz ustalona ?
Zeby mniej wiecej pasowalo ludziom, a ogolnie mi tam sie pomysł podoba ! I jak bym kasy mial troche na ten szczytny cel to czemu nie
Ja ze swojej strony za ten czas zanim bedzie ten turniej proponuje zrobic jakis turniej forumowiczòw albo poprostu zbierac zapisy na turniej i urzadzic go przez neta !
Podawane by byly wyniki itd terminarz z tym ze musiala by byc duza frekfencja a nie jak nieraz z meczami w WE2002

Co wy na to?
korzen
Jan 11 2005, 21:23
eee ja proponuje Gdańsk

Jednak w 3miescie jest najwięcej fanow

ale serio to swietny pomysł. I tylko jezeli Hajs bedzie to pojade
Bydgoszcz to troche daleko żor dokładnie katowice ale moze piechtolotem moge kogos wziąc Stray jedziesz ??
Nie marudzic tylko ruszac dupy i jedziemy powalczyc (=
Cos juz wiadomo wiecej w zwiazku z turniejem ?
Dla was to może oczywista sprawa, ale dla mnie Bydgoszcz za daleko, z większych miast to bardziej Poznań, Wrocław, Leszno (tam był chyba ostatnio turniej), Zielona Gòra... Nie myśle tu o sobie, bo najchętniej też bym chciał żeby turniej był u mnie w mieście, najlepiej jeszcze na tej samej ulicy, żebym między meczami mògł se chodzić do domu, ale poprostu Bydgoszcz za daleko...
wiem ze najbliższy turniej Pes4 odbywa sie w Warszawie w lutym 12 lutego więcej inforamcji mozecei znalesc na stronei psx pozdro
Dnia 12 lutego 2005 roku o godz 10 na ul. Wiślickiej8 odbędzie sie pierwszy turniej PES'a w Warszawie. Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt pod nr gg 4100181 lub kom 501293904. Pozdrawiiam Sado.
Ps to nie suwal napisal tylko jego kolega pozdro
Soccerboy
May 30 2005, 12:39
Miałbym trochę drogi!!!!
lol, nie ma to jak po 4 miesiącach odświeżyć temat zdaniem:
| CYTAT |
| Miałbym trochę drogi!!!! |
a tak poza tym(pozatym - razem czy osobno?

) co słychać z tym turniejem?
wiśnia
Jul 23 2005, 00:58
trzeba odswiezyc temat

dla tych co nie wiedza:
W Bydgoszczy odbedzie turniej w PES 4!Juz nieługo bo 30.lipca.Zjawi sie blisko 100 osòb i bedzie dym.jak ktos zainteresowany niech sie odezwie lub zamilczy na wieki

A to zdjecie to wielki kicz!!!a w Sierpniu jest reanimation??ktos wie gdzie??
Shevchenko
Jul 23 2005, 15:38
To bardzo dobry pomysł i napewno znalazło by się wielu chetnych !! Nie wiem czy bym przyjechał, chyba nie ode mnie to kawał drogi !! Ale fajne fajne takie rozgrywki

:D
wiśnia
Jul 23 2005, 20:29
juz jest wszystko pewne!kupa ludzi jest.Wpadnij a co?!Arboos,GOPA,Tomek wszyscy przejada jakies 400km zeby wpasc na turniej.Kup sobie weekendowke na pkp i zaplacisz za podroz 50zl obojetnie gdzie mieszkasz...
wiecej informacji na www.forum.psxextreme.pl w dziale Kacik Sportowy/PES i WE w temacie Turniej w Bydgoszczy.Zapraszam
QUOTE(wiśnia @ Jul 23 2005, 02:02:04)
a w Sierpniu jest reanimation??ktos wie gdzie??
[right][snapback]30647[/snapback][/right]
http://www.reanimation.pl/?go=7&sub=29
tak, na tym turnieju z pewnoscia sie pojawie (choc raczej nie w roli gracza ;d)
wiśnia
Aug 11 2005, 14:02
siano a wiesz moze kiedy jest turniej PESa dokladnie??w Sobote,niedziele czy poniedziałek??i masz moze e-mail do samuraja lub kogos innego z ultimy co by sie zapisac mozna było??
kaczala
Aug 12 2005, 09:08
Ej cZy jEsTs jAkAś lIgA jAK tAk tO mOjE Gg 4761039 mOgE zA kOgOs wSkOcZyC aLbO cO !!!!!!!! pLiS
korzen
Aug 12 2005, 09:56
loool, skad oni sie biorą ? Jeden robi byk na byku,a iNnY PiShE JaKbY ByŁ RoZkaPryszOn
gringo
Aug 12 2005, 11:58
QUOTE(korzen @ Aug 12 2005, 10:00:33)
loool, skad oni sie biorą ? Jeden robi byk na byku,a iNnY PiShE JaKbY ByŁ RoZkaPryszOn
korzen
Aug 12 2005, 13:30
12 a 15 to roznica nieprawda ....16-latku gringo ?
jacek210274
Oct 30 2005, 21:04
Uważam ze to swietny pomysl
QUOTE(korzen @ Aug 12 2005, 13:34:16)
12 a 15 to roznica nieprawda ....16-latku gringo ?

[right][snapback]32253[/snapback][/right]
morda szczeniaki
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.