Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zmiana Poziomu Trudnosci W Trybie Kariery.
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
REX
Gram Kariere w Pes6 na najwyzszym mozliwym poziomie. W pierwszym sezonie awansowalem do pierwszej ligi, skompletowalem fajny sklad i udalo mi sie utrzymac w lidze kolejny sezon. Posezonowe sparingi gralem sobie na srednim poziomie zeby sie nie denerwowac, postrzelac pare bramek i zdobyc wiecej kasy. Problem w tym ze zapomnialem zmienic przed nowym sezonem poziomu trudnosci z powrotem na najwyzszy i zapisalem tak gre. Teraz w nowym sezonie juz nie moge zmienic bo kurde ta opcja w trakcie sezonu jest zablokowana. Jest jakas mozliwosc zeby z powrotem ustawic poziom trudnosci na najwyzszy nie zaczynajac wszystkiego od nowa czy przechodzac ten caly sezon na amatorce i dopiero po sezonie zmienic? Moze istnieje jakis edytor save'ow, albo jeszcze inny sposob?

ps. w pes5 mozna bylo dokupic 6 gwiazdke poziomu trudnosci. Czy w 6 tez mozna jeszcze dokupic wyzszy poziom?
Ujmeny
Nie, nie można zmienić, ani kupić wyższego poziomu. Można go samemu stworzyć.
Wchodzisz do negocjacji i wystawiasz wszystkie gwiazdy na sprzedaż, zamieniasz je na przeciętnych zawodników i po problemie.
REX
hmm odpowiedziales na mojeg ps. Niezbyt odkrywczo ale i tak dzieki. wink.gif Najwazniejsza kwestia nadal pozostaje bez odpowiedzi.
Ujmeny
QUOTE(REX @ Dec 13 2006, 20:01:41) [snapback]103416[/snapback]

hmm odpowiedziales na mojeg ps. Niezbyt odkrywczo ale i tak dzieki. wink.gif Najwazniejsza kwestia nadal pozostaje bez odpowiedzi.

Cytując samego siebie:
Nie, nie można zmienić.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.