Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wołanie O Piłkę
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Qbeks
Witam wszystkich,
W PES 5, jak zapewne wiecie, moznabylo grac jednym zawodnikiem i prosic pewnym klawiszem o podanie do zawodnika, ktorym kierowalismy.
Moje pytanie/problem jest takie:
Czy w PES 6 tez jest taka mozliwosc ? Bo probowalem roznych kombinacji, ale nie dzialalo... Moze to tylko u mnie ? Pozdrawiam
michalek1985
a jak ustawic gre 1 zawodnikiem?
Prz3m4s
wchodzisz w Mecz-> wybór składu-> dobór naturalny-> gra jednym zawodnikiem smile.gif

to robiło sie chyba podanie+L1, chociarz nie wiem czy myslimy o tym samym
Gargus
Powiedz jakos normalnie nierozumeim Cie jaki mecz ? jaki dobór naturalny wnerwia mnie to juz niema tam takiegoi czegoś!!!!
Prz3m4s
bierzesz mecz->wybór składu->tam jest w lewym dolnym rogu taka opcja dobór naturalny, nie wiem jak jest u ciebie oznaczona, ale musisz sie bardzo dobrze przyjzec smile.gif i tam sobie mozna pograc 1 zawodnikiem, mozna robic triki, itd smile.gif
Ujmeny
Inaczej.
Wchodzisz do ustawień gracza (player settings). Wybierasz szybkość kursora, i wciskasz w lewo, do ostatniej opcji. Nie wiem, jak ona nazywa się w polskojęzycznej wersji, ale z angielskiego to Fix. Przechodzisz dalej, a w pewnym momencie system ciebie pyta kim chcesz grać.
Qbeks
To jak z tym wołaniem ? Ktoś wie ?
Prz3m4s
nie wiem czy myslimy o tym samym, ale jezeli tak to : podanie+L1
Qbeks
Nie to nie to...
Ujmeny
Niestety nie da się (podczas gry, zobaczyłem "listę ruchów", nie ma tam takiej pozycji). Jednak jest fajny sposób na "obejście" tego. Wystarczy, że zamiast "Fix", dasz "Semi-Fix".
Między zawodnikami poruszasz się za pomocą l1.gif. Czyli sterujesz piłkarzem, którym jest ci w danej chwili wygodnie.

Tak pozatym nie wiedziałem, że taka gra może sprawiać tyle przyjemności smile.gif
_mAsteR_
Chodzi Ci o to zeby Ci pilke podali?? Jest przycisk L2 czy R2 jak nie masz pilki to nad twoim gosciem ten niebieski lub czerwony kurspr tak miga, tzn ze chcesz aby Ci podali.. Pozdrawiam
Qbeks
Wlasnie to nie dziala w Pes 6, a w 5 dzialalo...
Qbeks
To wie ktos jak to zrobic ??
czarek
ja jestem ciekawy, czy ktoś umie niesygnalizowane podanie
Ujmeny
QUOTE(Qbeks @ Jan 1 2007, 20:00:23) [snapback]109281[/snapback]

To wie ktos jak to zrobic ??

Napiszę wyraźniej - NIE DA SIĘ.
jestin
QUOTE(fan pro-evo.pl @ Jan 1 2007, 21:08:57) [snapback]109303[/snapback]

ja jestem ciekawy, czy ktoś umie niesygnalizowane podanie

Te podanie to cheba bójda gdzies czytałem ze gosciu ma poradnik z trikami i tam nic o tym nie pisze
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.