Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: zmiana formacji
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
wilimowski
Jakim programem można zmieniać drużynom formacje itp.??
cro1
Po co Ci jakiś program skoro wszystko można zmienić w opcji Edit Team?
jasminio
A może zna ktoś stronkę z taktykami wymyślonymi przez graczy? Chodzi o pliki formacji smile.gif
kemot
jaki genialny temat... :shock:
wilimowski
taki mam qrwa kaprys :? Jest taki prog czy nie ?? Bo chce zmienic formation większości drużyn a przy okazji robic 100 innych rzeczy na kompie to chyba proste ze nie bede tego robil w edit team.Tak trudno to zrozumieć :?:
mc
Trudno. zwłaszcza, że tak nie do końca rozumiem Twoje frustracje.
wilimowski
Wchodze na forum o pesie zadaje pytanie a zamiast prostej odpowiedzi tak jest albo nie,nie ma ,czytam jak mnie obraza gościu z redakcji czyli osoba najbardziej kompetentna do udzielenia pomocy.I jak tu sie nie frustrować :?:
Drakkar
wilimowski, czy ty pisząc te posty jesteś trzeźwy? Jeśli nie to włącz mòzg, jeśli go masz i zacznij myśleć.
kemot
Piszesz o programie do zmieniania formacji, to masz w grze, odloz dragi niewarto laugh.gif
wilimowski
on mi sie nie podoba i tyle smile.gif a jak sie dobrze najaram to sam sobie taki napisze :wink: i wtedy wlacze se winampa i gg i stronki i jeszcze bede teamy edytował bo wolf sie nie zna na ustawieniach druzyn
mc
uuuuuuuuu....ale się chojrak trafił. stary-przewiduję karierę w sejmie.Np."na chuj mi ten kodeks prawny! Sam se będę szabelką machał i głowy ścinał!"
ehh
cos mi tu śmierdzi kiepską prowokacja i sposobem na zaistnienie..... :?
kemot
co to znaczy ze ci sie nie podoba, nie umiesz go obslugiwac czy jak? jakiego programu oczekujesz rozpoznajacego mowe, mowisz "4-4-2" i ci ustawia? lenistwo zzera ten kraj i ten badziewny swiat...
wilimowski
gdybym chciał zaistniec to zglosilbym sie reality show. a tak wogole to tym postem skazałes siebie i swoją rodzine na bezrobocie jak juz dojde do władzy biggrin.gif.
Do kemota: dla mnie jest on za mało funkcjonalny bo jak pisałem chciałbym tez przy okazji robic pare innych rzeczy na kompie podczas edytowania.Taki program w stylu editpes4optionfile tylko zeby sie dalo jeszcze formacje w nim zmieniac
baski18
To podczas właczenia Pes4 wcisnij "Enter + Alt" wtedy bedziesz mògł robić kilka rzeczy na raz !! Pozdro
wilimowski
troche bedzie mulic no ale tylko taka opcja mi pozostała.Pozdro
kemot
Jezus, a w opcjach po co jest "window" ? ja pierdole, myslalem ze to oczywiste...
wilimowski
A czy ja napisałem ze o tym nie wiem :?: baski18 przynajmniej napisal jakies rozwiazanie a Ty oprocz napierdalania na mnie nic nie wniosles.Proponuje ci zebys odpuscił sobie takiego pionka jak ja a zajmij czyms godnym osoby tak wszechwiedzacej jak Ty
kemot
spoko
Pik
hje hje hej, uwielbiam takie jadki na forach laugh.gif
kemot
Widzisz Pik'u jak to jest, jestem wielkim "szołmenem", ludzie mnie uwielbiaja, taka kontrowersja i wogole wink.gif
ftomekk
O ja pierdole,ale czad laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Tomak
Oł maj gat .... Swoja droga wilimowski gdzieś ty sie uchował ??
wilimowski
Widzisz Tomak są ludzie ktorych na forum sie niezauwaza (tacy jak ty) i tacy ktòrzy lubią akcentowac swoja obecność (jak ja np.) wole byc kontrowersyjny niz nijaki.amen
Raffels
Ale jaja biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Przyszedł taki wilimowski i namieszał biggrin.gif :DAle przynajmniej ciekawie jest smile.gif smile.gif tongue.gif
kucharz
BUHAHAHA ja nie moge!!!! Niezly temat tongue.gif Rzeczywiscie problem......pobawic sie troszke w grze z taktykami :wink: Oj jakie to meczace biggrin.gif
kemot
Kto tu jest nijaki? Taka prawda ze twoj wielce kontrowersyjny temat, i wielce bulwersujace odpowiedzi, sa w stylu jakiegos(juz nie chce mi sie pisac jakiego) procenta tego forum, czyli dziecinny problem, ktory mozna rozwiazac wchodzac na google, lub uzywajac funkcji "szukaj" badz "search"( nie wiem czy kontrowersyjni ludzie znaja angielski) na forach ktore zna kazde dziecko interesujace sie edycja PES'a
Raffels
Tak jak ty wilimowski postępują ci, ktòrzy nic sobą nie reprezentują i na siłę chcą "zaistnieć wśròd ludzi będąc kontrowersyjnym.Zmień lepiej swoje podejście i naucz sie używać google lub szukać odpowiedzi na forach, a napewno znajdziesz tego ,czego szukałeś. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

PS.Ale i tak były jajca biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
wilimowski
Dobra juz mi sie niechce z nikim klocic.Postaram sie zmienic swoj image na tym forum biggrin.gif Pozdro,peace,make love not war itp,itd smile.gif
Raffels
Nie musisz zmieniac imag'u tylko normalnie i po ludzku korzystac z wyszukiwarek!!!!!!!!Ewentualnie zagadac z kims na gg albo na privie :!: :!: :!: :!:
StraY
a czemu NA TYM forum nie mògł się o to spytać? :wink:
kemot
Zastanow sie czy trzeba o wszystko pytac na forum, i czy dzial jest adekwatny do pytania...
wilimowski
hmmm wydaje mi sie ze moj temat jest bardziej adekwatny do danego działu niz temat "PES4 To ma być zabawa, czy długa nauka" ktòry jest w dziale wiadomości.
dzenda_dzenda
pfeheheehe jaki glupi temat i jaka zaciekła konwersacja biggrin.gif ale wilimowski jak jestes taki zapracowany na kompie to może najmij sobie jakichś niewolnikòw co Ci zmienią formacje biggrin.gif ...łojeju...biggrin.gif
StraY
Cytat
Zastanow sie czy trzeba o wszystko pytac na forum, i czy dzial jest adekwatny do pytania...

z działem masz absolutnie racje, ale czy o wszystko trzeba się pytać na forum? czasem powinno się starać na wszystko odpowiadać wink.gif chociaż rozumiem twoje nastawienie bo użeranie się z taką bandą idiotòw jaka tu zacumowała ostatnio to hardcore totalny tongue.gif
norek
EditPES4OptionFile v0.96
wilimowski
Wielkie dzięki Norek.Widzicie wielcy krytykanci powstał taki program :!: POzdro dla leniwych
DRJEFF
hmmmm hmmmmm... wilimowski hmmmmm...
MaKaO
Dobra odpuście mu, jakbyście podczas edytowania PES'a renderowali coś w 3d MAXie, sluchali Winampa, nagrywali plytke w NERO, mieli włączone 20 okien IE itd... to też by sie cieło... rotfl... I jeszcze jedno wilmowski, jak wyrażasz się o kimś wielcy krytykanci to radze się zastanowić nad poprawną pisownią i znaczeniem tego wyrażenia, bo nie pisze się krytykant tylko krytyk, tak więc jasna sprawa, że nie krytykanci, tylko krytycy... Poza tym zostałeś skrytykowany, ponieważ temat był wiele razy poruszany na forum, nawet ja się pytałem, gdzie w jednej odpowiedzi padła nazwa tego programu, tak więc naprawde szukajcie, a sie nie zgubicie ;] A jak chcesz zaistnieć na forum to zdecydowanie doradzam inny sposòb ;] pzdr.
wilimowski
Profesorze Miodku w wcześniejszych wersjach EditPES4OptionFile nie było możliwości edytowania formacji.Problem został rozwiązany możecie zamknąć temat.
MaKaO
Widocznie nie jesteś na czasie Piaskunie i znowu robisz błędy, proponuje Word -> sprawdzaj pisownie, bo tragicznie to sie przedstawia...
wilimowski
Hmmm musisz mi pokazać błędy ponieważ mòj word nic mi nie podkreślił opròcz braku odstępu po kropce.A słowo krytykant jest nawet w słowniku języka polskiego.Proponuje żebyś zarejestrował się na forum poprawnej polszczyzny tam będziesz czuł się jak ryba w wodzie.Wraz z innymi jajogłowymi będziesz się podniecał podczas wyszukiwania błędòw.
Tomak
Zacytuję pewną wypowiedź MaKaO (w orginale skierowana do kogoś innego) :

Wilimowski i tak nie będziesz Zygmuntem, więc nie błaźnij więcej.

Taa, ten tekst mnie rozwala laugh.gif
MaKaO
Cytat
Hmmm musisz mi pokazać błędy ponieważ mòj word nic mi nie podkreślił opròcz braku odstępu po kropce.A słowo krytykant jest nawet w słowniku języka polskiego.Proponuje żebyś zarejestrował się na forum poprawnej polszczyzny tam będziesz czuł się jak ryba w wodzie.Wraz z innymi jajogłowymi będziesz się podniecał podczas wyszukiwania błędòw.
Wilmowski rotfl... Widze, że szukałeś wyrazòw w słowniku, wordem przeanalizowałeś swoje błędy... Tylko, że powinieneś to wiedzieć bez sprawdzania w wordzie, a poza tym notatnik nie podkreśla błędòw, więc żadnych nie znalazłeś laugh.gif

Tomak laugh.gif
dzenda_dzenda
Krzysztof Jarzyna ze Szczecina: "Makao...i po Makale" laugh.gif
Drakkar
Cytat

Oj, Krzysiu, Krzysiu... laugh.gif laugh.gif laugh.gif
MaKaO
Cytat
laugh.gif O tym tekście nie myślałem biggrin.gif Dobre... :wink:
dzenda_dzenda
Krzysiu dobry ziomek laugh.gif 8) normalnie rolę w filmie mial zawiłą jak włosy łonowe araba :wink: pfehehehe...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.