Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Doping Kibiców
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Malrela
Istnieje jakiś patch, który wpływałby na zachowanie kibiców? Tzn. żeby kibicowali tylko gospodarzom, a akcje gości np. wygwizdywali etc. Bo jak na razie mam kilka patchy z dodatkowymi dzwiękami, ale wygląda to tak, że bez wzgledu na gospodarza doping rozłożony jest dośc równo, a czasem nawet przyśpiewki są jedynie dla gości, w sytuacjach, gdy dla drużyny gospodarza zwyczajnie nie ma dogranych żadnych dzwięków. Tochę to wkurza i zupełnie zabija realizm meczowej oprawy... Może jest jakiś patch, który by to uregulował (o ile da się w ogóle to zrobić) ???
Mooner
przecież można to zaznaczyć.. jak grasz u siebie częsciej jest doping gospodarzy.. i gwizdy dla gości.. ale nei za każdym razem... w końcu to jest tylko gra
Malrela
QUOTE(Mooner @ Dec 11 2006, 17:55:55) [snapback]102903[/snapback]

przecież można to zaznaczyć.. jak grasz u siebie częsciej jest doping gospodarzy.. i gwizdy dla gości.. ale nei za każdym razem... w końcu to jest tylko gra

Wiem o tej opcji, ale róznica jeżeli w ogóle jest, to bardzo niewielka. Poza tym w przypadku o którym wspominałem, gdy brakuje dogranych dzwięków dla gospodarzy, doping jest tylko dla gości, co jest bardzo wkurzające...
Na wypełnionym po brzegu stadionie Chelsea przez pół meczu słychać Milaaan Milaaan, albo Barsa, Barsa??? Malo realistyczne.......
Mooner
no.. taka już jest gra
krolu
jest taki dodatek do PES6 bazowany na Superpatch'u 4.0, ale dodawał on doping kibiców zaledwie paru drużynom. Bodajże ze 20 ich było min: Juve, ManU, Arsenal, Milan i pare reprezentacji...znajdziesz go w archiwum news'ów issonline lub na pro-evo...pozdro
Dominoz
Tyle, ze pro-evo nie dziala od kilku dni...
Nie wiecie co jest grane?
Malrela
QUOTE(zyga @ Dec 11 2006, 20:18:16) [snapback]102969[/snapback]

Mam ten patch, ale niestety nie rozwiązuje on problemu, o którym pisałem wyżej. Zresztą jest on chyba nie do rozwiązania. Może w PES 7...
popo
QUOTE(Malrela @ Dec 12 2006, 17:25:37) [snapback]103122[/snapback]

Mam ten patch, ale niestety nie rozwiązuje on problemu, o którym pisałem wyżej. Zresztą jest on chyba nie do rozwiązania. Może w PES 7...

jak go zainstalowałeś?
albin99
moze mi ktoś dać taki plik ze po strzeleniu gola kibice sie ciesza taki jak był w pes5 bo tak to troche nierealistycznie z góry wielkie dzieki
Michael
jesli chodzi o doping to 6 zjebała pamietam bodaj w 4 na patchu zajebiscie sie gralo z kibicami a tu klapa... :/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.