QUOTE(snok3r @ Dec 10 2006, 16:21:29) [snapback]102662[/snapback]
to przestan grac i po sparawie...
Z treści mojego posta można wywnioskować, że nie gram na poziomie Champion. Wnioskować też trzeba... potrafić.
QUOTE(baski18 @ Dec 10 2006, 16:32:52) [snapback]102665[/snapback]
Jeśli nie potrafisz rozegrać akcji na Chempion to znaczy ze jestes slaby, bo ja potrafie z klepki przejsc od swojej polowy boiska az pod pole karne przeciwnika przezucajac czasami ciezar gry na druga strone boiska i z woleja zasadzic bramke. Trzeba cwiczyc.
Pozdro
Z dochodzeniem do bramkowych sytuacji przeciętnymi piłkarzami (nie gram jedenastką gwiazd) nie mam problemu, gorzej z wykończeniem. Kod gry nie pozwala na zbyt częste trafianie z 5 metrów o pustej bramki (10 meczy, 10 takich sytuacji daje nam liczbę 100 - gdzie tu realizm?). W takim kontekście fakt, faktem graczem jestem słabym.
Ale pozwól, że zapytam. Powiedz mi, czy radzisz sobie w obronie w sytuacjach jeden z jeden (grasz graczem obrony) z napastnikiem?
Kiedyś na forum poprosiłem o film ukazujący kilka minut z meczu Castolo Team vs. Barcelona. Chyba jesteś pierwszym kandydatem do jego nakręcenia. Chętnie zobaczę, gdyż jak napisałeś trzeba ćwiczyć, uczyć się, czerpać z dobrych wzorców.
Świat jest pełen bardów, wybitnych śpiewów. Tylko, że bard rzadko kiedy dobrze posługuje się bitewnym orężem.QUOTE(miloszowen @ Dec 10 2006, 17:02:44) [snapback]102673[/snapback]
Mam pytanie może troche mało związane z tematem. Ale gdy stworze zawodnika to pjawi sie on kiedys w ML??
Tak. Wejdź do menu negocjacji i tak w jednej z opcji znajdziesz szukanie wg drużyny. Twój zawodnik będzie w "drużynie edit".