Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pytania W Ml
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
ali
Mam taka prośbę mógłby ktoś po powiedziec mniej wiecej (przetłumaczyc) te pytania która są jak się włacza Master Lige ? Bo nie iwem co one oznaczają a niechciałbym coś zrobićnie tak..z góry dzieki wink.gif
michal_f
to sobie wlacz wersje polska i bedziesz mial po problemie
ali
QUOTE(michal_f @ Dec 9 2006, 15:38:23) [snapback]102410[/snapback]

to sobie wlacz wersje polska i bedziesz mial po problemie

Nie kumasz kolego że nie każdy ma polską wersję ? Jak nie chcesz pomóc to po ch*ja piszesz ? huh.gif
maciek_ssi
Kup oryginał (ewentualnie słownik) i po sprawie.
Ujmeny
Już odpowiadam na twoje pytanie. Może nie w odpowiedniej kolejności, ale w tych pytaniach chodzi o:
- poziom trudności, AI komputera,
- "poziom trudności" negocjacji,
- grę przez sieć,
- skład twojej drużyny.

Osobiście polecam ci, abyś w pierwszym sezonie zagrał wg standardowych ustawień. Czyli "Regular", oraz drużyna z Castolo, Dywizja B. A z czasem jak powiększysz swój budżet i kupisz kilku dobrych zawodników możesz zwiększyć w okresie między sezonowym parametry gry... Chociaż im wyższy poziom tym miodność gry zbliża się ku zeru. Niestety czasy kiedy taktyka w PES brała górę nad umiejętnościami już dawno minęły. PES6 na najtrudniejszym poziomie to zabawa w 2 akcje: żyleta i jeszcze raz żyleta. 0 radości z gry.
snok3r
QUOTE(Ujmeny @ Dec 10 2006, 17:32:08) [snapback]102653[/snapback]

0 radości z gry.

to przestan grac i po sparawie...
baski18
QUOTE(Ujmeny @ Dec 10 2006, 15:32:08) [snapback]102653[/snapback]

Osobiście polecam ci, abyś w pierwszym sezonie zagrał wg standardowych ustawień. Czyli "Regular", oraz drużyna z Castolo, Dywizja B. A z czasem jak powiększysz swój budżet i kupisz kilku dobrych zawodników możesz zwiększyć w okresie między sezonowym parametry gry... Chociaż im wyższy poziom tym miodność gry zbliża się ku zeru. Niestety czasy kiedy taktyka w PES brała górę nad umiejętnościami już dawno minęły. PES6 na najtrudniejszym poziomie to zabawa w 2 akcje: żyleta i jeszcze raz żyleta. 0 radości z gry.

Jeśli nie potrafisz rozegrać akcji na Chempion to znaczy ze jestes slaby, bo ja potrafie z klepki przejsc od swojej polowy boiska az pod pole karne przeciwnika przezucajac czasami ciezar gry na druga strone boiska i z woleja zasadzic bramke. Trzeba cwiczyc.

Pozdro
miloszowen
Mam pytanie może troche mało związane z tematem. Ale gdy stworze zawodnika to pjawi sie on kiedys w ML??
Ujmeny
QUOTE(snok3r @ Dec 10 2006, 16:21:29) [snapback]102662[/snapback]

to przestan grac i po sparawie...

Z treści mojego posta można wywnioskować, że nie gram na poziomie Champion. Wnioskować też trzeba... potrafić.

QUOTE(baski18 @ Dec 10 2006, 16:32:52) [snapback]102665[/snapback]

Jeśli nie potrafisz rozegrać akcji na Chempion to znaczy ze jestes slaby, bo ja potrafie z klepki przejsc od swojej polowy boiska az pod pole karne przeciwnika przezucajac czasami ciezar gry na druga strone boiska i z woleja zasadzic bramke. Trzeba cwiczyc.

Pozdro

Z dochodzeniem do bramkowych sytuacji przeciętnymi piłkarzami (nie gram jedenastką gwiazd) nie mam problemu, gorzej z wykończeniem. Kod gry nie pozwala na zbyt częste trafianie z 5 metrów o pustej bramki (10 meczy, 10 takich sytuacji daje nam liczbę 100 - gdzie tu realizm?). W takim kontekście fakt, faktem graczem jestem słabym.
Ale pozwól, że zapytam. Powiedz mi, czy radzisz sobie w obronie w sytuacjach jeden z jeden (grasz graczem obrony) z napastnikiem?

Kiedyś na forum poprosiłem o film ukazujący kilka minut z meczu Castolo Team vs. Barcelona. Chyba jesteś pierwszym kandydatem do jego nakręcenia. Chętnie zobaczę, gdyż jak napisałeś trzeba ćwiczyć, uczyć się, czerpać z dobrych wzorców.

Świat jest pełen bardów, wybitnych śpiewów. Tylko, że bard rzadko kiedy dobrze posługuje się bitewnym orężem.

QUOTE(miloszowen @ Dec 10 2006, 17:02:44) [snapback]102673[/snapback]

Mam pytanie może troche mało związane z tematem. Ale gdy stworze zawodnika to pjawi sie on kiedys w ML??

Tak. Wejdź do menu negocjacji i tak w jednej z opcji znajdziesz szukanie wg drużyny. Twój zawodnik będzie w "drużynie edit".
ali
A jeszcze mam takie małe pytanko, da się w Master Lidze zrobić tak żeby nie było transferów wogóle mozna dokonywać i inne kluby tez by nie mogły ? I najlepiej zeby zawodnicy sie nie starzeli..
Simon
przed rozpaczeciem gry wybierasz jak komputer ma brac udzial w rynku transferowym. mozesz dac zeby wogole nie bral udzialu albo zeby byl aktywny i przeprowadzal duzo transferow. a starzec sie pilkarze musza. chyba nie da sie tego wylaczyc. mozesz sobie przed rozpoczaciem ML ustawic w edit mode wszystkim zawodnikom wiek 18. ale nie polecam. to psuje zabawe
Ujmeny
QUOTE(ali @ Dec 11 2006, 14:21:06) [snapback]102826[/snapback]

A jeszcze mam takie małe pytanko, da się w Master Lidze zrobić tak żeby nie było transferów wogóle mozna dokonywać i inne kluby tez by nie mogły ? I najlepiej zeby zawodnicy sie nie starzeli..

Zbędny zabieg. Taki sposobem zamiast LM masz zwykłą ligę. Jeśli nie chcesz, aby w przeciwnych roszadach występowały duże zmiany, to ustaw opcję transferów na LOW.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.