Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes6 Przez Lan
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Problemy z grą online
kjuzikk
Witam wszystkich mam takie ptanie czy ktoś może mi powiedzieć jak grać w PES6 przez LAN tzn. chcemy z kumplami zrobić sobie turniej ale większość woli grać na klawiaturce i teraz mam dwa kompy czy da się zagrać przez LAN jeśli tak to jak to zrobić granie przez neta nie wchodzi w rachubę. Słyszałem gdzies że się nie da przez LAN w PES6. Jeśli to prawda to jak zagrac chociaz na jednej klawiaturce jeden na normalnych klawiszach drugi np. na numerycznej.
TyMiN
da rade jakoś w pesa pograć przez Hamachi ??
PES34
QUOTE(kjuzikk @ Dec 8 2006, 11:57:24) [snapback]102137[/snapback]

Witam wszystkich mam takie ptanie czy ktoś może mi powiedzieć jak grać w PES6 przez LAN tzn. chcemy z kumplami zrobić sobie turniej ale większość woli grać na klawiaturce i teraz mam dwa kompy czy da się zagrać przez LAN jeśli tak to jak to zrobić granie przez neta nie wchodzi w rachubę. Słyszałem gdzies że się nie da przez LAN w PES6. Jeśli to prawda to jak zagrac chociaz na jednej klawiaturce jeden na normalnych klawiszach drugi np. na numerycznej.
nie da się ani przez lana ani dwóch na jednej klawci , jedyne wyjście to pad wink.gif

QUOTE(TyMiN @ Dec 8 2006, 12:48:19) [snapback]102140[/snapback]

da rade jakoś w pesa pograć przez Hamachi ??

nie da się sad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.