Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: W Poszukiwaniu...
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Ujmeny
Witam,

Czy ktoś z was spotkał się w Internecie z fragmentami meczu pomiędzy tymi drużynami na poziomie champion (rzeczywisty champion, a nie champion i mecz z kolegą)?
Męczę się i męczę, i nic z tej męczarni mi nie wychodzi. Mój bilans to kilka remisów i porażek, 0 wygranych meczów. Chciałbym podpatrzeć taktykę i zagrania jakiegoś świetnego gracza PES6.
Tomaszzz
Znaczy się chcesz wygrać drużyną z Others C z najgorszymi statsami vs Barca?
chazzzz
Hah:) a ja wygrałem z Barcą smile.gif 3-1, 2 gole Macco i jeden Ordaza, a każdy tak samo... Macco po linii, jeden zwod i juz praktycznie bramka otwarta... Przez skrzydłowych gra stała się w tym PESie za prosta...

Zaznaczam, że nie gram na deflautowych statach, tylko po 2 sezonach rozwijania. Poziom trudnosci to champion i poziom Master Leuage to bodajże Very Hard. Jednak dla mnie prawdziwą męką jest granie ze słabszymi:/ Real też ograłem, za to takiej np. Osasuny za nic nie moge...
Ujmeny
Ja poszukuje pamiętnika w wersji wideo (nie 5 sekundowa akcja tylko minimum 60 sekundowa), a nie słownej. Z wiadomych powodów. Jeśli ci to nie przeszkadza to nagraj jedną połowę i wrzuć na serwer.
boberto
znajdz wlasny styl ktory odpowiada twojej druzynie i wykozystaj jej najlepsze strony, a nie kopiuj zagran od innych. KSERO
Ujmeny
Zaprawdę mądrze powiadasz. Twoje słowa brzmią, jak pieśń. Jednak ja tutaj nie chce słuchać pięknych utworów tylko znaleźć udokumentowaną odpowiedź na postawione pytanie. Udokumentowaną, czyli nie same bramki, ale akcję.

Jeśli nie masz takie pliku to proszę nie odpowiadaj, bo stworzy się temat pieśców. Niepotrzebny.

Pozdrawiam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.