Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Dodatki Do Pes 6 Pl
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
Nitro
w sobote kupilem sobie orginalnego Pesa 6 PL i chcialbym sobie zassac dodatki do tej gry

co mam zassac z TEJ strony zeby byly wsztkie ligi , najnowsze stroje, dobre nazyw pilkarzy, i nie bylo bledow.

pisze bo wszytkiego do PES 6 nie chce scigac bo mam wolne lacze.

jak ktos by mogl to niech poleci mi te najbardziej przydatne dodatki do PES 6

wielki dzieki za pomoc

pozdrawiam smile.gif
Prz3m4s
wszystkich lig nie będziesz miał, ale sciągnij sobie Of'a i kitservera i będzie git biggrin.gif
Nitro
QUOTE(Prz3m4s @ Dec 5 2006, 00:25:14) [snapback]101583[/snapback]

wszystkich lig nie będziesz miał, ale sciągnij sobie Of'a i kitservera i będzie git biggrin.gif

Ktora wersja Option file i Kitservera jest najlepsza?? bo jest kilka
Nitro

zassalem kitserver-621-noGDB i PES_Revolution_OF_V.1.0_PC i nie wiem za bardzo jak to wgrac.

moze mi ktos napisac ??

podobno ten kit server nie dziala na orginałce. czy to prawda??
patrix
tu ci nikt nie odpowie bo widze że same debile na tym forum jak chce coś wiedzieć to nikt nic nie powie mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif
JuveR
QUOTE(Nitro @ Dec 5 2006, 17:17:36) [snapback]101731[/snapback]

zassalem kitserver-621-noGDB i PES_Revolution_OF_V.1.0_PC i nie wiem za bardzo jak to wgrac.

moze mi ktos napisac ??

podobno ten kit server nie dziala na orginałce. czy to prawda??

Nie działa tylko wtedy gdy zainstalujesz UAKTUALNIENIE. Jeżeli nie to bedzie dzialalo.

OF'a wklejasz do Moje Dokumenty/KONAMI/Pro Evolution Soccer 6/save/folder1

KitServer rozpakowujesz i wklejasz do folderu z zainstalowana gra. powinienes miec folder kitserver. wchodzisz do tego folderu i klikasz na setup. powinno chodzic wink.gif

PS. Zapomnialem dodac,że zeby mieć wszystkie stroje musisz zassać folder GDB i go wkleic do kitservera. proponuje od razu pobrac tez pilki i rowniez wkleic do GDB/balls.
Lisek
QUOTE(patrix @ Dec 14 2006, 18:48:34) [snapback]103635[/snapback]

tu ci nikt nie odpowie bo widze że same debile na tym forum jak chce coś wiedzieć to nikt nic nie powie mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif

proponuje 20%
dj_ibutti
W takim razie, co zmienia to uaktualnienie?? Warto go nie instalować??
snake
QUOTE(patrix @ Dec 14 2006, 18:48:34) [snapback]103635[/snapback]

BAN.
JuveR
QUOTE(dj_ibutti @ Dec 14 2006, 19:23:31) [snapback]103644[/snapback]

W takim razie, co zmienia to uaktualnienie?? Warto go nie instalować??

A co może zmienić płytka z 50 MB danych ???
Zmienia tylko niektóre teksty.np.
bez łatki masz po uruchomniu gry napis: WCI_NIJ ABY KONTYNUOWAC
a po uaktualniemiu masz taki bajer: WCIŚNIJ ABY KONTYNUOWAĆ biggrin.gif

Ja nawet tego nie instalowałem jak sie dowiedzialem ze wtedy nie dziala KS.

square.gif circle.gif x2.gif triangle.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.