Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Flagi Narodówek Do Of-a
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
arm
Szukam flagi rprezentacji narodowych, których nie ma w Pro w formacie png do OF-a.
Chcę w Other C zrobić dodatkowe druzyny narodowe z Europy, Afryki, Ameryki...
Jeśli ktoś posiada te flagi lub zna stronkę z której mozna je ściągnąć to proszę zarzucić linkiem...
Z góry dzięki!
arm
Nikt nie ma tych flag???
Może przynajmniej ktoś wie jakie numery mają pliki z flagami w 0_text???
arm
Mam już te flagi tylko w złym formacie. Czy ktoś wie jak przerobić flagi które są w formacie 64x64x8 256 kolorów na 64x64x8 16 lub 128 kolorów tak by je można było wrzucić do OF-a ?????
arm
QUOTE(alter @ Dec 13 2006, 00:13:40) [snapback]103233[/snapback]

Macromedia Fireworks MX 2004

Dzięki za podpowiedź smile.gif , tylko ja nigdy nie miałem styczności z tym programem i nie wiem jak to zrobić. Mógłbys mi to w przystepny sposób wyjaśnić ???
Daj jedną flagę to zrobię, i opisze co robiłem wink.gif Napisz gdzie ona ma być w grze.
arm
Tak jak pisałem wyżej chcialem w Other C zrobić dodatkowe reprezentacje z Afryki, Europy, Ameryki...
Potrzebne są mi flagi, które mógłbym wrzucic do Option File przez PESFan Editor.
Mam te flagi w formacie png 64x64x8 256 kolorów wyciągnięte z 0_text, ale żeby można je było wrzucić do OF-a muszą być w formacie 64x64x8 16 albo 128 kolorów, a ja nie wiem jakje przerobić.
Chodzi mi o flagi tych reprezentacji:
flagi.rar

Otwórz flagę w Macromedia Fireworks MX 2004 {w moim przypadku}, klikasz prawym przyciskiem myszki na szarym tle, i wybierasz opcje Export Preview. Możesz też zrobić to w menu File. Następnie ustwaiasz - Format: PNG 8, Palette: WebSnap Adeptive; niżej ustwaisz Alpha Transparency, i zaznacz Remove unused colors. Klikasz Export, i zapisujesz flagę.
Przerobioną flagę importuesz używając PESFAN Editor. Otwórz OF`a, kliknij zakładkę Emblem; następnie Add Emblem i zapisz OF`a.

To wszytko wink.gif

arm
QUOTE(alter @ Dec 14 2006, 16:53:44) [snapback]103619[/snapback]

Okej, zaczynamy:

Otwórz flagę w Macromedia Fireworks MX 2004 {w moim przypadku}, klikasz prawym przyciskiem myszki na szarym tle, i wybierasz opcje Export Preview. Możesz też zrobić to w menu File. Następnie ustwaiasz - Format: PNG 8, Palette: WebSnap Adeptive; niżej ustwaisz Alpha Transparency, i zaznacz Remove unused colors. Klikasz Export, i zapisujesz flagę.
Przerobioną flagę importuesz używając PESFAN Editor. Otwórz OF`a, kliknij zakładkę Emblem; następnie Add Emblem i zapisz OF`a.

To wszytko wink.gif

Wielkie dzięki za pomoc alter !!! cool.gif

Pokaż screeny jak zrobisz te drużyny wink.gif
arm
Wiesz może Alter jak zrobić i zamienić flagę reprezentacji w GGS?
Chodzi mi o reprezentację Serbii, nazwę już sobie zmieniłem ale nie wiem jak zamienić flagę tak aby reszta flag się nie "pop....", chciałbym sobie jeszcze przerobić klasyczne reprezentacje, go tym sposobem można dodać 5 europejskich i 2 z Amerykii.
Jeśli masz pomysł jak to zrobić to .... smile.gif
Kiedyś próbowałem i spierdoliłem inne, więc w tym nie pomogę sad.gif
Simon
na evo web spark robi fajne flagi narodowe do pesa niedlugo chyba wyda bina. a czy ma ktos moze pliki bin z flagami lig (premiership, primera division itd) tylko bez bundesligi? jesli tak to proze wrzucic
arm
QUOTE(alter @ Dec 30 2006, 23:11:26) [snapback]108802[/snapback]

Kiedyś próbowałem i spierdoliłem inne, więc w tym nie pomogę sad.gif

Mi właśnie wyszło tak samo smile.gif , dlatego zapytałem Ciebie smile.gif
Jak Spark robi flagi do narodówek to będą gites, muszę poszukać tego tematu cool.gif
arm
Wie ktoś może w którym pliku z flagami dla kibiców - pliki 9453-9465 w 0_text - są flagi dla drużyn z other C i jakie dokładnie mają numery slotów w tym pliku ???
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.