Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Uaktualnienie
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
korszak1
Witam wszystkich Pesowiczów biggrin.gif ! Chciałbym poprawic w koncu komentarz a z dzialu download issonline nie mozna juz pobrac! blink.gif prosze zeby ktos wrzucil Uaktualnienie na jakis serwer(to tylko 20MB)! z góry dziekuję smile.gif

Działa --> http://rapidshare.com/files/4374259/setup.exe.html
Co z tego że pobierzesz uaktualnienie, skoro nie zadziała na piratach. Chyba ze kupiłeś grę w ultimie czy gdzieś po angielsku, to może...

Tak czy inaczej musisz czekać na kogoś kto posiada ów plik. Ja nie mam. Przykro mi.
korszak1
w takim razie trzeba miec plik p_sound? okolo 380MB? warto sciagnac zeby nie sluchac flegmatycznego borka i zamulonego kołtonia wink.gif moze ktos sie tym zająć?
Nie warto grać na polskim komentarzu wcale tongue.gif

Najlepszy jest niemiecki moim zdaniem wink.gif
Laska_1986
QUOTE(alter @ Dec 4 2006, 18:24:43) [snapback]101516[/snapback]

Co z tego że pobierzesz uaktualnienie, skoro nie zadziała na piratach. Chyba ze kupiłeś grę w ultimie czy gdzieś po angielsku, to może...

Tak czy inaczej musisz czekać na kogoś kto posiada ów plik. Ja nie mam. Przykro mi.

Działa tylko instalujesz tego patcha nie podmieniając wcześniej cracka, a dopiero po zakończeniu instalacji kopiujesz cracka. Sęk w tym, że na ekranie gdzie pisze wcisnąć przycick nadal jest literówka.
Czy tylko tam ta literówka została, nie wiem bo nie mam pojęcia, gdzie się one znajdują.
Komentarz napewno jest poprawiony.
Próbowałem edytować plik .exe ale niestety nie wiem gdzie.
Może gdybym wiedział gdzie jest komenda path'ująca na cracka to bym to zrobił.
Niestety jestem leniem i nie chce mi się poszukać tego...
Może kiedyś się za to zabiorę.

Pozdrawiam
Ujmeny
Wszystkie komentarze w tej odsłonie gry są identyczne. Czy to niemiecki, czy francuski, polski, itd. Porostu stajnia KOAMI wysłała głównym deweloperom plik z prośbą o przetłumaczenie na ojczysty język. Tak niedokładnie stworzony produkt został załadowany do moduły gry.

Aby oszczędzić sobie cierpień polecam zmianie intensywności wypowiedzi w ustawieniach gry. Przy 1 gwiazdce wypada to, całkiem-całkiem przyzwoicie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.