bartolini
Jan 1 2005, 15:59
Mam pytanie, czy moglby ktos stworzyc stroje POGONI SZCZECIN do PES4? Bylbym bardzo wdzieczny i na wszelki wypadek daje linki ktore moga pomoc w tworzeniu tych strojow! Pozdrawiam!
STROJ DOMOWY
http://www.pogonszczecin.pl/img/news/744/17.jpg
STROJ WYJAZDOWY
http://www.pogonszczecin.pl/img/news/896/w...wodzislaw25.jpg
Jak znajde chwilke to Ci zrobie te stroje. Rozumiem, że bramkarskie też chcesz? Jeżeli tak to daj fotki i jak możesz to daj wysokiej jakości herb.
bartolini
Jan 1 2005, 18:03
bartolini
Jan 5 2005, 15:12
bartolini
Jan 7 2005, 18:24
to jak, doczekam sie kiedys tych strojòw?? ;/ Pavlos - teraz zaczął się weekend, to bedziesz miał troszkę czasu na zrobienie tego
P@vlo$ a jestes zainsteresowany zrobienie koszulek dla tureckieej druzyny Galatasaray Stambuł :?:
A tytul to polskie druzyny
Racja jest weekend

Zabrałem sie za to. Mam juz away, juytro usiąde nad tym z rana i może coś wyjdzie.
Cytat
A tytul to polskie druzyny :lol:
mam zalozyc nowy temat zeby zapytac o jeden zespol :?: pozatym, na PW nie odpowiedzial

, Pavlo$ bedzie cos z tych galatasaray koszulek :?:
bartolini
Jan 8 2005, 12:28
Bardzo sie ciesze Pavlos
Dajcie te kiitsy na forum bo chcialbym je zassac

. Wklejcie please a jak nie to przeslijcie mi na meila
[email protected] . a pozatym bedzie cos takiego na pesa jak do fify mppl. A czy by mogly byc stroje dinama kiev pozdro
Robie te stroje pogoni, ale mam mały problem z rękawami. Jakieś pojebane są :/ Daje na gurze loga sponstoròw i na kròtkich rękawach jest dobrze, a na długich źle, jak zmienie, to na długich mam dobrze, a na kròtkich źle :/
----------------------------------------------------
Pogoń Szczecin away:
bartolini
Jan 8 2005, 17:10
:shock: koszulka wypas :!: brawo, dawaj następne :wink:
A mi sie nie podoba :/
Strasznie mi ta Pogoń niepodpasowała. Stroje do patcha z ligą polską mi w większości zdecydowanie lepiej wyszły.
P@vlo$ może masz zrobione stroje po woli upadającej GKS-y??
Mam ale obiecałem Guttedowi że nie będę pokazywał koszulek z patcha. Pogoń była pierwsza i ostatnia. Jutro dam jeszcze gk pogoni.
szkoda.kiedy można się spodziewać jakiegoś patcha ktòry doda polskie zespòły?
Było wałkowane tyle razy, że prace ruszą już na serjo zaraz po wydaniu jakiegoś edytora składòw działającego na exe
-------------------------------------------------------------------
Pogoń Szczecin GKhome:
Jeszcze go poprawie. Tzn dodam znaczek lotto na rękawy i spodnie i dodam "gąbki" na spodnie i rękawy
PogonMKS
Jan 9 2005, 11:21
Pavlos! czy mògłbyś mi wyslac kitspack pogoni na moj emial
[email protected] prosze! moj numer gg 5354676 please iczym wgrac te stroje?
bartolini
Jan 9 2005, 11:38
Najpierw zapisz obrazy, ktòre zapodał Pavlos jako BMP.
Następnie poszukaj sobie programu Kit Server Assistance i nim będziesz mògł wgrać te koszulki (weźmiesz LOAD, wybierzesz koszulke Pogoni i podmieniasz za dany klub klikając na IMPORT

) Proste
szlo by zrobic stroje Gòrnika Zabrze ??
Szło by, jak mi gutted pozwoli :?
-------------------------------------------------------------------------------
Gòrnik Zabrze home:
Gòrnik Zabrze away:
Gutted mnie zabije jak to zobaczy
-------------------------------------------------------------------------------
Ps.: Temat przeklejam i zmieniam tytuł
może P@vlo$ wszystkie stroje wypuscić??
Dał bym jak bym miał na to zgode. Stròj gòrnika zabrze jest ostatnim jaki daje z tych co robiłem do patcha.
bartolini
Jan 9 2005, 15:29
Stroje bardzo fajne, lecz troszkę niedopracowane (np. zapomniałeś Pavlosie o opasce kapitana w koszulce domowej).
Dziękuję bardzo Pavlos, że zrobiłeś te stroje na moją prośbę :!: 8)
Stroje są wogule niedopracowane. Np loga na rękawach są poobracane

, ale w patchu ktòry sie u nas pojawi z liga polska, bedzie juz wszystko dopracowane. Co do opaski to już nie chciało mi sie z tym bawic. Tak jak mowie w patchu bedzie wszystko na 100% dopracowane.
Co do bramkarskiego Gòrnika to nie mam zgody. Pisal do mnie gut żebym więcej nie dawał. Ewentualnie zagraniczne.
a kiedy bedzie ten patch ?
a jakie tam masz zagraniczne fajne strojiki?
bartolini
Jan 9 2005, 18:02
Dodasz jeszcze ten drugi stròj bramkarski Portowcòw :?:
Sie P@vlo$ narobisz...

Se Legie zròb a nie przyjaciołom ze Szczecina pomagasz...

:D
ej wie ktos kiedy bedzie ten patch:D:P 8) bo bym se gornikiem popykał:D
P@vlo$ a zrobił byś stròj Galatasaray jak dam zdjęcia :?:
GK Home:
GK Away:
Home:
Away:
walczu
Jan 11 2005, 15:29
Cytat
Sie P@vlo$ narobisz...

Se Legie zròb a nie przyjaciołom ze Szczecina pomagasz...

:D
Myślisz, że nie zrobiłem

Ja już mam legie w pesie
jest jakis programik (łątwy) do robienia swojich składòw np. z Leeds bym zrobił Gòrnik Z.?
bartolini
Jan 11 2005, 18:17
Jest bardzo dobry program... EditPES4OptionFile
Pavlos ty coś mowiles ze masz Legie zrobioną mogłbyś mi dać był bym bardzo wdzięczny (neichodzi mi o kitsy tylko ogolnei zrobioną druzynke)
jezeli chodzi o stroje druzyn z ligi polskej temat zostaje zamkniety do wydania patcha z nasza liga
to samo dotyczy wypuszczania patch z pojedynczymi druzynami
(z naszej stajni)
baski18
Jan 16 2005, 09:11
Sorry ze tak offtopicowo ale mam pytanie .. dlaczego ten gosciu na jednym ze zdjec ma maske na głowie ?? :>
bo to Zorro
nie ma chetnych na koszulki galata? taki fajny klub
Piasek
Jan 22 2005, 21:16
czemu jak gram w master lige to nie mam nowych stroi a jak gram zwykly mecz to one sa?
popek_52
Jan 23 2005, 20:48
więc niemògł byś mi stworzyć stroji a-klasowego zespołu stroje nie sa zbyt skomplikowane odp
popek_52
Jan 24 2005, 11:37
bo master lige zaczełeś przed tym jak załadowałeś stroje
zrobił by mi kots stroje cos ala wisla ino ze zamiast ery to ja dal bym logo sponsora?
śmielaq
Jan 28 2005, 13:30
Zrobiłem tak jak wcześniej pisało: zapisałem stroje pogoni jako .bmp, wgrałem Kit Servera i co trzeba dalej zrobić bo mi nie wychodzi.....
klejoo
Feb 20 2005, 17:15
Rządło
Feb 20 2005, 17:53
Spoko koszulka
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.