Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Dkz Studio
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
olo
Moze mi ktos powiedziec jak zamienic np. plik bin na str. poniewaz jezeli sciagam np. twarz Gudjonsena to mam plik bin. a w DKZ jest plik OPD..... Mozna to jakos zamienic?? Moglby mi ktos pomoc?? Z gory dz...... ohmy.gif
BAKU
Twarze lepiej przeżucaj na game graphic studio. Tam bedziesz mógł też wkleic do gry bina.
QUOTE(o.l.o1 @ Dec 2 2006, 23:06:18) [snapback]101184[/snapback]

Moze mi ktos powiedziec jak zamienic np. plik bin na str. poniewaz jezeli sciagam np. twarz Gudjonsena to mam plik bin. a w DKZ jest plik OPD..... Mozna to jakos zamienic?? Moglby mi ktos pomoc?? Z gory dz...... ohmy.gif

Opcja zmień nazwę tongue.gif W Total Commanderze jets prosto, w Windowsowskich okienkach różnie.
olo
no niby tak robilem ale twarzy nie ma jak nie bylo tak nie ma.....Jutro sciagne GGS i wgram przez to..... Ma ktos jakis tutotal albo cos w tym stylu?? Bo jest artykul na pro-evo ale jak wgrac za p[omoca DKZ.....
T-Mac
otwierasz morde za pomoca WEPictureDecoder pozniej dajesz save i kasujesz bin a wstawiasz str
cala filozofia
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.