Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Co Odpowiada Za Co!
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Konsole
BartekTS
Mam dośc nietypowe pytanie. Chciałem zabrac sie za obróbke mojego PRO6 chodzi o Stadiony, Muzyke i reszte.. mam jednak jeden wielki porblem. Czy może mi ktos powiedziec jaki plik odpowiada za co np: w o_text.asf co za co będę bardzo wdzięczny!

Ahhaa i np: czy jak dam stadion z issonline z głownej dajmy na to Celticu czy on odpali na ps2
andrzej605
w o_text są stadiony, piłki,stroje,reklamy stadionowe . w p_text sa wszelkie zdjecia rozpoczynajace gre czyli tapety,zdjecia pilek,stadionow,herby klubów i reprezentacji. w O_sound jest wszelka muzyka i doping kibicow, a w p_sound kometatora teksty.to tak w skrócie.
T-Mac
QUOTE(andrzej605 @ Dec 13 2006, 19:37:04) [snapback]103407[/snapback]

w o_text są stadiony, piłki,stroje,reklamy stadionowe . w p_text sa wszelkie zdjecia rozpoczynajace gre czyli tapety,zdjecia pilek,stadionow,herby klubów i reprezentacji. w O_sound jest wszelka muzyka i doping kibicow, a w p_sound kometatora teksty.to tak w skrócie.

pokaz mi w ktorym miejscu sa herby klubow w p_text smile.gif ???!!!
andrzej605
sorry,są w O_text. masz racje. biggrin.gif
gavi
Stadion Celticu chyba ps2 nie pójdzie (ja próbowałem z Estadio Wojska Polskiego i ...nie dało rady).
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.