Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z GrafikĄ... Pomocy !
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
majki1987
Witam proszę o pomoc... mój sprzęt to :
Intel DUO 2,16 GHz , 2GB ramu w dualu, GeForce 7900GT... mimo wszystko gra zacina mi się... nie mam żadnego pomysłu co robić. Zainstalowałem directX oraz najnowsze sterowniki, nawet instalowałem nowy system, później spróbowałem ściągnąć DEMO gry bo myślałem że może moja wersja jest zła czy cos. Nie mam pomysłu co może być nie tak, inne gry śmigają idealnie wszystkie gry chodzą bezbłędnie prócz tego PESA (a na nim zależy mi najbardziej) sad.gif Zastanawiałem się, że być może jest to wina monitora bo mam w nim odświeżanie 16ms... ale przecież inne gry chodzą bardzo dobrze... Zacinanie gry nie jest tak super mocne. Gdy podbiegam do lini autu wtedy gra mocniej przycina... ogólnie to tak delikatnie. Widziałem jak gra chodzi u qmpla i napewno u mnie jest coś nie tak... TYLKO CO ???? Jeżeli jest ktoś na tym forum kto mógłby mi jakoś pomóc będe naprawdę bardzo wdzięczny...
og0r
mam ten sam problem, jest o tym drugi temat
maciek_ssi
Czytałem już dziesiątki takich wątków i sprawa wygląda co najmniej beznadziejnie. Wygląda na to, że gra nie współpracuje z nowymi procesorami AMD i Intela (w Twoim przypadku Duo). To trochę olewanie sprawy przez Konami. Na patcha rozwiązującego ten problem raczej bym nie liczył.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.